ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО ИСКА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСЯВАНЕТО НА СТРАХ И ПАНИКА ЗАРАДИ КОРОНАВИРУСА


ИЗИСКВАНЕ ОТ СУВЕРЕНА
ЗА ПРЕОЦЕНКА ДЕЙСТВИЯТА НА НОЩ, МЗ И МС В СИТУАЦИЯТА НА
ЕПИДЕМИЯ ОТ Covid SARS 2 И ПОНАСЯНЕ НА ОТГОВОРНОСТ ЗА НАСАЖДАНЕ НА МАСОВА ПСИХОЗА И ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ НЕЯ

В началото на март 2020 г.  в България беше обявено извънредно положение във връзка с появата на нов вид респираторен синдром, известен като SARS COVID 19. https://patriciakirilova.blogspot.com/2020/06/blog-post_23.html
Това наложи сформирането на Национален Оперативен Щаб – НОЩ, начело с коремния хирург д-р Венцислав Мутафчийски. Първото нещо, което направи впечатление, е противоречието в думите му с две седмици разлика. Припомняме:
„ Новата вълна от грип тип Б е по- опасна от коронавирус!“
(https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/prof-mutafchijski-novata-valna-ot-grip-tip-b-e-po-opasna-ot-koronavirusa.html )

Седмица по-късно: „Задава се епидемия с невиждана ярост!“

След това държавата спря своя обичаен ход и НОЩ, МС, МЗ станаха баща и майка, придружени от ято мисирки, прелитащи от брифинг на брифинг. Думите за мисирките не са наши, а на господин Премиера. Думата на българските съвестни лекари бе отнета, а вместо това се даде ефир на некомпетентни слугинажни марионетки, препредаващи информация от СЗО, въпреки, че американският президент Доналд Тръмп оттегли подкрепата на САЩ за въпросната организация и поиска ревизия на дейността й във връзка с въпросния „опасен вирус“

Хората трябва да знаят, че:
Корона вирусите са положително верижни РНК вируси с вид на корона под електронен микроскоп. Подсемейство Orthocoronavirinae от семейство Coronaviridae (ред Nidovirales) се класифицира в четири рода CoVs: Alphacoronavirus (alphaCoV), Betacoronavirus (betaCoV), Deltacoronavirus (deltaCoV) и Gammacoronavirus (gammaCoV). Освен това рода betaCoV се разделя на пет под-родове или родове. Геномната характеристика показа, че вероятно прилепите и гризачите са източниците на ген на alphaCoVs и betaCoVs, а птичият вид изглежда представлява генетичните източници на deltaCoVs и gammaCoV. Членовете на това голямо семейство от вируси могат да причинят респираторни, ентерични, чернодробни и неврологични заболявания при различни животински видове, включително камили, говеда, котки и прилепи. Към днешна дата са идентифицирани седем човешки CoV (HCoVs), способни да заразят хората. Някои от HCoVs са идентифицирани в средата на 60-те години, докато други са открити едва през новото хилядолетие. Като цяло оценките сочат, че 2% от населението са здрави носители на CoV и че тези вируси са отговорни за около 5% до 10% от острите респираторни инфекции.

В началото на март в България беше обявено извънредно положение във връзка с появата на нов вид респираторен синдром

Гласът на разума бе заличен, но все пак има съвестни лекари в България. Припомняме думите на доктор Георги Тодоров, който пръв повдигна завесата на водевила НОЩ:
„В България има епидемия без болни!“

На доцент Мангъров:
„ 280 000 души са срещали в България с корона вируса!'
(https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/doc-mangarov-280-hil-dushi-v-balgarija-sa-se-sreshtnali-s-covid-19.html

На д-р Йолов от МВР болница:
„По-вероятно е да спечелите от тотото, отколкото да хванете коронавирус!“
(https://blitz.bg/obshtestvo/d-r-yolov-ot-mvr-bolnitsa-po-veroyatno-e-da-spechelite-ot-tototo-otkolkoto-da-khvanete-koronavirus_news731894.html )

Целият спектакъл на водевила НОЩ продължава вече три месеца, като мерките са на принципа слагай маски, махай маски. Никой от въпросните членове не си направи труда да следи независимите проучвания на медицинските екипи по света, а вместо това се налагат безумни мерки и ограничения. Едно от тях е носенето на маските. Повечето хора са заблудени, че са предпазени.

Ето и част от мащабното изследване на Улрике Бутц и екипа от учени:
Institut für Anaesthesiologie der Technischen Universität München Klinikum rechts der Isar (Direktor: Univ.-Prof. Dr. E. Kochs) Rückatmung von Kohlendioxid bei Verwendung von Operationsmasken als hygienischer Mundschutz an medizinischem Fachpersonal Ulrike Butz Vollständiger Abdruck der von der Fakultät für Medizin der Technischen Universität München zur Erlangung des akademischen Grades eines Doktors der Medizin genehmigten Dissertation. Vorsitzender: Univ.-Prof. Dr. D Neumaier Prüfer der Dissertation: 1. apl. Prof. Dr. M. Blobner 2. Univ.-Prof. Dr. E. Kochs Die Dissertation wurde am 29.11.2004 bei der Technischen Universität München eingereicht und durch die Fakultät für Medizin am 11.05.2005 angenommen.

