Световната пандемична идиотия или как КОВИД 19 РОДИ НОВ ФАШИЗЪМ И УБИ ВСИЧКИ НЕЛЕЧИМИ БОЛЕСТИ

В епохата на световната пандемична идиотия Ковид 19 успя да убие всички смъртоносни и нелечими болести 😂 Коремни хирурзи, държавни инспектори без ден практика, мисирки и политици започнаха да ни лекуват от вирус, който от март ни внушават, че е смъртоносен и нелечим. Всеки ден броят колко безсимтомни носители на вируса (въпреки, че е смъртоносен и нелечим?!?) има по села и паланки. Информират ни, че има и излекувани от него (отново абсурд?!?), въвеждат военни мерки със затваряне на градове и държави, а въпроси никой не задава? Защо? 
Ежедневните абсурди на министри и незнайни доктори лично за мен пораждат милион въпроси? Например - основно недоразумение е внушението за опасността от вируса нощем - явно той денем не е толкова активен? Също така - тенис-турнир може да се провежда с публика, но затваряме болници, училища, театри, кина, барове и заведения? Има ли някакви избирателна функция и интелект Ковид 19? 
Болниците като огнища на заразата не са страшни, но баровете и дискотеките са? Масово заразени лекари и медици, които по традиция си носят маски, но явно тях не ги предпазва от вируса? Но нас ще ни предпазят маските? 
Вирусът се оказа, че убива сезонния грип? Какви други тежки и нелечими болести убива - видимо рак, хепатит и т.н? От години има проучвания, че маските са вредни след носене повече от 30 минути - лаборатории показват какви бактерии и вируси се развиват в тях. Учените повтарят, че през замърсените маскив дробовете ни влизат инфекции, които водят до тежки пневмонии. Но вирусът уби и пнемвмониите, нали? А американските учени вече показаха изследване, как над 70 процента от носещите маски са новите заразени с вируса. 
На какво основание и какво проучване направи здравното министерство, за да издава такива разпоредби?
Очаквам отговори!
Докато чакам отгоори, ще дам още примери с безумията, на които станахме жертва през последните месеци. В социалните мрежи още от март се заговори за нова "пенсионна реформа" - тип геноцид, в световен мащаб, скрита зад уж опасен вирус. 
Аз също станах жертва на тази "пенсионна реформа", както и много мои приятели, които загубиха майки, бащи, баби и дядовци. 
Без да боледува и без симптоми майка ми получи инсулт на 24 май - лекари от Бърза помощ без прегледи и тест обявиха, че е корона-вирус и й биха хининова инжекция?!? Докато чаках надв 2 часа личния й лекар да дойде на работа и да ми даде направление за хоспитализиране, тъй като Бърза помощ отказа без направление да я вземе в болница, тя почина. Отговорни няма.Това ковид ли е? не, това е геноцид!
Наша колежка-журналист със спукан апендикс постъпва в края на август 2020 във ВМА - болницата на униформения коремен хирург Мутафчийски, на когото не му стигаха чувалите с трупове и хладилните камиони за Великден, а след това произнесе култовото "Яко ще се мре". Та точно там без симптоми за Ковид, но с видими болки в областта на апендикса обясняват на младата жена, че дежурният хирург си е тръгнал, ехорафът не работи и започнали да я подготвят за Ковид-отделението. Докато записвали данните й, стигнали до графа професия. Като чули главен редактор в телевизия, спрели да пишат и започнали да звънят телефони. След малко дошъл дежурният хирург, завели я на ехограф и установили спукан апендикс. Последвала спешна операция. НО!!! Ако тази жена не беше журналист, с този спукан апендикс, настанена да нощува в ковид-отделението, на сутринта щеше да е труп, нали? И ако е записана като заразена с Ковид - щеше да е в поредната бройка за жертвите на вируса, без странични заболявания. Това ли е медицината? Не, това е геноцид! 
Какво се случи с 19-годишното момче от Велико Търново - Христо Денев, чийто баща-адвокат започна разслеване на убийството на детето му? 
"Не ни казваха дори наименованията на антибиотиците, на терапията. Беше ни казано, че ние не разбираме от медицински термини и това не ни касае. Просто да седим и да чакаме, и да се нформираме", обясни в интервю за медиите бащата на загиналото момче. По думите му до трагичния инцидент се стигнало след като лекарите дали на младежа неразрешено лекарство. "Оказа се, че му е прилагано едно лекарство "Роактемра", което на Запад е известно като "Актемра", което е на фаза 3 от клиничните изследвания, т.е то няма разрешение за употреба при лечение на коронавирус", допълни той.
Подоби случаи са вече стотици, но медиите мълчат за тях. Защо? Какво крият и какви интереси обслужват? Явно частни, а не обществени?
И докато специалисти по вирусите и инфекциите у нас и по света повтарят от март, че мерките не са медицински и няма да доведат до добри резултати, медиите и политиците отново остават слепи и глухи за тези адекватни аргументи. Защо? Какво целят?
Ето и гласът на медицината, която е призвана да се грижи за нас или поне така беше преди: Линк към съветите за вредата от маските на д-р Сергей Иванов: 

