ЗАЩО ТРЪМП ОБЯВИ ВОЙНА НА СЗО, ВАКСИНИТЕ И НА БИЛ ГЕЙТС?

Coronavirus: US will not participate in WHO vaccine project after Trump turned against it


С това заглавие от 25 април 2020 г. в Independent, датата, която Тръмп обяви финал на операция КОРОНА, започнала на 11 март т.г., стана ясно, че американският президент успешно е провел първата битка с "Deep state". 
В българските медии ни вопъл, ни стон - не за друго, а заради интелекта на т.нар. от един премиер "мисирки", които показаха целия си потенциал, благодарение на ежедневните брифинги, по време на които задаваха въпроси, достойни за нов и многотомен учебник по журналистика. 
А всъщност - това, което те не видяха и не разбраха: Президентът на САЩ Donald Trump влиза в световната история като рискува живота си, обявявайки война на дълбоката държава и на всички сатанисти, които управляваха света до идването му на власт - Обама, Клинтън, ДеБил Гейтс, СЗО и цялата сган..... Той продължава започнатото от Кенеди, дано успее да го довърши!
Съвместната му операция с над 20 държави, сред които и Русия, срещу трафика на хора, дрога, оръжия, органи и всичко, което имаше чадър от сганта- сатанисти, приключи успешно на 25 април. Началото беше на 11 март.
СТАДОТО И ПОВЕЧЕТО ПОЛИТИЦИ НЕ РАЗБРАХА ЗАЩО СА ВЪВЕДЕНИ ИЗВЪНРЕДНИ МЕРКИ В ПОЛОВИНАТА СВЯТ! И защо земята бе сканирана, подслушвана и снимана от стотиците сателити, качени в края на февруари над нас. Защо за 45 дни бе спрян целият транспорт в света - въздушен, воден и наземен? Защо спря търговията в цял свят? Заради вирус? Който при това е лек, за разлика от много други смъртоносни болести? Не искам да вярвам, че човечеството е претърпяло всички еволюционни промени през последните хилядолетия и вместо да достигне еволюция, се връща към маймуните и клона?


Една от операциите на Тръмп и партньорите му беше срещу лидерът на талибаните Боко Харам. 
"На 11.04.2020 г., когато им хванахме "кореспонденцията" в едната криптограма, даваха тези координати и час в екваториално време. На 12.04. избиха 1000 техни членове и командири. По същото време Америка обяви награда от 10 млн. долара за шефа на Хис Була, а в Индия хванаха дясната му ръка с 5 сим карти с преводни трансфери и банкови авоари. В Пакистан пък хванаха най-издирвания лидер на талибаните. Ейлийн е име на космическа програма, по точно на компанията на Мъск съвместно с НАСА и военните. Или Супер констелейшън са тактитечски военни спътници, прикрити като система за комуникация. Радари за дълбоко сканиране", казва изследователката Мила Салахи. Разбира се, в нашите медии нямаше и следа от информация какво се случва всъщност по света, въпреки че като членка на НАТО държавата ни е била част от тази операция. Но по всичко си личеше, че не само в нашата държава, но и в повечето европейски правителства не е имало яснота какво точно се случва, чрез инструктирането да бъдат въведени различни по вид извънредни мерки в различните държави. И когато ни дават за пример Гърция - със сигурност няма кой да уточни, че заради невъзможността за контрол на хилядите километри брегова ивица в южната ни съседка беше въведен изключително строг режим за живеещите там, с декларация за всяко излизане до магазин, аптека или по работа, защото по този начин само можеше да се контролира движението на хората в страната. Същото важи и за Италия, където - за никого не е тайна, е европейската централа на световните картели. И не само. 
"На 14 април ФБР излезе с доклад за висока опасност от терористични атаки, а на 15 април имаше 4 атентата - в Нова Зенландия, Египет, Индия Хванаха 1700 кг. наркотици на един от най-големите картели, а  Путин подготви подводниците в Баренцово море. Тогава затвориха парковете", припомня Мила Салахи.
Да не забравяме, че в битката си срещу "дълбоката държава", в която влиза и Бил Гейтс, заедно с ръководството на СЗО, което от години работи по проектите му, имащи за цел напаляване на земното население, излезе и тази официална информация от Белия дом:
"САЩ преустановяват финансиране в размер на 400 млн. долара годишно за СЗО". Прави впечатление, че медиите в САЩ, част от които финансирани от Гейтс, водят медийна война срещу Тръмп и неговите решения. 
Това финансиране се оказа нож в гърба на Обама, Клинтън, Гейтс и всички, които използваха СЗО за въвеждане на античовешки програми. Още повече при смяната на ръководството му през януари т.г. с етиопец, който няма никаква представа от здравеопазването, но е наясно с червените терористични организации в родната му държава. 

Ето как реагираха двете партии в Щатите след спирането на финансирането на СЗО от Белия дом:
„Със сигурност са необходими структурни промени на Световната здравна организация, за да не се използва от Китай и други страни за дезинформация, но начинът да се постигне това е чрез ангажиране, основано на американското ръководство“, заяви лидерът на мажоритарното мнозинство в парламента Стени Хойер.
Тръмп получи подкрепа от републиканския сенатор Линдзи Греъм:  "Настоящото ръководство на СЗО се оказа некомпетентно и показа огромни доказателства за пристрастност на Китай. Прекъсването на финансирането на СЗО в този момент е правилният ход".

