ВАКСИНИРАНИ ЧУЖДЕНЦИ ВНЕСОХА ДЕЛТА ВИРУСА У НАС, ПРОФ. ЧОРБАНОВ ДАВА ВАЖНИ ОТГОВОРИ

Новината, че ваксинирани чужди туристи са дали положителен тест за тъй опасния - според клакьорите на фарма мафията, Делта вариант на Ковид 19, провокира отговори на много въпроси, за които отново цари мълчание на отговорните държавни органи. Както няма отговор и за въпросите, свързани с ограничените ни човешки права без аргументирани причини за същото, които  обществото поставя вече повече от година.
Цитирам сайта https://e-zdravey.com/bg/vaksinirani-turisti-ot-germaniya-i-izrael-zasecheni-u-nas-s-delta-variant/?fbclid=IwAR2t34cc1p9OZHqvYDg5NieOYSrQz6BEsyWyVQVp0dSDYliL5ntdSi9KA1o
"Туристи от Германия, Израел и скандинавските страни, дали положителен PCR с индийския щам, са установени в летните ни курорти.
Това съобщи директорът на РЗИ - Бургас, Георги Паздеров. Повечето от тях били ваксинирани.
Заради 60% по-бързото разпространение на делта-варианта и заради това, че се разпространява основно сред младите хора, които в момента и пътуват най-много, Бургас може да очаква нова вълна скоро. Тя ще е “още по-вероломна”, смята д-р Паздеров. Затова курортният град трябва максимално бързо да се подготви с COVID легла", край на цитата.
След като месеци наред ни убеждаваха колко са важни за здравето ни тези експериментални препарати, наречени ваксини, след като месеци наред четохме колко хора са починали след инжекциите заради съсиреци, които са провокирани от препаратите, четохме и колко са заразени след боцкането и как се лекуват в тежко състояние, сега - ново двайсет! Идват ни туристи с Делта вариант, при това от държави с масово инжектиране на голям процент от населението. Същите държави, които днес бележат рекорди с новозаразени от делтата, докато при нас очтитат под 1 процент през цялото лято. И то при най-нисък процент инжектирани - около 13.    
Дори и хора без средно образование, които могат да събират дви и две, осъзнават, че математиката много куца при държавните хигиенисти, министри и други популисти, клекнали на фармацевтичната мафия.
Защо не работят ваксините, като ни убеждават вече 7 месеца, че боцкането с тях е по-важно и от живота ни?
Цитирам сайта https://tribune.bg/bg/politika/andrey-chorbanov-ot-itn-ot-parlamentarnata-tribuna-yavno-che-vaksinite-ne-rabotyat-tolkova-dobre/?fbclid=IwAR1gmlWbKYy5dfJh7iwU6RhM0vdt03x9sWRGPI2s-2ZwDSLbymCCrlZgNuo
"Явно е, че ваксините не работят толкова добре. Тогава защо дисциплинирани нации като Великобритания са в червената зона? Ние, бидейки последни, сме в зелено. Казват, че ни остават 40 дни преди рязък скок на новозаразените. Ами предпочитам тези 40 дни пред 1 година локдаун“, заяви депутатът от ИТН проф. Андрей Чорбанов, който в предходния парламент оглави комисията по здравеопазване.
Според Кацаров въпросът за ваксинацията и високата заболеваемост бил резонен и вероятно една от причините, че ваксината не предпазва достатъчно или пък става дума за неваксинираните. Кацаров заяви, че ваксината можела да не предпазва на 100%, то поне смъртността била намалена", край на цитата.
Тук споделям още един цитат от проф. Чорбанов, който за разлика от говорещите ежедневно за вирус и ваксини клакьори на фарма картелите, е признат в цял свят като експерт по тези въпроси: 
Цитирам ПРОФ. АНДРЕЙ ЧОРБАНОВ:
"ЗА БОГА, НЕ МЕ КАРАЙТЕ И АЗ ДА ГО ПРАВЯ...