Не носете маски постоянно, за да не си причините това, от което искате да се опазите! 

При дълготрайна употреба от двете страни на маските се концентрират вируси и бактерии. Ако без маска вие вдишвате по 1 вирус на минута, с който имунната защита на лигавицата се справя, то за един час теоретично натрупвате 60 вируса от външната страна на маската. Хората, дори когато са наясно с рисковете, постоянно опипват и наместват маските, особено когато са в движение. При всяко посягане към маската има риск чрез докосване да прехвърлите концентрираните вируси по лигавиците, кожата или други повърхности. Представете си какво става за 30 дена, ако имате маска 8 часа на ден! На практика, носейки постоянно маска, вие може да концентрирате и после да поемате огромно количество микроорганизми от всякакви видове. Това ли искате?
• Г-н Славчов правилно отбелязва, че добрите маски водят до затруднения в дишането. Ако е за 1 час на ден, едва ли ще е проблем. Ако носите маската по 8 часа, недостигът на кислород може да доведе до здравословни проблеми или да активира хронични болести. Затрудненото дишане е стрес за организма, който води до срив на имунната система, и съответно ставате по-уязвими за всички инфекциозни заболявания. Моля, не носете маски постоянно, за да не си причините това, от което искате да се опазите!
Линк към темата: https://offnews.bg/analizi-i-komentari/ne-nosete-maski-postoianno-za-da-ne-si-prichinite-tova-ot-koeto-iska-738653.html?fbclid=IwAR1KOkYUUGvVwLaIXj4q3hDuWdN22buqoeyoy4xgbFVWvW5T5rmnQPxiKZU 

Лабораторният лекар Г. Тодоров задава няколко основни точки за размисъл: Под 3 процента са симптомните в България
"След вчерашния брифинг и срещи здравия разум следва да отчете следното: 1. Ангел Кунчев е решил да ни мъчи с маските и условията към нас за носене на открито, защото призна, че те не предпазват, а са част от мерките, тоест от замисъла да ни показват, че те са на власт и не им пука, освен за собствената си наслада - това е садизъм, мизантропия и част от медицинския фашизъм. Заповедта за маските ще бъде обжалвана в най-кратки срокове, като макар да я отменят, ще сме морални победители!
2. Отново се оправдаваха, като убеждаваха, горките уплашени и неподготвени журналисти, колко са добри ПСР тестовете, като самите производители декларират около 67 % надеждност. И така с над 33 % съмнение вкарваме под карантина, плашим малосимптомните хора, така че да влизат в болница. Това е пак проява на поредната лъжа за тестовете, възможността на лабораториите и 1200 лева на болен по клинична пътека. Само че никой не казва броя на симптомните, казвам ви го аз - под 3 % хора с поне 2 симптома на ОРЗ.
3. Министърът след среща с ръководителите на заведенията реши да разреди местата в тях, като не се сети, че някои от тях няма смисъл да отварят така. И с никакъв тест или наука не доказа, че това би помогнало. Което говори за разредените му знания по хигиена и медицина като цяло.
4. Върхът на глупостта - заповедта на Ангелов за поведението на карантинираните за 10 дни - всички контактни лица на доказан случай. Особено човеконенавистна и особено фашизоидна е т.7 - да водят ежедневни бележки за лицата, с които са контактували, типа и продължителността на контактите си по време на периода на проследяване или мястото, в което са посочили, че ще пребивават за посочения в предписанието срок. Стимулира се доносничеството и от тук нататък не е далеч моментът, в който да докладваш за контакни ще стане лов на хора. Най-ужасното е, че карантините доказано не работят, а така се ограничават на хората свободите и правото им да общуват, основните хуманни действия, заради които имаме общество. Приятен ден на всички и се гответе за още смехотворни глупости от властта!". Линк към публикацията: 

