петък, 23 ноември 2012 г.

ПРОЕКТ ЗА НОВАТА МИ КНИГА "УЧЕБНИК ЗА МЪЖЕ"Заради разговорите ми с различни хора във фейсбук вече мога да изискам от някой ВУЗ диплома за психолог. Само от един разговор мога да направя пълна и точна картина на човека, без изобщо да го познавам. 
Ето един от най-забавните разговори в книгата "Учебник за мъже".
Дори и най-добрите сценаристи в Холивуд и Латинска Америка не могат да сътворят диалозите, които творим в реалността. Извинявам се отново на всички мъже за този вид забаваление, но ако ние, жените, не гледаме на тези ситуации от забавната им страна, ще трябва да избираме между двата варианта - напречно или надлъжно рязане на вени :))))
Той: koga 6te piem po ne6to?

Тя: какво например

Той: emi neznam,kakvoto predpo4ita6 6te go ostavq na teb tova

Тя: добре

Той: navih li te

Тя: не

Той: emi 6te se borq kakvo 6te piem kakvo obi4a6?

Тя: сода каустик"......................

Целият разговор в този линк:


И ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Както ви обещах, започнах да пиша учебник в полза на силния пол - как да спечелим вниманието на жената, която много харесваме, но заради липса на въображение, подход, опит и умения да сме открити и директни, не можем да впечатлим :))) Урок № 1 - първата стъпка е да почерпим от челния съветски, опс - руски опит. Там мъжете не губят въображение, напротив. Прилагат иновации на методите, въведени от Пушкин, който знаем как е жертвал живота си за любимата жена. Днес такива мъже няма. Но начини все пак не липсват:
""30-годишният руски бизнесмен Алексей Бойков искал да покаже на приятелката си колко безмилостен може да бъде светът и колко много тя има нужда от него. За да я убеди, че е незаменим, той първо се престорил на мъртъв, после й поискал ръката. В потресаващото начинание му помогнали много хора. Сюжетът включвал линейка, полицейски автомобил, парамедик, дим, червена боя и злокобна атмосфера. Всичко било изпипано по брилянтен начин и младата жена изобщо не се усъмнила, че любимият й вече не е между живите. Когато един лекар се приближил към нея и й казал най-страшното, тя избухнала в сълзи, писа div.bg.""

Няма коментари:

Публикуване на коментар

А ЗА БЕДНОСТТА НА ДУШИТЕ НИ КОЙ ЩЕ ПРОТЕСТИРА?

Новината за деня, която няма да чуете от нито една медия е, че докато протестираме срещу високите цени, никой не се сеща да протести...