"ОПЕРАЦИЯ КОРОНА" ИЛИ КАК ТРЪМП ОГЛАВИ ВОЙНАТА СРЕЩУ ПРЕСТЪПНАТА ПАНДЕМИЯ

Докато медиите в България ежедневно нагнетяват населението с внушаването на психоза, че един безобиден според вирусолозите коронавирус ни обрича на почти сигурна смърт, едно заглавие в сайта на Европол в разгара на обявената пандемия започна да вдига завесата на истинската причина част от държавите, особени членките на НАТО, да са в извънредно или дори военно положение. 
Защото светът явно е във война. В тиха война. Скрита зад нелогична пандемия, в която вече мнозина не вярват. 
Цитирам: 90 ЗАПОДОЗРЕНИ, ИДЕНТИФИЦИРАНИ ПРИ ГОЛЯМА ОНЛАЙН ОПЕРАЦИЯ ЗА СЕКСУАЛНО НАСИЛИЕ НАД ДЕЦА
Датата е 31 март 2020 г.
Какво ни съобщават от Европол:

"Полицията по света разби глобален обръч за насилие над деца с връзки към над 40 държави чрез белгийското разследване, подкрепено от Европол. 4 заподозрени са осъдени днес от белгийски съд.
Този случай беше предизвикан от федералната съдебна полиция в Източна Фландрия (Federale Gerechtelijke Politie Oost-Vlaanderen), след като там бяха намерени над 9 милиона снимки и видеоклипове на малтретирането на хиляди деца от цял ​​свят по време на домашно претърсване.
Белгийските следователи започнаха операция GARGAMEL заедно с Европол в цяла Европа и извън нея. Графичните и видео данни, иззети по време на настоящото разследване, са използвани за оперативните групи за идентифициране на жертви. Идентифицирани са 70 деца и 30 заподозрени. Белгийската федерална съдебна полиция успя да идентифицира 60 заподозрени (от които 24 в Белгия) и 40 жертви. Така общо 90 да заподозрени, а жертвите са 110.
Някои заподозрени вече са се явили пред съда в редица страни, включително в Австралия.
Очакват се още арести и спасяване на деца в световен мащаб, тъй като полицията в над 40 държави проверява пакетите от разузнавателни данни, съставени от Европол, и информация от Федералната съдебна полиция в Белгия.
Вече и на децата стана ясно, че зимен вирус не може да има пик през април, но пък мерките за него са като за вражеско нашествие от извънземни. 
А всъщност - не в нашите, но в щатските и британските медии, можем да проследим истинските причини за домашния арест на над 1 милиард от световното население. Тече Операция Корона - Дони Тръмп изпълнява предизборните си обещания да воюва с дълбоките корени на т.нар. дълбока държава. За която говори години наред. 
А главната му цел е да сложи край на нечовешките престъпления срещу деца, в които са намесени не само картели, но и военни и религиозни структури, политици, бизнеселит, шоубизнес, спортни лидери. 
СВЕТЛИНА В КРАЯ НА ТУНЕЛА - написа тази сутрин в Туитър американският президент. 
Мнозина разбраха думите му и го поздравиха за хуманната му операция, която вече дава резултат. За ужас на тези световни елити, които години наред - безнаказано, извършваха брутални престъпления срещу деца. И не само. 
Преди няколко месеца американците станаха свидетели ни да други заглавия, в които стана ясно, че над 2000 деца са били спасени при операция на щатските военноморски сили от подземни тунели в Калифорния. В българските медии ни звук, ни стон по този повод, разбира се. Но това е друга тема. Да не напомняме, кой нарече  медийната общност "Мисирки" и то преди броени дни. 
"Дълбоката държава", за която Тръмп от години пише в Туитър, всъщност не е тайна за никой от нас. Дори хитов сериал показа как военните елити създават тази паралелна на държавите  структура, за да манипулират света. И замесвайки в брутални престъпления и извращения влиятелни хора да ги контролират с компромати и да диктуват действията им. От което страда голяма част от населението в света.
Не е тайна също, че политическите противници на Доналд Тръмп са главни заподозряни за поддръжници на тази "Дълбока държава". 
Преди дни Тръмп официално обяви война на картелите - наред с другите войни с престъпността, които съвпадат с периода на масовата карантина. Която позволи на "Операция Корона" - защото реално това трябва да е истинското име на събитията, които се случват през последния месец в света, да спре полетите, да затвори границите, да ограничи движението на хората, за да бъдат локализирани и овладяни престъпните структури в цял свят. И да няма шанс да се измъкнат. 
"Операция Корона" ще засегне наистина короните във всички престъпни метастази, включително и на държавно ниво. Мнозина анализатори определят стратегията на екипа на Тръмп като историческа. Заради смелостта му да обяви война на целия престъпен свят. И то в най-дълбоката му военно-политическа лига, която практически управлява света.  
Докато всички коментират колко броя заразени от коронавируса има днес, Тръмп обяви още една новина в контекста на войната със световната престъпност. 


