ГРОЗНАТА ИСТИНА, СКРИТА ЗАД КОВИД 19 И ГРИЖАТА ЗА ЗДРАВЕТО НИ

Докато платените клакьори на бялата мафия, облечени като държавни хигиенисти, министри и всякакви популисти ни убеждават повече от година, че ги е грижа за здравето ни и затова от сутрин до вечер ни убеждават да сме отговорни към другите и към себе си и да се набодем с експериметални препарати, които се тестват върху живи хора, страната ни вече 30 години е първа по смъртност в Европа. Дневно умират по 300 българи и то не от Ковид - а от рак, съдови заболявания, диабет и т.н.
Лично аз от старта на Ковид-истерията питам - защо нито едно правителство, нито една служба за националната ни сигурност за тези 30 години не подведе под отговорност виновниците населението ни да изчезва?!? При толкова милиарди, които наливаме с нашите данъци в бездънната яма на унищожаващата ни здравна система? 
Тази здравна система, която ни превърна в държавата с най-много болници в света - само в София има повече болници отколкото в цяла Австрия?!? Кому е нужно това? След като населението ни остава първо по смъртност на континента?!? Здравна система, превърната в престъпна структура - крадене на държавни пари  и унищожаване на населението! С една дума - геноцид!
И докато ни убеждават колко ги е грижа за здравето ни от март 2020 до днес - видяхме какво се крие зад тази загриженост. Държавните болници се оказаха катализатори на престъпни схеми, скрити зад тази фалшива загриженост да не измрем не от това, от което всъщност измираме, а от нещо, което е най-малкия проблем за клетото ни окрадено и излъгано население!
Цитирам: https://www.novinite.bg/articles/204185/Zdravnoto-ministerstvo-iznese-skandalni-danni-za-Pirogov-koito-sa-prichina-Baltov-da-bade-uvolnen-Dalaverite-sa-za-milioni
"В Протоколите се вижда, че е установена отчетена, но неизвършена дейност на над 400 лица за над 1 милион лева. Повечето от тях са отчетени с диагноза чернодробна цироза и хронична бъбречна недостатъчност.
НЗОК е установила, че липсват документи за описаните случаи, като извършени изследвания и назначено лечение при всеки един от тях. На случаен принцип НЗОК е провела анкета сред част от „болните“, които са заявили, че не са били лекувани в болницата. За друга част от „болните“ е установено, че са част от персонала на болницата и по време на „лечението“ им са били на работа в лечебното заведение по график. Всеки от тези 400 пациенти с невярна диагноза би могъл на основание на издадената епикриза да се снабди с ТЕЛК решение и пенсия за инвалидност, поради общо заболяване" - край на цитата.
15.07.2021 г. — Здравното министерство изнесе скандални данни за Пирогов, които са причина Балтов да бъде уволнен! Във връзка с обществения интерес и инициирания от

Актуално новини на тема болница Лозенец - Actualno.com

 младеж, 

Mediapool.bg - Новини, анализи и коментари

https://www.mediapool.bg › news › find
 — ГДБОП разследва 14 трансплантации в болница "Лозенец" ... това за кратко имаше идея детската болница да е на мястото на правителствената болница

Сянката на Пеевски „изникна“ зад нови разкрития за ...

https://fakti.bg › Новини › България › София
1.07.2021 г. — В медицинското заведение още текат проверки заради незаконните трансплантации. Сянката на Пеевски „изникна“ зад нови разкрития за Правителствена

И докато продължават да ни убеждават колко се грижат за здравето ни, съветват ни да сме отговорни, докато те не искат да поемат отговорност за инжекциите, с които ни бодат, а подписваме информирано съгласие и даваме право на производителите и боцкащите ни да не поемат отговорност, ако нещо се случи с живота и здравето ни, както стана с не един и двама набоцкани по света и у нас, никой в държавата не се сеща за истинската пандемия, която 3 десетилетия убива българите! Защо ли, питате всички? Ами защото ЕС ни обеща 30 милиарда евро през март м.г. И всички държави, зависими от тия европейски помощи, гърчат населението си, за да получат тази финансова инжекция. С цената на здравето и живота на хората. 

