СКАНДАЛ! МЕД. СЕСТРА ИЗВАДИ СМЪРТНИ СЛУЧАИ СЛЕД ВАКСИНИ, ДЕЦА УМИРАТ СЛЕД ИНЖЕКТИРАНЕ

Повече деца умират от ваксини, отколкото от COVID, казва в показанията си медицинската сестра Колет Мартин пред законодателите в Луизиана по време на разледване за смъртните случаи в болниците в региона.
Показанията са публикувани в страницата на племенника на най-обичания американски президент Джон Кенеди - адвокатът Робърт Кенеди-младши, който от години води съдебни дела сещу БИГ фарма.
Медицинската сестра, която неотдавна свидетелства на изслушване на комисията по здравеопазване и благосъстояние в Луизиана, разказа, че болницата й наблюдава „ужасяващи“ реакции към ваксините срещу COVID, но медиците не успяват да ги докладват.
 Колет Мартин, която е практикуваща медицинска сестра от 17 години, разказа, че тя и колегите й са станали свидетели на кръвни съсиреци, сърдечни пристъпи, инсулти, енцефалопатия и сърдечна аритмия след ваксинация срещу COVID, а персоналът не успява да съобщи случаите на системата за докладване на нежелани събития от ваксините (VAERS). 
Пред щатския представител Лорънс Бейгли сестрата обяви, че повечето медицински специалисти в нейната болница дори не знаят, че съществува VAERS.
„Повечето от нашите медицински сестри, мениджъри на медицински сестри и някои лекари дори не знаят какво е VAERS“, обобщава Мартин. „Говорих с нашите главни мениджъри по медицина и други медицински сестри защо не докладваме на VAERS и най-често срещаният отговор е: „Какво е VAERS?“ Мартин каза, че е изразила загриженост относно нежеланите реакции на ваксините срещу COVID и неуспеха да ги докладва на болничните администратори и вместо реакция от тях, е последвало уволнение. Тя подчерта ясно на законодателите, че има регистрирани и докладвани повече от 18 000 смъртни случая след ваксинация срещу COVID и според нея са съобщени само малка част от смъртните случаи, защото нейната болница и други болници в района “не докладват нищо."
Сестрата допълва пред  законодателите, че е загрижена за налагането на  COVID-ваксини за деца. Тя каза: „Ние не просто наблюдаваме тежки остри [краткосрочни] реакции с тази ваксина, но нямаме никаква представа какви са дългосрочните реакции. Ракови заболявания, автоимунни [нарушения], безплодие. Потенциално жертваме децата си от страх да не умрат, да не се разболеят от вирус, вирус с 99% преживяемост". Мартин допълва, че в нейната болница е видяла „повече деца да умират от ваксината COVID, отколкото от самия COVID“. „Това е вбесяващо и не разбирам защо повече хора не го виждат. Мисля, че го правят, но се страхуват да говорят и, още по-лошо, да бъдат уволнени“, категорична е тя. 
Вижте нейните показания тук:
https://childrenshealthdefense.org/defender/kids-dying-vaccines-colette-martin-nurse-louisiana/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=61f9010e-fad0-4aa2-b4aa-d509af44e9b4
Въпреки че повечето случаи със смърт след инжекции не са докладвани в американската система - и от малкото публикувани случаи се вижда как децата стават жертва на този фармацевтичен експеримент. 
7-годишно дете умира 11 дни след инжекция на Pfizer, показва доклад на VAERS. Данните на VAERS, публикувани  от Центровете за контрол и превенция на заболяванията, показват общо 1 017 001 съобщения за нежелани събития от всички възрастови групи след ваксини срещу COVID, включително 21 382 смъртни случая и 166 606 сериозни наранявания - това е само в периода между 14  и 31 декември 2020 г.
17.12.2021 г. — Преди това от CDC заявиха, че честотата на съобщаване на случаи на миокардит при момчетата на възраст 16-17 години може да бъде повече от 69 

3.07.2021 г. — От Центъра за контрол и превенция на заболяванията (CDC) в момента разследват инцидента.

В България също не се обявяват публично случаите с починали след инжекции, единствено в социалните мрежи потърпевши описват случаите със свои близки. Има и редки изключения, разбира се:
4.10.2021 г. — Преди дни предупредих, че 28-годишната Гергана е в критично състояние, след направена ваксина „Янсен“. Преди това, в изключително добро ...

Но пък може да намерим заглавия как по света млади хора умират след инжекциите: 
20.12.2021 г. — Властите на Нова Зеландия обявиха, че свързват смъртта на 26-годишен мъж с поставянето на ваксина срещу коронавируса на Пфайзер, ...

13.03.2021 г. — Млада гимназиална учителка е издъхнала в Словакия след ваксинация срещу коронавируса с препарата на британско-шведската компания 
AstraZeneca ...
5.01.2021 г. — Медицинската сестра Соня Асеведу издъхна внезапно след ваксинация срещу коронавируса с препарата на Pfizer и BioNTech, пишат британски ...
Притеснителни са и многобройните случаи на спортисти, починали или получили сърдечни усложнения след първа или втора доза. 
10.11.2021 г. — Професионалният футболист Серхио Агуеро от ФК „Барселона“ ше отсъства поне 3 месеца от мачове на отбора. 33-годишният Агуеро бе сменен в ...

преди 15 часа — 

Заглавието е: Внезапни смъртни случаи на играчи на FIFA, припадъци на спортисти с инфаркт: 370 случая през 2021 г.


Изводите всеки сам може да направи. Още повече с един пример, даден от сръбския тенисист Новак Джокович - бялата лястовица на битката за спасяване на човечеството от нечовешкия екперимент. И не случайно Балканите отново са във фокуса на масовата съпротива да приемем новия Антихрист - с инжекция и бяла престилка.
Автор Патриция КИРИЛОВА










Коментари