ПРИКРИВАТ СМЪРТНИ СЛУЧАИ И ПРОБЛЕМИ СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ, КАНАБИС ДАВА НАДЕЖДА ЗА ЛЕЧЕНИЕТО


Още в първите дни след старта на масовата ваксинация с препарати, които въщност не са ваксини, а терапия, подобна на химиотерапията при онкологичнити заболявания, медиите в цял свят започнаха да съобщават за смъртни случаи, причинени от инжектирането с препаратите срещу Ковид 19.
"Новината за смъртта на 23 възрастни норвежци дни след ваксинирането срещу Ковид-19 разбуни духовете. Мнозина се чувстват несигурни. А някои инструментализират случая за пропаганда. RT говори за "имунизационно клане"", информира ни онлайн страницата на Дойче Веле:

 (https://www.dw.com/bg/%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%BE-%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%86%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%BE%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B0%D0%B8-%D0%B2-%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%8F/a-56309022). 

"Непотвърдени съобщения от Израел, че там са починали хора вследствие на ваксинирането, също предизвикаха много шум. В страната са ваксинирани над 27% от населението, сред които и най-възрастните хора.
В Германия също има починали след ваксинация. През първите 18 дни от началото на имунизационната кампания бе съобщено за 10 смъртни случая. Става дума за хора на възраст между 79 и 93 години, които са починали в рамките на четири дни след поставянето на ваксината=, допълва още Дойче Веле.

Ето и заглавията в нашите медии от първите седмици след старта на инжектирането с препаратите, наречени ваксини:

5.01.2021 г. — Ама като викахме, че умират от старост, не от ковид, вие крещяхте като обезумели, а сега според нас умират от старост, а не от ваксина. Логика?
8.01.2021 г. — САЩ купиха още 100 млн. дози от ваксината на Pfizer-BioNTech ... когато човек умира, след като е бил имунизиран с ваксината на Pfizer. ... И ако не бяха си поставили тази ваксина, минимум 15,000 от тях биха умрели от КОВИД в ...

8.01.2021 г. — ... на територията на САЩ, в който човек умира след поставена ваксина срещу COVID-19. Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 19188.

8.01.2021 г. — Трети човек, на когото е била направена имунизация срещу коронавируса, почина в Норвегия. ... Малко преди кончината му е била направена ваксина срещу COVID-19", заяви ... 03.03.2019: Без ергенски данък България умира ...

4.01.2021 г. — ... Соня Асеведу издъхна внезапно след ваксинация срещу коронавируса с ... в института по онкология в Порто. Тя умира 48 часа след ваксинацията.

5.01.2021 г. — ... 48 часа след ваксинацията срещу коронавируса с ваксината на Pfizer. ... негативни странични ефекти след ваксинацията, но след два дни умира, ...

8.01.2021 г. — Първия още не е отминал, с изкуствено създадения вирус Ковид 19.Всички,които са ... Кръвта се съсирва по бързо от нормалното.30 % от тях до 6 месеца умират от инсулт. ... Ваксината не е за да предпазва от Корона вируса.

5.01.2021 г. — Общо 1071 новозаразени с коронавирус са регистрирани в Хърватия през последното ... Още по темата: ваксинаХърватиясмъртен случайкоронавирус.
И докато коремни хирурзи, държавни хигиенисти-лобисти и медици без ден практика като такива ни убеждават, че инжектирането с препарати, наречени ваксини, са единственото спасение за всички нас, инфекционисти, микробилиози и специалисти по вирусните проблеми дават експертни мнения за новия вид ваксини, които всъщност са химични терапии.
В публикация от май 2020 година, малко след невиждания локдун, затворил сухоземен, воден и въздушен транспорт в цял свят уж заради вирус, наследникът на най-обичания американски президент Джон Кенеди - Робърт Ф. Кенеди предупреди:

Робърт Ф. Кенеди-младши предупреждава за ваксините Fauci, Bill Gates и Coronavirus