В същото време бизнесът с ваксини, тестове, маски, дезинфектанти и други задължителни за ползване фармацевтични стоки вдигнаха печалбите на този сектор от бизнеса в цял свят. За сметка на всички, които са извън него. 

Цитирам https://www.investor.bg/novini/346/a/vaksinite-sreshtu-covid-syzdadoha-devetima-novi-miliarderi-328354/

Ваксините срещу Covid създадоха деветима нови милиардери

Мениджърите на Moderna, BioNTech и CanSino Biologics притежават съвкупно богатство на стойност 19,3 млрд. долара

„Тези милиардери са олицетворение на огромните печалби, които много фармацевтични корпорации правят от монопола, който притежават върху тези ваксини“, заявява Ан Мариот, мениджър на здравната политика на Oxfam. „Ваксините се финансират от публични пари и трябва да бъдат преди всичко за глобалното обществено благо, а не поредната възможност за частна печалба“, добавя тя.

BioNTech получи 325 млн. евро от германското правителство за разработване на ваксината. Компанията заяви, че се ангажира да снабдява с ваксината си страни с ниски доходи на ниска цена. „Всички знаем, че никой няма да бъде в безопасност, докато всички не сме в безопасност“, добавя компанията в изявление. 

BioNTech реализира нетна печалба от 1,1 млрд. евро през първите три месеца на годината. Продажбите на ваксините на Moderna достигат 1,7 млрд. долара през първите три месеца на тази година, като това е първото печелившо тримесечие на компанията" - край на цитата.

И докато Германия е дала над 300 милиона евро за разработване на ваксина, която още е спорно дали помага или вреди на хората, какво даде България за българската ваксина, която обещава да е най-безвредна и ефективна от всичко, което е създадено за тази една година? НУЛА! Защо, питате всички? Защото явно не се грижат за здравето ни! Всичко е само за пари - 30 милиарда евро, както вече стана ясно. 
Кой тогава помогна на проекта за българската ваксина - разработвана от екип на БАН, която през октомври ще покаже резултатите от опитите с мишки на международна конференция? Първата помощ дойде преди повече от година от  френския институт Луй Пастьор. 
През февруари 2021 ние - българи от цял свят, помогнахме да се съберат дарения, за да се довърши проектът. 

Българи от цял свят подкрепиха родната ваксина, събират ...

//www.bgonair.bg › България
19.02.2021 г. — С петиция в подкрепа на българската ваксина срещу Ковид, разработвана от експертен екип в БАН, българи от цял свят се обединиха в социалните

8.04.2021 г. — Екипът на БАН, който работи по създаването на българската ваксина ... книгата „Ковид 19 или Войната за душите ни“ с автори Патриция Кирилова и Мила Салахи.
11.04.2021 г. — Екипът учени от БАН, създал българската ваксина. Събитието се организира от Патриция Кирилова и Мила Салахи, автори на книгата “Ковид 19 или

И всичко това се случва докато ни убеждават вече повече от година колко ги е грижа за живота и здвравето ни. Докато експерти като проф. Чорбанов - признат в цял свят като специалист в създаването на ваксини, с усмивка подминава отказа на държавата ни да помогне наистина за здравето и живота ни. Според екперти като него - истинските ваксини се инжектират еднократно - няма втора, трета и пета игла, и пазят от всички нови мутации и щамове. Не е тайна, че една от най-добрите грипни ваксини - БЦЖ, вече половин век ни пази от 80 грипни разновидности.  На фона на тези факти сега живеем в епоха на абсурдна медицина, която ни убеждава, че няма естествен имунитет и ваксинираните са по-защитени от оздравелите от Ковид 19. А всъщност - точно в държавите с най-масова ваксинация се появиха и най-много новозаразени посред лято - заразени със зимен  вирус. За което експертите пак предупредиха преди началото на масовото боцкане - не се прави ваксинация по време на епидемия, защото води до ръст на мутациите. 
И докато се чудим какво още ще измислят след алфа, бета и делта щам, в социалните мрежи се появи график с цялата гръцка азбука, за да може поне още 3 години да се грижат в кавички за живота и здравето ни.
Автор Патриция Кирилова


 

  




Коментари

  1. Поздравления за написаното, г-жо Кирилова.
    Очаквам нов нюрнбергски процес срещу медицинския фашизъм.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар