Робърт Кенеди до българска журналистка: ДА ГИ СПРЕМ ПРЕДИ МИЛИОНИ ДА БЪДАТ УВРЕДЕНИ ОТ ТОЗИ ЕКСПЕРИМЕНТ

Знаете ли, че  един от най-яростните изобличители на медицинския и фарма фашизъм  е племенникът на най-обичания американски президент Джон Кенеди - Робърт Кенеди-младши. Непримиримите му битки продължават каузата на семейството му - война с дълбоката държава и престъпленията срещу човечеството, която тя сътворява от десетилетия, убивайки Кенеди. Именно той започна първата разобличителна война срещу световния престъпен синдикат, оглавен от бивши военни, политици и олигарси. 
Още в началото на Ковид-кризата Кенеди-младши поведе битка срещу частната организация СЗО, оглавена и от бивш служител на Бил Гейтс, която работи активно за въвеждането на ваксините на собственика на Майкрософт.
"ТАЗИ ВАКСИНА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ! ТЯ ЩЕ НАНЕСЕ НЕПОПРАВИМИ ВРЕДИ НА ЗДРАВЕТО НИ!", каза той в интервю, което преведох преди година за българските читатели. 
https://patriciakirilova.blogspot.com/2020/11/blog-post_30.html

В пероида от март 2020 година до днес и хора като мен воюват за истината, скрита зад Ковид 19 и опита да ни лишат от безценните ни човешки права. 
Пишейки на тази тема почти 2 години, логично стигнах и до сайта на Робърт Кенеди и до проучванията, които той прави от години. Написах няколко имейла до него, изпратих му линкове за книгата "Ковид 19 или Войната за душите ни", която издадох през април т.г. и така се стигна до кореспонденцията ни.
Ето част от нея:
"Уважаема Патриция, 
Основните медии, финансирани от фармацевтични компании, убедиха милиони американци, че д-р Антъни Фаучи е герой. Имам нужда от вашата помощ днес, за да разкрия Истинския Антъни Фаучи -  опасния шарлатан, какъвто той всъщност е. 
Моята книга "Истинският Антъни Фаучи" е за Бил Гейтс, Голямата фармация и глобалната война срещу демокрацията и общественото здраве.
Нека накараме New York Times да говори за тази книга! Колкото по-рано достигнем този етап, толкова по-скоро целият свят ще разбере истината. 

През 50-годишната си кариера като правителствен бюрократ, д-р Фаучи последователно е служил на интересите на себе си, Big Pharma и армията - като същевременно проваля американската общественост. Това, което открих за д-р Фаучи, чрез старателно и щателно проучване, не само обезличава медийния лобизъм за него... но също така трябва да тревожи всеки американец, който се интересува от тази страна – и бъдещето, което нашите деца ще наследят. 
В книгата си разкривам как Фаучи се провали тъжно през 50-годишната си кариера в Националния институт по алергии и инфекциозни болести (NIAID), в опит да се справи с причината, превенцията и лечението на експлодиращата епидемия от алергии и хронични заболявания, саботира безопасни и ефективни извънпатентни терапевтични лечения за СПИН, наруши  федералните закони, за да позволи на фармацевтичните си партньори да използват бедни и тъмнокожи деца като лабораторни плъхове в смъртоносни експерименти с токсичен СПИН и химиотерапии за рак. 
Той печели лично от продажбите на ваксината срещу COVID на Moderna, разработена съвместно от Moderna и NIAID, насърчава „улавянето на агенции“ — подрива демокрацията и общественото здраве. Фармацевтичната индустрия си партнира с Пентагона, за да одобри финансирани от данъкоплатците експерименти за „увеличаване на функцията“ за отглеждане на пандемични супербактерии в лошо регулирани лаборатории в Ухан, Китай и другаде, при условия, които почти сигурно гарантират бягството на въоръжени микроби като SARS-CoV-2. 
Фаучи и неговата група от пандемични фармацевтични и технологични печалбари, подпомагани от корумпирани политици,  федерални агенции и разпродадени медии, повтарят фалшивия си разказ, че опасните, неуспешни ваксини „ще ни спасят“. Не само това, но още ваксини за генна терапия и планове за тяхното налагане вече са в процес на подготовка - включително иРНК ваксини за RSV, които ще бъдат наложени на нашите деца. 

Как да ги спрем, преди милиони, принудени да избират между здравето си и работата и образованието си, да бъдат ненужно увредени от експериментални ваксини
Книгата ми ще бъде посрещната с яростни критики и безмилостни опити за цензура. А по думите на Платон: „Те го смятат за най-големия си враг, който им казва истината“. Но трябва да кажем истината — и имам нужда от вашата помощ, за да направя това. Надявам се, че тази книга не само ще разкрие истината за д-р Фаучи, но и ще мотивира,  и мобилизира още милиони защитници на истината, здравето и демокрацията.

Thank you.

In Truth,

Robert F. Kennedy, Jr.

Ето и интервюто, което Робърт Кенеди даде за американския научен сайт:
https://principia-scientific.com/robert-f-kennedy-jr-covid19-vaccine-should-be-avoided-at-all-cost/

Автор Патриция КИРИЛОВА








Коментари