Ключов пасаж в статията: Забраненото интервю с д-р Джуди Миковиц, твърдейки, че д-р Фаучи е измама - с опровержения от сп. Science е това: "Бил Гейтс казва:"Нормалността се връща само, когато сме до голяма степен ваксинирали цялото световно население".
Интервюиращ: „Ако активираме задължителни ваксини в световен мащаб, предполагам, че тези хора ще спечелят стотици милиарди долари, които притежават ваксините.“
Д-р Джуди Миковиц; „И ще убият милиони, както вече са направили с ваксините си. Понастоящем няма графика за ваксина за нито един РНК вирус, който работи!".
И все пак, Бил Гейтс е решен да ваксинира всички по света. Моля, имайте предвид, че Гейтс няма обучение или опит в медицината.
Microsoft Geek, който никога не е успял да защити компютрите с Windows от компютърни вируси, смята, че може да защити всички от биологични вируси? Това, което Гейтс пропуска да спомене, е, че иска ОБЩ ИМУНИТЕТ ОТ ИСКОВЕ, ако ваксините причиняват повече вреда, отколкото полза.
Защо? Тъй като коронавирусните ваксини могат да бъдат по-опасни от самия коронавирус. Ето защо Бил Гейтс иска обезщетение ... Готови ли сте да поемете риска?
Робърт Ф. Кенеди-младши е на мнение, че най-добрите промоутъри на ваксини в света [той ги нарича злодеи] като Пол Офит и Питър Хотес, неистово ни предупреждават за уникалните и плашещи опасности, свързани с разработването на коронавирусна ваксина.
„Учените за първи път се опитват да разработят коронавирусни ваксини, след избухването на SARS-CoV в Китай през 2002 г. Екипи от американски и чуждестранни учени ваксинираха животните с четирите най-обещаващи ваксини. Първоначално експериментът изглеждаше успешен, тъй като всички животни развиха силен отговор на антитела към коронавирус. „Когато обаче учените изложиха ваксинираните животни на дивия вирус, резултатите бяха ужасяващи. Ваксинираните животни са страдали от хиперимунни реакции, включително възпаление в телата им, завършващо с фатални белодробни инфекции. Изследователите са виждали същия „засилен имунен отговор“ по време на човешкото тестване на неуспешните  RSV ваксини през 60-те години. Две деца загинаха.
„Офит, Хотез и дори Антъни Фаучи предупредиха, че всяка нова ваксина срещу коронавирус може да предизвика смъртоносни имунни реакции, когато ваксинираните хора влязат в контакт с дивия вирус.
„Вместо да действа предпазливо, Fauci направи безразсъдния избор да ускори ваксините, частично финансирани от Gates, без проучвания върху животни (които биха могли да осигурят ранно предупреждение за изчезнал имунен отговор). Гейтс е толкова притеснен от опасността, че казва, че няма да разпространява ваксините си, докато правителствата не се съгласят да го обезщетят срещу съдебни дела".
Битката на Кенеди-младши продължава и след въвеждането на масовата ваксинация в края на 2020 г. 

Проучване от 2012 г.: Имунизацията с коронавирусни ваксини срещу ТОРС води до белодробна имунопатология при предизвикване на вируса на ТОРС:  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22536382

Федерален регистър, осигуряващ защита на отговорността, Законът PREP:  https://www.phe.gov/Preparedne… /… / prepact / Pages / COVID19.aspx

Ето неговите разследвания за смъртните случаи след ваксинацията: 

Robert F. Kennedy Jr

Here's my latest in #TheDefender: Declarations by health officials + vaccine makers that deaths + injuries following COVID vaccinations are unrelated coincidences are becoming a pattern + depriving people of information needed to make informed decisions.

В своята онлайн страница Робърт Кенеди публикува на 14.01.21 в раздел • BIG PHARMA › ИЗГЛЕДИ 

Смърт по случайност?

Декларациите на здравни служители и производители на ваксини, че смъртните случаи и проблемите след ваксинациите срещу COVID са несвързани съвпадения, стават модел. Те също така лишават хората от информацията, от която се нуждаят, за да вземат информирани решения.