https://19min.bg/news/8/141223.html?fbclid=IwAR2t3j5s_frtWf270kvj44lKBp4xXk2WX0fq3BbNCG1UXQPIBGNyzj8fdbg

В същото време Швеция дава все повече улики за измамата на световната идиотия Ковид 19, като не предприема уродливите мерки на държави, видимо дирижирани от СЗО и от други немедицински интереси. 
  

Български лекар в Швеция: Тук никой не е задължен да носи маска

Според него никой в скандинавската страна не се фокусира върху броя на заразените
„Никой не е задължен да носи маска в Швеция. По улиците, в обществените места, в заведенията няма да видите хора с маски. Разчита се изцяло на социалното дистанциране – хората се стараят да пазят разстояние в магазините и обществения транспорт минимум 2 метра“, заяви пред БНТ българският уролог д-р Красимир Кацарски, живеещ и работещ от години в Швеция. 
Доктор Кацарски подчерта също, че хората в скандинавската страна не се фиксират върху статистиката за нарастващия брой заразени.
“Ситуацията в Швеция е спокойна. Броят на болните расте и тук
, но не с темпото от началото на пандемията – месеците април, май и юни, когато положението беше почти неудържимо”, обясни още медикът.

Здравият разум на медицината се чува не само у нас, но и далеч зад границите ни. 

Не са болни 95% от позитивните, които са безсимптомни: проф. Дж.Палу, президент на Европейското вирусологично общество

Цитирам:
Безсимптомните случаи не са болни хора, не е правилно заразността да се нарича „заболеваемост”, казва президентът на Европейското вирусологично общество - професорът по вирусология и микробиология от Университета в Падуа, който пръв в ЕС се сблъска с летален случай с коронавирус във Во и потуши огнището там. 
Джорджо Палу е категоричен в интервю за най-престижния италиански вестник Кориере делла сера: Говорим за “случаи”, като имаме предвид хора, които са позитивни на тест. Между тях обаче 95% са безсимптомни, така че НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ДЕФИНИРАНИ КАТО БОЛНИ – това първо. Второ, ако тези хора са заразени – т.е. са влезли в контакт с вируса, не значи, че са заразни, т.е., че могат да предават вируса на други хора. Евентуално биха могли, но само, ако биха имали висок товар на вируса. Но биха могли да имат ниска степен, при която при тях се съдържат само малки генетични фрагменти на К19, които се откриват от тестовете. Но не могат да инфектират други хора. С тестовете, с които разполагаме, няма как да бъдем наясно кое от двете се отнася за всеки отделен случай.
Линк към цялата публикация: https://19min.bg/news/8/141333.html?fbclid=IwAR2S6R8XqvjlSFCQ0yoW4vOd6EVGwITLTvgpZqjoHR1JBDtuCE5fxucK_OY