  Битката на Тръмп продължава! 
Неговият успех ще е успех и за всички нас! 
През цялата си политическа кариера Тръмп върви в тази посока - битка в дълбоката държава и с невидимия враг. 
Днес в профила си във Фейсбук той написа: 
Никога не е имало в историята на нашата страна по-злобна или враждебна ламедия, отколкото има в момента - в разгара на национално извънредно положение, Невидимият враг!

There has never been, in the history of our Country, a more vicious or hostile Lamestream Media than there is right now, even in the midst of a National Emergency, the Invisible Enemy!
Повече по темата тук: 








Коментари

  1. Много ви благодаря за статията,сега виждам,че не за първи път пишете по тази тема.Никъде другаде в бг пространството не се споменава нищо.Отново,огромно благодаря!

    ОтговорИзтриване
  2. Ето видео, което разяснява какво точно прави Тръмп: https://www.facebook.com/myPath2017/videos/2714600835315717/

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря и поздравления за смелостта Ви, смела, Патриция!

    ОтговорИзтриване
  4. червеното или синьото хапче?
    https://www.youtube.com/watch?v=zw74hktVrTA&list=LLckzDXd4wJ9qkmSIjWwuCNA&index=5&t=10

    ОтговорИзтриване
  5. едно голямо УАУ , както се изказват учудените на английски . След всичко, което се излива срещу Тръмп , излиза , че изобщо не е такъв егоист, мръсник и използващ народа си, както го описват. Азот статията се разбира , че има яснота за цялото положение в света и истинските причини за затварянето ни. Разбира се вече хората имат много информация и имаше много предположения , какво стои зад целия театър . Но признавам си , изненадана съм от разкритията ви . Поздрави и респект за чудесната работа

    ОтговорИзтриване
  6. Чудесно обобщение на случващото се! Радвам се, че вече има независими журналисти и в България. Аз лично следя всички материали и новите, доста дълги, видео клипове на Дейвид Уилкок и Кори Гуд ( youtube David Wilcock|Divine Cosmos, SphereBeingAliance, Edge of Wonder и други). Споделям полезни канали.
    Продължавайте в същия дух Патриция! Благодарим. :)

    ОтговорИзтриване
  7. Нито Тръмп нито нито клана на Хилари Клинтън мислят доброто на България. Те взаимно са за съкращаване на населението. Иначе са врагове. Едните или другите... Те са ни врагове. Нашата Мариана или или Мария Габриел с Бил Гейтс ще помагат с ваксини на България а Бил Гейтс защо не ваксинира своите деца? Ердоган също съветва народа си да ваксинират децата си но своите не ги ваксинират

    ОтговорИзтриване
  8. Аз мисля, благодарение на бързата намеса на Владимир Путин и след разговора с Тръмп, който също постъпи разумно, беше предотвратена една световна катастрофа. Да се надяваме, че ще отидат до край и виновниците ще бъдат наказани.

    ОтговорИзтриване
  9. Ти да видиш! Къде го чукаш,къде се пука?! Както писах: Перденцето се надига! Официозите мълчат,ама мълчат!Защо ли!Знаех си още в началото,че има конспирация и много театър,ама сценарият излезе!

    ОтговорИзтриване
  10. Историята с Ковид, тестовете и ваксините е една огромна златна мина - за някой. Не забравяйте, че Тръмп, освен президент е и бизнесмен. В момента той играе ролята на доброто ченге, защото така трябва, такъв е сценария, всичко се движи по линията описана като "Прозорец на Овертон". В момента сме в етапа "създаване на бойно поле". Направете си пуканки и гледайте сериала до край, ако желаете. Аз - не!

    ОтговорИзтриване
  11. Няма Бог, а най-големият враг на човечеството не е човек, а е ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА СИСТЕМА! Именно тя е корена на Злото, което разбира се е просто манталитет! Ако човечеството не получи политическо равноправие, няма да се отървем от Злото на планетата! Аз казах! Хау!

    ОтговорИзтриване
  12. Патриция, вече сме в 2021 а споменатата операция приключила през април 2020, а и Тръмп изглежда напуска вече белия дом.
    Локдауните и мерките по целия свят обаче продължават без намерение да бъдат прекратявани през следващите пет години. Това как ще го обясните?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тръмп обяви война на дълбоката държава, а тя от години планира тази пандемия, за да ограничи свободата ни. И да пренасочи огромни финансови потоци към своите мрежи- в това се убеждаваме всеки ден. Бил Гейтс преди 5 години обяви намеренията си да инвестира 10 милиарда във ваксини, за да спечели 200 милиарда - това се вижда. Пътят на парите. А Тръмп чрез своя екип направи много удари срещу преспъпния синдикат на дълбоката държава. Тепърва ще разбираме какво точно е успял да направи.

      Изтриване

Публикуване на коментар