Официалното разглеждане през миналата седмица на смъртта на двама датчани и лекар от Маями след инжектирането им срещу COVID подчертава зеещите дупки в правителствената система за наблюдение за откриване на постмаркетингови ваксинални реакции. 
Тези инциденти предполагат, че е малко вероятно здравните служители да предоставят на обществеността автентични профили на риска за спешна употреба на ваксини COVID. Точните профили на риска позволяват на регулаторите да определят дали медицинската намеса причинява повече вреда, отколкото полза, а потребителите да правят рационален избор относно собствената си употреба на продукт.
Малко след като съобщи за смъртта в Дания и преди всякакви аутопсии, Таня Ериксен, изпълняваща длъжността на датския отдел за фармакологична бдителност, заяви пред датския вестник EkstaBladet, че датската агенция по лекарствата е установила, че съвпадението вероятно е убило двамата датски граждани, чиято смърт е последвала ваксинациите им.
Един от смъртните случаи е на гражданин, който е имал „тежка белодробна болест“. Съществуването на съпътстващата болест предполага, че смъртта следователно е случайна. Вторият гражданин е получил ваксината в „много напреднала възраст“ и следователно е умрял по случайност. 
„Когато се ваксинират рисковите групи, може да се очаква, че ще има смъртни случаи“, обясни Ериксен , използвайки логиката, рядко прилагана от здравните служители за смъртни случаи от вируса COVID-19. „Това ще се случи независимо дали са ваксинирани или не.“ Тези прости декларации - че смъртните случаи и поседиците след ваксинация са несвързани съвпадения - се превръщат в модел.
На 20 декември 2020 г. World Today News съобщава за смъртта на 85-годишен мъж в Калмар, Швеция, един ден след като е получил ваксината. Д-р Матиас Алвунгер от болница Калмар отхвърли опасенията относно смъртта, свързана с ваксината, като нарече факта, че тя е докладвана на Шведската агенция за медицински продукти като „рутинна“.
На 1 януари Соня Ацеведо, 41-годишна португалска медицинска сестра и майка на две деца, почина два дни след получаване на ваксината Pfizer / BioNtech. Баща й каза пред Daily Mail, че тя никога не е пила алкохол и е била в перфектно здраве. Въпреки това здравният орган на Португалия отхвърли смъртта й като тъжно съвпадение.
Израел също съобщи за два смъртни случая като съвпадения:  на 75-годишен мъж в Бейт Шеан, а другата на 88-годишен мъж. И двамата починаха два часа след ваксинацията. Израелските здравни служители предупредиха обществеността да не приписва смъртните случаи на ваксината.
В Люцерн, Швейцария, 91-годишен мъж почина пет дни след получаване на ваксината на Pfizer / BioNtech. Швейцарските власти нарекоха всяка връзка „крайно малко вероятно“.
На 3 януари д-р Грегъри Майкъл, обичан акушер в Маями и ентусиазиран пропагандист на ваксината срещу COVID-19, почина от хеморагичен инсулт след получаване на ваксината на Pfizer / BioNtech. Д-р Майкъл е развил остра идиопатична тромбоцитопения пурпура (ITP) - известен страничен ефект от ваксината - веднага след получаване на удар. Броят на тромбоцитите му е спаднал от 150 000 на нула и никога не се е възстановил.
Армия от експерти от цял ​​свят, участващи в програмата за ваксини, се консултираха в обречени усилия за възстановяване броя на тромбоцитите на д-р Майкъл. Неизбежният мозъчен кръвоизлив го уби две седмици по-късно. Съпругата на Майкъл заяви, че смъртта на съпруга й е „100% свързана с ваксината". Тя добави, че той е бил физически здрав, спортува често, рядко пие алкохол, никога не пуши цигари и няма известни съпътстващи заболявания.
Въпреки това, Pfizer отхвърли смъртта на Майкъл като поредното тъжно съвпадение: „Понастоящем не вярваме, че има някаква пряка връзка с ваксината.“ Pfizer посочи, че ITP се причинява и от излишък на пиене и аргументира, че „досега не са регистрирани сигнали за безопасност, установени при опити от ваксинации“.
Във вторник " Ню Йорк Таймс" цитира д-р Джери Спивак, експерт по кръвно разстройство от университета "Джон Хопкинс", казващ "Мисля, че имаме медицинска сигурност как ваксината е свързана с този случай."