Както съобщи ВВС днес: 

"Президентът на САЩ Доналд Тръмп определи руската националистическа група като терористична организация.

Така за първи път правителството на САЩ прилага етикета за тероризъм върху бяла върховна група.
"Тези действия са безпрецедентни", заяви Натан Продаж, помощник на държавния секретар по борбата с тероризма в понеделник.
Какво означава това?
Руското имперско движение е ултранационалистична паравоенна група, базирана в Санкт Петербург, където има тренировъчен лагер, с предполагаеми връзки с белите подобни организации на Запад.
Според шведски следователи групата е обучила двамата шведи, осъдени за бомбени атентати срещу кафене и бежански центрове през 2016 г., както и на синагога следващата година.
Няма данни групата да е спонсорирана от Русия, но има съмнения, че руският президент Владимир Путин "толерира" дейността й, съобщава New York Times. 

Очаква се правителството на САЩ да блокира опитите на американци да участват във финансови сделки с такива групи.
Такива мерки се предприемат спрямо чужди организации, които се занимават с терористична дейност, която застрашава сигурността на американските граждани или националната сигурност на САЩ. Министерството на финансите може да блокира всякакви американски активи, принадлежащи към определена терористична група, и нейните членове могат да бъдат възпрепятствани да влязат в САЩ.
Тази новина няма как да не доведе до инструкции към 22-те държави, с които президентът обяви, че започва война с картелите точно преди седмица. Сред тези държави вероятно е и България. А страната ни, за никого не е тайна, е сред най-свързаните с руската политика още от времето на Желязната завеса. Затова изявлението на Тръмп за руските терористи най-вероятно може да съвпада и с новина в българските медии пак днес. За затваряне на границите ни. Отново с основанието, че това ще ни пази от вируса. Все едно градинската ограда може да ни опази от комарите.
Но на всички мислещи хора е ясно, че мнозинството от населението няма как да приеме ограничителните мерки, ако знае реалната причина за тях. А и цялостната стратегия на тази международна операция има за цел да не вдига шум, за да е по-ефективна. 
И само редовните изявления на Тръмп дават яснота какво се случва всъщност зад кадъра на вируса. 
Великденските празници бяха определени от американския президент като пик в пандемията. С най-много очаквани жертви. Най-вероятно да разбираме в престъпната пандемия. 
Великден наближава! 
Предстои да видим финала на #corona #virus #covid19 
    









Коментари

  1. Много добра статия, за повече информация може да се проверят хаштаговете QAnon WW1WGA в Twitter и IG, случват се много интересни неща

    ОтговорИзтриване
  2. ДАНО ТОВА ДА Е ИСТИНАТА„ ДАНО ТОВА ДА Е ИСТИНАТА„ЗАД ТАЗИ Истерия!!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. дай Боже да е Истината,дай Боже да е Истината за тази луда суматоха

    ОтговорИзтриване
  4. Цялото ни правителство е deep state Операция Storm Скоро и на балканите..

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар