КОНСПИРАЦИИ И РЕАЛНОСТ - КОВИД 19 С ПРОЕКТ ОТ 2005 Г.?

През последните седмици социалните мрежи бълват цитати и препратки към автори, които пишат за Ковид 19 още от 2008 г., а може и преди това.... Друга книга - на публициста Джон Коулман от 1992 г., разкрива проект на световния елит, чиято цел е да редуцира населението на планетата чрез регионални войни и вируси с поне 4 милиарда. 
А случващото се през последните месеци от март до днес показа, че конспирациите стават реалност с изключителна точност на описаните методи за развитие на епидемиологичната криза. С редукция на населението - видяхме как заради Ковид 19 изчезнаха всички други болести, лекарства за вируса няма, но всеки ден ни отчитат хиляди излекувани в България. Може да няма лекарства, но има ваксини - фармацевтичните картели са готови с разработките си още преди Ковид да се е появил? И за капак на цялата конспирация - сп. Форбс отчита ръст на милиардери в началото на 2021 г. - и всички 50 новобогаташи са свързани с фармацевтичния бизнес.  
Вероятно е конспирация всичко това, но през 2008 г. излиза книгата „Коронавирус: Голямата световна трансформация“ на Робин де Руйтер - най-превежданият холандски автор, придобил международна известност заради изключителната си способност да тълкува геополитическите събития. Taм пише, че ще бъде пуснат коронавирус, за да послужи като оправдание за „глобално заключване“. Кризата ще създаде редица правила – само ваксинираните да имат право да работят, учат, да пътуват, да пазаруват и др. 
Публицистът д-р Джон Коулман, представящ се за бивш разузнавач от ЦРУ, е написал книгата „Комитет 300“ през 1992 г. В нея той описва как тайните общества контролират правителства, здравеопазване, медии, хранителна индустрия. В нея пише: „Най-малко 4 млрд. безполезни „гърла“ ще бъдат премахнати до 2050 г. чрез ограничени войни и организирани епидемии от бързодействащи заболявания“.
Коулман твърди, че близо 30 години е изучавал дейността на различни световни олигархични общности, проучвал е и е оповестявал публично задкулисните дейности на английската родова аристокрация и нейните съюзници в САЩ. В своите изследвания Коулман обръща внимание на Римския клуб, Института за човешки отношения Тависток (Великобритания), династията Ротшилд и на други влиятелни международни структури. 
В книгата „Комитетът на 300. Тайните на световното управление“ Коулман твърди, че в света има мощна тайна организация - която републиканците на Доналд Тръмп наричат Дълбоката държава и воюват цял мандат с нея. Според публициста в нея влизат елитите на Великобритания, САЩ и някои други държави, обединени от обща цел - да установят своето световно господство или както нашумя в последните години Нов световен ред. Според Коулман, плановете на тези хора включват радикално намаляване на световното население до един милиард души.
Според Джон-Хенри Уестън още от 2015 г. Фондация „Гейтс“ подкрепя програмата Khushi Baby в Индия, която е базирана на микрочип технология. Програмата помага за наблюдение на ваксинацията на децата, чрез прикачени колиета с микрочип, използващи комуникация в близко поле (NFC). 
На 17 ноември LifeSiteNews съобщи, че Фондация Гейтс подкрепя и Microchips Biotech, компания, която създава тип контрацептивни микрочипове, поръчани директно от Бил Гейтс. През юни Гейтс излъга за участието си в Microchips Biotech в интервю за CBS, казвайки: „Никога не съм участвал в каквото и да е, свързано с микрочип.“ Десет дни по-късно неговата фондация отпусна на Microchips Biotech още 1 милион долара безвъзмездна помощ.
Всъщност Гейтс излъга не само за Microchips Biotech, но и за друг проект за микрочипове, свързан с проследяването на Ковид. 
Колиета Khushi Baby съдържат имунизационна история, GPS местоположение по време на ваксинацията и биометрични данни на деца и техните родители. Информацията може да бъде прочетена от приложение, създадено от компанията, и може да бъде качена в облачна услуга, за да бъде „безпроблемно достъпена от неправителствени организации, МЗ (Министерства на здравеопазването) и други здравни служители“.
Групата твърди, че е проследила поне 50 000 майки и деца чрез тяхната програма за микрочипове-колиета.
Според Khushi Baby, Фондация „Гейтс“, заедно с 3ie, международна неправителствена организация, подкрепена от Гейтс, осигуриха първоначално финансиране за първите изпитания на стартиращия проект през 2015 г.
На уебсайта на Gates Foundation липсва информация за Khushi Baby , въпреки че Мелинда Гейтс промотира стартирането на проекта в Twitter през 2014 г. Въпреки това Khushi Baby, 3ie и UNESCO дават информация за участието на фондацията на Гейтс в Khushi Baby.
През 2016 г. Khushi Baby също влезе в партньорство с Gavi, многостранния дистрибутор на ваксини, чийто съосновател е Бил Гейтс и който e получил финансиране от фондацията Gates на стойност над 4 милиарда долара. Gavi, една от най-активните групи за ваксинация в света, съобщава, че е способствала за имунизацията на повече от 800 милиона деца. Към момента Gavi е в ръководството на COVAX, програмата на ООН за разпространение на Ковид ваксини, която има за цел да достави два милиарда дози ваксини срещу коронавирус до края на 2021 година.
Проектът Khushi Baby е получил 500 000 долара от Gavi през 2017 г. и още 250 000 долара миналата година. Тяхното сътрудничество с Gavi доведе до обещание от страна на фондацията на Гейтс за финансиране на Khushi Baby с поне 1,5 милиона долара под формата на съответстващи средства.
Конкретната програма на Gavi, в която Khushi Baby участва, се нарича INFUSE, стартирана и организирана от Световния икономически форум (WEF), организацията стояща зад „Голямото нулиране“.
През юни Световният икономически форум обяви „Голямото възстановяване“, социалистическа схема за „обновяване на всички аспекти на нашите общества и икономики“ в светлината на Ковид кризата. В отворено писмо до президента Тръмп архиепископ Карло Вигано отхвърли Голямото нулиране като „глобален заговор срещу Бог и човечеството“. Кардинал Реймънд Бърк наскоро осъди проекта, свързвайки го със „зъл дневен ред“, реализиран чрез „манипулация на граждани и нации“.
Световния икономически форум, който също спомогна за разработването на популярния COVID-19 паспорт за пътуване и работи и с противоречивия ID2020, на няколко пъти промортира Khushi Baby.

Проследяване на Ковид статус
Миналата година Khushi Baby адаптира платформата си за разработване на ново приложение за проследяване на здравето в Раджастан, шестия по големина щат в Индия. Правителството на Раджастан планира да предостави приложението, наречено Nirogi Rajasthan („Здрав Раджастан“), на 50 000 държавни здравни работници, които ще ходят „от врата до врата, за да събират информация за членовете на семействата и тяхното здраве“. Главният изпълнителен директор на Gavi изрази подкрепата си към инициативата.
Участниците ще получат „здравни карти с активирана комуникация в близко поле (NFC)“ и може да бъде изискано от тях да предоставят лични данни, като „GPS местоположение“ и биометрични данни на лицето, според Khushi Baby. Целта на Nirogi Rajasthan е да извършва проследяване на над 50 милиона души в рамките на следващите три години.
В началото на Ковид пандемията Khushi Baby обедини усилия с правителството на Раджастан за създаването на още едно приложение, наречено Mission LiSa. Този софтуер за „активно наблюдение“ отново позволява на Khushi Baby да събира GPS данни, в допълнение към „история на контактите“ и биометрични данни.
Личната информация се „обработва с помощта на изкуствен интелект“ и ГИС технология за проследяване на разпространението на Ковид. Около 100 000 индийци са наблюдавани всеки ден чрез приложението, което отчита над 10 милиона „скрининга на домакинства”, извършени до септември. Khushi Baby заяви, че „лансирането на Mission LiSa е постигнало общо регионален статут“.
Миналата седмица автор на уеб сайт на индийското правителство отбеляза, че Mission LiSa „ще бъде разширена, за да проследява надлъжно общественото здраве, включително предстоящата доставка на Ковид ваксини за населението като цяло“. Това съобщение, което беше споделено в Twitter от Khushi Baby, последва подобни изказвания от здравните министри на Раджастан.
В крайна сметка Khushi Baby има амбицията да проследява не само десетки милиони индийци. В съответствие с призива на Бил Гейтс за „дигитални сертификати“, съоснователят на организацията заяви през 2017 г.:
„Нашата по-широка мисия е да използваме нашето колие с активиран NFC и да отключим пълния му потенциал като дигитален паспорт.“
„Ние се изграждаме и растем в Индия, но също така имаме амбицията да окажем устойчиво, глобално въздействие, като продаваме нашите интегрирани услуги и продукти на министерствата на здравеопазването и международни неправителствени организации на други страни“, заяви той.

Авторът на това разследване - Джон-Хенри, е съосновател и главен редактор на LifeSiteNews.com. Той и съпругата му Даян имат осем деца, живеят в долината Отава в Онтарио, Канада. Той е лектор на конференции и ритрийтове, чест гост е на радио и телевизионни предавания в Северна Америка, Европа и Азия. Джон-Хенри основава Римския форум за живота -  годишна стратегическа среща за пролайф лидери от целия свят. Той е съосновател на „Гласът на семейството“ и е член на канадския национален комитет „Марш за живот“.  Завършил е магистърска степен в университета в Торонто по училищна и детска клинична психология, има диплома с отличие от университета в Йорк по психология. Цитат от  https://www.lifesitenews.com/blogs/a-microchip-based-program-backed-by-gates-and-the-world-economic-forum-is-tracking-the-covid-status-of-millions

През 2015 г. фондация Ротшилд патентова „система и метод за тестване на Covid-19“ (на снимката). 

Според редица конспиративни теории, които вече са реалност, през 2017 г., главният американски епидемиолог Антъни Фаучи, гарантира избухването на световна пандемия през мандата на Тръмп.
През 2017 и 2018 г. (2 години преди избухването на пандемията) стотици милиони тестови комплекти са разпространени из целия свят.
През 2014 г. Антъни Пач /репортер и изследовател/пише: „те ще пуснат изкуствен коронавирус. В резултат на това хората ще искат ваксина за да се защитят. Тази ваксина ще добави трети щам ДНК към тялото на човека, като по същество това ще го направи хибрид. Почти веднага след инжектирането неговото ДНК ще претърпи трансформация. Тази генетична промяна ще накара хората да загубят способността си да мислят за себе си без дори да са наясно, че това се е случило. По този начин те ще могат да бъдат контролирани по-лесно, за да станат роби на световния елит“.
Д-р Кари Мадей ръководи две големи американски биолаборатории в Грузия. Тя изучава ДНК и ваксините през последните 20 години и отправя видео послание, с което алармира, че има сили които разработват план за инжектиране на човечеството с много опасни ваксини за Ковид-19. Целта им ще бъде: 
1. препрограмиране на ДНК и контрол; 
2. свързване с изкуствен интелект чрез цифров идентификатор на ваксина, които също ще отвори изцяло нова зона на контрол.
През 2019 Майкрософт подава иск за патент с номер „WO2020-060606“, за технология активността на тялото с криптовалута. Смята се че това е свързано с чипове за тялото, въпреки че не са упоменати такива детайли в патента. /Номерът на патента напомня на белега на звяра /666/ от откровението на Йоан, където се говори за маркиране на всички хора. 
А какво следва?  Планирана ли е 3-та вълна, в началото на 2021 година? Вече обявявиха новата мутация на вируса, но ще отрият ли Ковид 21? Започна  масовата пропаганда за ваксина и вменяване на вина в „невярващите“. Започнаха и намеците, че ще има „връщане към стария живот“ - самолетни полети за ваксинирани и всичко, което ни отнеха през последнсите месеци. Ако целта е ефективен контрол над популацията, вече виждаме как смъртността сред възрастните хора е двойно по-голяма в сравнение с м.г.  
В крайна сметка - всеки от нас сам може да реши, дали ще се подложи на този екперимент или не. 


Коментари