Но Pfizer / BioNtech няма вероятност да види сигналите за тромбоцитопения в своите кратки, недостатъчно регистрирани клинични проучвания. Тромбоцитопенията се среща в 1 на приблизително всеки 25 000-40 000 дози от MMR ваксината. Също така е също толкова рядък, но постоянно съобщаван страничен ефект от ваксини срещу хепатит А , туберкулоза, HPV, варицела, DTaP, полиомиелит и HiB.
Странични реакции, които се случват с тази честота, вероятно няма да се видят в клиничното изпитване на Фаза II на Pfizer / BioNtech, тъй като само 22 000 души са получили ваксината. Въпреки това, реакции с такава тежест, което се случва веднъж на всеки 25 000 инжектирани, може да разболее или да убие 12 000 от 300-те милиона американци, които компанията се надява да инжектира.
Обществеността може да очаква да види повече от тази стратегическа хикария: Когато здрав 32-годишен мексикански лекар беше хоспитализиран с енцефалит - възпаление на мозъка и гръбначния мозък - след получаване на ваксината Pfizer / BioNtech, мексиканските лекари отхвърлиха нараняването като несвързано към ваксинацията, като се мотивира, че състоянието не е било открито в клиничните изпитвания на Pfizer / BioNtech.
Тази седмица старчески дом в Обърн, Ню Йорк, без никаква очевидна ирония съобщи, че 32 от 193 жители са починали, тъй като е стартирала ваксинацията с Pfizer на 21 декември. Компанията твърди, че нейните клиенти умират от инфекции на COVID-19, не ваксината.
Също толкова обезпокоително е, че допълнителни смъртни случаи може и да не са докладвани.
Сред многобройните благодарни пациенти на д-р Майкъл беше Теса Леви, която имаше уговорена среща с него за вторник - след смъртта му на 3 януари. Майкълс е израждал и четирите деца на Теса, спасявайки едно от тях с гениална диагноза за секунди от рядко сърдечно заболяване, което иначе би могло да убие момчето.
Теса е дъщеря на моя близък приятел, известния хирург от Бевърли Хилс, д-р Джордж Борис. „Той беше здрав, силен, енергичен човек“, каза ми Теса за Майкълс. „Той никога не е показвал никакви здравословни проблеми.“
В навечерието на Нова година зетят на д-р Борис, Мъри Бразър, също почина внезапно, една седмица след получаването на ваксината Pfizer. Нито компанията за ваксини, нито която и да е здравна агенция са забелязали внезапната му неочаквана смърт. „Не е извършена аутопсия и смъртта му не е записана като следствие от ваксина. Кара те да се чудиш ”, каза ми д-р Борис.
Смъртта на г-н Brazner илюстрира още по-сериозен проблем: много проблеми може да не са забелязани от системата за наблюдение и медиите. Непосочените истории, подобни на трагедията на д-р Бразнер, вече са често срещани оплаквания в социалните мрежи.
На 2 януари Джанис Хисле се оплака във Фейсбук, че майката на нейния приятел, жена от Охайо, е починала след получаване на ваксината. Според Хисле жената е развила висока температура часове след инжекцията и е починала „няколко дни по-късно“. „Толкова съм ядосана за приятеля си“, коментира тя, „който плаче, защото роднините нямаха право да я виждат преди да бъде ваксинирана. Те смятаха, че ваксината ще „отвори вратата“.
Не можахме да намерим споменаване на смъртта на жената от Охайо в медийни записи или официални бюлетини за ваксина срещу COVID.
Може да се предположи, че ако смъртните случаи след ваксината COVID-19 могат да бъдат толкова лесно отхвърлени или пренебрегнати, по-леките странични реакции също ще бъдат избегнати.
Рутината на рефлексивно отхвърляне на подозрителни смъртни случаи и наранявания като несвързани с ваксинацията не само поставя под съмнение официалните данни за отклоненията с ваксини, но също така контрастира значително с навика сред служителите в областта на общественото здраве да приписват авторитетно всяка смърт на COVID-19, стига починалите да са били положителни за COVID в рамките на 60 дни след смъртта, като се използва PCR тест, известен с фалшиви положителни резултати .
Всъщност предприятието за ваксини COVID на стойност 48 милиарда долара споделя три определящи характеристики на всяка нова ваксина, въведена от 1986 г .:
1. Систематично преувеличаване на риска от целевата болест. (Pharma нарича този проект „Брандиране на заболявания“.)
2. Систематично преувеличаване на ефикасността на ваксината.
3. Систематично омаловажаване на рисковете от ваксини.
1. Преувеличаване на риска от заболяване :