Идващият нов вариант /Дeлтa/ не е по-различен като виpyc от оригиналния първичен вариант. Той заразява по-лесно, но не протича по-тежко от предходните. Той НЕ заразява избирателно млади хора, просто повечето възрастни хора вече се срещнаха с другите варианти, а младите хора контактуват много по-интензивно и не реагираха на ниската заразяемост на по-предните варианти.
Е, какъв е изборът пред вас за бъдещите месеци? Вариантите са няколко и ще ги опиша.
1. Прекарали сте заболяването:
1.1. Вече не се страхувате. Знаете, както и аз, че 95-98% от прекаралите заболяването никога няма да се заразят пак. Последните изследвания, публикувани в най-реномираните научни списания доказват, че имунитетът вероятно ще продължи през целия ви живот, нещо, което повтарям над година. Живеете си нормално и сте готови да излезете на улицата и да протестирате срещу всеки, който се опитва да ограничи човешките ви права и да ви вменява страх и ужас.
Тези 3-5% от вас, които не сте изградили имунен отговор, въпреки прекарването на заболяването сте уязвими, защото това е особеност на човешката генетика - всеки от нас не реагира адекватно на някой патоген. Само че, ако не сте реагирали на виpyca, няма да реагирате и на вaкcинaтa срещу него.
1.2. Прекарали сте заболяването, но се страхувате. Моля, не ме питайте какво да правите. Изолирайте се от това лошо и безотговорно общество, което най-безцеремонно продължава да живее и се опитва да го прави нормално. Намерете село, махала, къща или пък си сложете дебела врата на апартамента - ваше право е. Ако искате се вaкcиниpaйтe, нищо, че вече имате изграден имунитет - Бойко Борисов лично донесе 4 вида вaкcини - имате избор. Разбира се, ще подпишете документ, с който освобождавате производителя от отговорност, но пък ви остава възможност да съдите целия останал производствен спектър за некачествена работа, е, не и за вaкcинитe. Ако искате носете шлемове, маски, очила и ръкавици - ваше право е, но не ме карайте и аз да го правя. Искате да сте любезен със здравните власти, с ЕС и САЩ - добре. За Бога - не ме карайте и аз да го правя!
2. Не сте прекарали заболяването:
2.1. Вие не се страхувате. Вярвате на хора, като на някой си А. Чорбанов и знаете, че 70% от населението всъщност няма да се зарази, просто защото има висок базов имунитет срещу редица традиционни кopoнaвиpycи, припокриващ и идващите щамове. Дори и в огнищата на пандемията процентът от "участващите" не е над 30. Вие сте информиран и сте готов да поемете риска дори да бъдете сред тези 30%, които са податливи. Предпочитате да живеете нормално, да запазите човешки облик и да не се поддавате на параноята. Не слушате заклинатели, моделисти, математици, вещатели на Ада, рекламни лица на траурни агенции. Вярвате, че бидейки почтен гражданин и плащайки си своите здравни осигуровки и всички други данъци, държавата ще се погрижи за вашето здраве и в случай, че се разболеете ще получите адекватна грижа от хора, които са избрали тази възвишена професия да лекуват други хора. Те няма да ви правят услуга и да ви наричат безотговорен, защото вие ще ги запитате по-отговорни ли са мотористите, ММА блъскащите се, спортисти, алпинисти, скиори, пушачи, алкохолици, друсащи се и прочее екстремисти от гледна точка на безопасния начин на живот. Изобщо - вие сте човек като мен.
2.2. Не сте прекарали заболяването, но се страхувате много. Хора, направете всичко възможно, което зависи от Вас, за да се предпазвате по начин, както смятате за добре. Слушайте тези, които харесвате и на които вярвате. Зная, че това не съм аз, но пък вие сте свободни хора и имате право на избор. Не се чувствайте длъжни да идвате в моя профил и да ме ругаете, както аз никога не посетих някой от опонентите ми и да му кажа какво точно мисля за изказванията му, вижданията и лично за персоната му. Ако искате се вaкcиниpaйтe с 13 дози от 4-те вaкcини, стойте скрити, къпете се в дезинфектанти, носете екипировка на НАСА. Ваше право е и никой не може да ви критикува. Но за Бога - не ме карайте и аз да го правя. Понесете си тежестта от параноята самостоятелно и не ме карайте да ви помагам в това.
Ще завърша с едно ТВ-изказване на уважавания от мен проф. Даниел Вълчев: "В този живот може да се случи така, че да умра от много неща, но със сигурност няма да умра от страх".
27 юли 2021 г.
Проф. Андрей Чорбанов, директор на департамент "Имунология" в Института по микробиология на БАН", край на цитата.
Искам само да напомня, че аз и стотици българи от цял свят през февруари 2021 година събрахме дарения, за финансиране на проекта за българска ваксина, създаден от екипа на проф. Чорбанов. 
Премиерата на книгата, която написах заедно с Мила Салахи - 

Ковид 19 или Войната за Душите ни събра благотворително средства за българската ваксина (на снимката), защото държавата ни не даде нито лев за нея. За да не чуят партньорите ни от ЕС и да се разсърдят, че няма да плащаме милиони за болкуците им, на които станахме опитни мишки.  Че ако чуят за нашата ваксина, може да не ни дадат онези 30 милиарда евро, които ни обещаха!

Ликуй, народе! Каквото си посял (избрал), туй ще жънеш!

Автор: Патриция Кирилова


Коментари