ПРОЕКТ ЗА НОВАТА МИ КНИГА "УЧЕБНИК ЗА МЪЖЕ"



Заради разговорите ми с различни хора във фейсбук вече мога да изискам от някой ВУЗ диплома за психолог. Само от един разговор мога да направя пълна и точна картина на човека, без изобщо да го познавам. 
Ето един от най-забавните разговори в книгата "Учебник за мъже".
Дори и най-добрите сценаристи в Холивуд и Латинска Америка не могат да сътворят диалозите, които творим в реалността. Извинявам се отново на всички мъже за този вид забаваление, но ако ние, жените, не гледаме на тези ситуации от забавната им страна, ще трябва да избираме между двата варианта - напречно или надлъжно рязане на вени :))))
Той: koga 6te piem po ne6to?

Тя: какво например

Той: emi neznam,kakvoto predpo4ita6 6te go ostavq na teb tova

Тя: добре

Той: navih li te

Тя: не

Той: emi 6te se borq kakvo 6te piem kakvo obi4a6?

Тя: сода каустик"......................

Целият разговор в този линк:


И ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Както ви обещах, започнах да пиша учебник в полза на силния пол - как да спечелим вниманието на жената, която много харесваме, но заради липса на въображение, подход, опит и умения да сме открити и директни, не можем да впечатлим :))) Урок № 1 - първата стъпка е да почерпим от челния съветски, опс - руски опит. Там мъжете не губят въображение, напротив. Прилагат иновации на методите, въведени от Пушкин, който знаем как е жертвал живота си за любимата жена. Днес такива мъже няма. Но начини все пак не липсват:
""30-годишният руски бизнесмен Алексей Бойков искал да покаже на приятелката си колко безмилостен може да бъде светът и колко много тя има нужда от него. За да я убеди, че е незаменим, той първо се престорил на мъртъв, после й поискал ръката. В потресаващото начинание му помогнали много хора. Сюжетът включвал линейка, полицейски автомобил, парамедик, дим, червена боя и злокобна атмосфера. Всичко било изпипано по брилянтен начин и младата жена изобщо не се усъмнила, че любимият й вече не е между живите. Когато един лекар се приближил към нея и й казал най-страшното, тя избухнала в сълзи, писа div.bg.""

Коментари