Регулаторните агенции отчитат всяка смърт като смърт от COVID, стига починалият да е бил положителен за COVID в рамките на 60 дни след смъртта - без значение, че може да е загинал при катастрофа с мотоциклет.
През септември Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) признаха, че 94% от лицата, чиито смъртни случаи CDC официално приписва на COVID, са имали други заболявания, които всъщност биха могли да ги убият. Средно починалият е имал 2,8 съпътстващи заболявания. И все пак в официалните таблици на CDC CDC винаги предполага, че COVID-19 е извършил убийството.
Но както виждаме от примерите по-горе, когато става въпрос за наранявания с ваксина срещу COVID, противоположната презумпция определя: съпътстващата болест винаги е причина за смъртта - дори когато, както при д-р Майкълс, няма известни съпътстващи заболявания.
2. Систематично преувеличаване на ефикасността на ваксината:
Pfizer препоръчва 95% ефикасност в своите клинични проучвания, но това е безсмислена мярка за „относителна ефикасност“, базирана на малка група от 94 души от групата на плацебо, които са получили леки случаи на COVID по време на клиничните изпитвания.
„Абсолютната“ или „действителната“ ефективност на ваксината по време на клинични изпитвания е била 0,88%. Според British Medical Journal това означава, че здравните власти трябва да прилагат 155 ваксини, за да предотвратят единичен случай на лека COVID .
3. Омаловажаване на рисковете от ваксината:
Истинският риск от страничните ефекти на ваксината ще продължи да бъде скрит от навика сред служителите в областта на общественото здраве рутинно да отхвърля съобщените отклонения като несвързани с ваксинацията.
Практиките за системно надценяване на безопасността на ваксините, подценяване на смъртността от ваксини и преувеличаване на рисковете от COVID-19 ефективно лишават обществото от правото им на информирано съгласие.
И така, какво всъщност знаем за истинския риск от ваксините COVID-19?
Служителите на общественото здравеопазване и говорителите на индустрията обичат да казват, че рисковете от сериозни проблеми от ваксинацията са „един на един милион .. Въпреки това, през първата седмица от разпространението, американците взеха 200 000 ваксини срещу COVID и отчетоха 5000сериозни" (което означава пропуснати работни дни изисква се медицинска намеса) отклонения.
Стпен на отклонения - 1 на всеки 40 инжектирани. Това означава, че 150-те инжекции, необходими за предотвратяване на един лек случай на COVID, ще причинят сериозно нараняване на поне трима души.
Ако клиничните изпитания са добри предсказатели, тази честота вероятно ще се увеличи драстично след втората ваксинация (клиничните изпитвания предполагат, че почти всички ползи от ваксинацията срещу COVID и по-голямата част от проблемите са свързани с втората доза).
Не знаем истинския риск от смърт от ваксината, тъй като регулаторите правят почти всяка смърт невидима, като ги приписват на съвпадение.
Рискът 1 от 40 от „сериозно усложняване“ от ваксината COVID на Pfizer съответства на това, което знаем за други ваксини.
В продължение на много години Министерството на здравеопазването и хуманитарните услуги на САЩ (HHS) поддържа система за наблюдение след лицензиране, известна като система за докладване на нежелани събития от ваксини (VAERS). Дори правителствени инсайдери като генералния хирург д-р Дейвид Кеслер признаха, че VAERS е ужасен провал.
Независимо от това, само като се придържат към тази „проектирана да се провали“ система, регулаторите и индустрията поддържат своето преструване, че настоящите профили на риска от ваксини са приемливи.
Проучване от 2010 г., финансирано от HHS, заключава, че VAERS е уловил „по-малко от 1% от усложненията“. С други думи, действителните нива на усложненията от ваксини, които са задължени, са повече от 100 пъти това, което HHS разказва на обществеността! Проучването на HHS от 2010 г. установи, че истинският риск за сериозни нежелани събития е 26/1000 или един на 37. 
Similarly, Merck’s clinical trials for Gardasil found that an astonishing half of all vaccine recipients suffered from adverse events, which Merck euphemistically called “new medical conditions,” and that 2.3% of vaccine recipients (1 in 43) suffered from autoimmune disease within six months of vaccination.