"Вдишване на издишан въглероден двуокис при употреба на операционни маски за дихателна защита от медицинския специализиран персонал"
В нея тя показва и доказва колко вредни са маските, като представя направеното от нея изследване на многобройните крайно негативни отражения върху организма след носене на маска в продължение на само 30 минути.

В разгара на лятото - 22 юни, министър и щаб въвеждат задължително носене на маски, което освен вредно за здравето ни е и противоконституционно.
Минути след поредното изявление и внушаване на страх, написах вече официално писмо до Министъра на здравеопазването. Надявам се да получа и адекватен отговор.
Цитирам:
Г-н министър, знаете ли, че носенето на маски ще доведе до летен бум на пневмонии.
Кой ще понесе отговорност за това? Министърът, който видимо не разбира от медицина, или съветниците му?


Председателят на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари - доц. Любомир Киров в интервю на 22 юни:
"На СЗО много ѝ се иска в България да се случи нещо, тъй като това, което у нас се случва до момента, е добро на фона на останалите страни, които се водят водещи в медицина и във всичко. Системата ни като база беше готова и тя се и разшири. И ние имаме какво да кажем и да покажем на света и го направихме този път", подчерта той пред Bulgaria ON AIR.
"Зависи кой какво разбира под пик и какво му иска да се случи в България. Пик в смисъла, който тези хора влагат, трябва да е бум. Тази дефиниция я даде човек, който няма общо с медицината. Цифра не може да се определи като пик, защото не знаем колко са реално болните в България, има цифра на регистрираните случаи, взетите проби, а не реална", коментира той.


Частните случаи с изопачени резултати от PCR тестовете също не са прецедент:
„В случая обаче има смущаващи и абсурдни несъответствия, като например това, че от РЗИ се опитват да разубеждават жената да си направи повторен тест, въпреки това тя го прави. И той се оказва отрицателен. Децата пък са с отрицателни тестове, но с абсурдни предписания поставени под карантина, а родителите им – учудващо не.


Ние, българският Суверен искаме точни и ясни отговори:

- Какви са целите на СЗО към България и какви са взаимоотношенията й с нашето МЗ?
- Защо се потъпква конституцията на България и правото на личен избор за здравето ни?
- С каква цел се прие безумния закон за извънредна епидемиологична обстановка и кой може да формулира това противоречие. По природните закони това означава, че всяка зима ние сме в такава обстановка!
- Кой и защо има интерес да налага носенето на предпазни маски, които доказано разболяват, а не помагат!?
- Кой ще понесе отговорност за бума на инфаркти и инсулти в следствие насаждането на масова психоза от страна на НОЩ!?
- Кой ще понесе отговорност за унищожаването на българската икономика!?
- Защо продължава водевила НОЩ, а не се обърне внимание на превенцията!?
- Защо никой от политиците не чу научното мнение на медиците ни, че вирусът не е по-опасен от грип А и Б, за който нямаше наложени такива крайни мерки, а наистина отне живота на хора?

Защо се заглушава мнението на експертите, които наистина имат понятие от вируси, а се дава публично мнение на политици, които създават нов вид медицина, като въведоха политически и икономически интереси в тази криза?
- Кой написа изявлението на проф. Мутафчийски през април, когато той внесе невиждана по размерите си паника сред населението с думите:"Очаквайте по Великден чували с трупове и хладилни камиони с трупове!"? Кой ще понесе отговорност за всяването на този страх и паника сред населението ни?
- Кой и как работи с респираторите, както всички знаем те са нож с две острието, А ВЕЧЕ ИМА И ПРЕЗАПАСЯВАНЕ С ТЯХ!?
- Какви PCR тестове се използват и на коя фирма, тъй като одобрените тестове от FDA са: Xpert® Xpress SARS-CoV-2
- Кой внася тестовете и колко са внесени? 
- Има ли протокол и как се контролира вписването на причината за смърт в медицинските документи? Ии заплаща ли се от здравната каса такава пътека?

 Ние, представителите на българския Суверен, искаме наказателна отговорност за публични изказвания на некомпетентни в област медицина лица, всяващи масова паника и налагащи средства, вредни за здравето.
 Искаме пълен отчет и прозрачност за времето на извънредното положение, както и публично извинение от всички отговорни лица!
 Искаме извинение за това, че ЯКО НЕ ИЗМРЯХМЕ!

ПОДПИСИ

Патриция Кирилова и Мила Салахи - изследователски екип



Коментари