Similarly, a recent Italian study found that 46% of vaccine recipients (462 adverse events per 1,000 doses) suffered adverse events, with 11% of these rated “serious,” meaning 38 serious adverse events per 1,000 vaccinated individuals. These include grave gastrointestinal and “serious neurological disorders.” This amounts to a “serious” injury rate of 1/26.

Оцелялата от Холокоста Вера Шарав от Алианса за защита на човешките изследвания отбелязва, че „Всеки, който получи някоя от тези ваксини, участва в обширен медицински експеримент.“
Обикновено здравните служители се съгласяват, че предоставянето на „разрешение за спешна употреба“ за внедряването на експериментални технологии за ваксиниране само с няколко седмици тестове за безопасност, две години преди планираното приключване на изпитването във Фаза 2, е голям човешки експеримент, включващ милиони участници.
Но е малко вероятно изследователите да видят всички сигнали за безопасност, ако лошо проектираната система за наблюдение позволява на местните здравни служители и служителите на компанията да преценят всяко сериозно нараняване като несвързано.

И докато в Щатите наследникът на Кенеди - уважаван адвокат, който води от десетилетия битка с Биг Фарма и вредата от ваксините в световен мащаб, стана ясно, че и в България има жертви на ваксината. Засега обявени само в социалните мрежи, което ни провокира да попитаме - колко от новите жертви на Ковид 19, обявени от медиите, са следствие на ваксините? 
Ето и сигналът: "Лекар, който беше здрав! Без придружаващи заболявания, без КОВИД, здрав! Ваксинира се преди 1 седмица, отива на работа в болницата, бил нетипично зачервен. Казали му, че изглежда зле, направил си тест - положителен. Симптоми като при бронхопневмония."
30 януари в 16:46 ч. 
На третия ден след ваксината се влошил, на петия ден - починал."
ИСТИНАТА Е, ЧЕ Д-Р АНТОНОВ Е ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ ВАКСИНИРАНИ! СЛЕД ВАКСИНАЦИЯТА РАЗВИВА СИМПТОМИ НА КОВИД. ЛОШОТО Е, ЧЕ КОЙТО ПРОГОВОРИ - ГУБИ РАБОТА! В МОМЕНТА В ОТДЕЛЕНИЕТО ВЪВ БЯЛА СЛАТИНА ИМА ОЩЕ ЕДНА ЛЕКАРКА, РАЗВИЛА КОВИД СЛЕД ВАКСИНАТА! И ТЯ Е МЕЖДУ ЖИВОТА И СМЪРТТА!" - твърдят колеги на медиците.
И все пак има и добри новини в последните дни -  

публикацията е в сайта на Bulgaria ON AIR: 

Марихуаната облекчава възпаления в тялото, причинени от коронавирус?

Седем екстракта са се оказали изключително ефективни

Марихуаната би могла да облекчи значително възпаленията в тялото ни, причинени след заразяване с новия коронавирус. Изводът е направен след серия от проучвания на канадските университети в Калгари и Летбридж. Резултатите са публикувани в американския онлайн портал Aging.
Изследването предполага, че екстрактите от канабиса могат да се използват за овладяване на т.нар. цитокинова буря, която предшества синдрома на остър дихателен дистрес и който често води до смърт.
В изследването били вмъкнати 23 екстракта от марихуана в изкуствени човешки тъкани, за да се разбере как ще бъдат намалени рецепторните нива на клетките, към които се придържа вирусът за разпространение на инфекцията.
Като краен резултат седем екстракта се оказали изключително ефективни, причинявайки понижение на протеините COX2, TNF, IL-6, CCL2 и други цитокини, свързани с възпаление и фиброза, пише "Монитор".
Останалите 13 екстракта от марихуаната спомогнали за овладяването на т.нар. ангиотензин конвертиращ ензим 2 (АСЕ2), като по този начин намалили риска от възпаления, характерни за инфекцията с Ковид-19, но също така и за други заболявания и ревматологични състояния.

Коментари