И още от световния опит: Светило в световната фармацевтика: Втора вълна на К-19 няма, манипулират тестовете
Д-р Майк Иидън, който има над 25 години опит във фармацевтичната индустрия и публикувани 40 научни труда, 63 резюмета и 2 книги, заяви в интервю в края на септември, че т.нар. „втора вълна“ на коронавируса е изфабрикувана чрез огромния брой на фалшиви-позитивни тестове, които PCR методологията бълва.
Според Иидън „почти всички положителни резултати от PCR тестове в световен мащаб са фалшиви-позитивни, а границата на стадния имунитет може да се окаже доста по-ниска от очакваното, като много от страните по света вече най-вероятно са я постигнали“.
Запитан дали правителствата базират управленските, икономическите и обществените си политики на нещо, което може да се окаже чиста фалшификация на данни, неговият отговор беше лаконичен – „Да“.
„Съдейки по ситуацията и важните индикатори за здравните системи – брой хоспитализации, брой легла в реанимацията и смъртни случаи – пандемията фундаментално е приключила. Ако не гледахте телевизия, където ежедневно ви заливат с информация за това колко са новите случаи и колко са починали, можехте спокойно да заключите, че пандемия няма. Разбира се, някои хора ще стигнат до болница, приближавайки се към есенно-зимния грипен сезон… Но няма научно доказателство, което да ни кара да мислим, че идва втора вълна“, казва Иидън в интервюто.
Линк към темата тук: 
https://www.zarata.info/%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b8%d0%bb%d0%be-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%84%d0%b0%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%86%d0%b5%d0%b2%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%b2%d1%82/?fbclid=IwAR2ITKBdWxN1ud9FdZP9d5GC_fVNkUfnEtdAxf_lbMaQVhkZJkiXMHZL6fA

Освен запазилите здрав разум медици, към защитата на човешките ни права в този нов медицински фашизъм се присъединиха и юристите.

Адвокати завеждат колективен иск срещу „ковидгеноцида“

Според адвокат Фулмич пандемия няма, PCR-тестовете са безполезни, а големи корпорации печелят от суматохата

От 10 юли 2020 г. този комитет изслушва показанията на много международни учени и експерти, за да намери отговори на въпроси относно короно-кризата, които все повече хора по света задават.
Според адвоката „кризата с коронавируса" трябва да се преименува на „скандал с коронавируса", а на отговорните лица и организации, които са я предизвикали, трябва да се търси наказателна отговорност.
„На политическо ниво трябва да се направи всичко, за да се гарантира, че никой никога повече няма да бъде в позицията да може да измами човечеството или да се опита да ни манипулира с корумпирани програми" - казва Фулмич. Скандалът около световната измама с коронавирус се е превърнал в може би най-голямото престъпление срещу човечеството, извършено някога, смята той.
Фулмич и екипът му настояват за конкретни отговори от компетентните органи и лица на следните въпроси:
Има ли пандемия от коронавирус или има само PCR-тест пандемия?

Положителният резултат от PCR-теста означава ли, че тестваното лице е заразено с COVID-19 или не означава абсолютно нищо във връзка с инфекцията с COVID-19?
Служат ли така наречените мерки срещу пандемията от коронавирус (изолация, задължителни маски за лице, социално дистанциране и наредби за карантина) за защита на световното население или тези мерки служат само на целта да накарат хората да изпаднат в паника, така че те да вярват, без да задават въпроси, че животът им е застрашен? Така че в крайна сметка фармацевтичната и технологичната индустрия да генерират огромни печалби от продажбата на PCR-тестове, тестове за антиген, антитела и ваксини, както и събирането на генетичните ни пръстови отпечатъци?
Вярно ли е, че германското правителство е лобирано масово, повече от която и да е друга държава, защото Германия е известна като особено дисциплинирана държава и следователно е трябвало да се превърне в модел за подражание за останалия свят заради стриктното и, разбира се, успешно спазване на защитните мерките?
„Спешно се нуждаем от отговорите на тези въпроси, тъй като уж новият и силно опасен коронавирус не е причинил прекомерна смъртност никъде по света и със сигурност не тук, в Германия. Но антикоронните мерки, чиято единствена основа са резултатите от теста PCR, които от своя страна се основават на германския тест Drosten, междувременно са причинили загубата на безброй човешки животи и са унищожили икономическото съществуване на безброй компании и лица по целия свят" - твърди Фулмич. Според него в Австралия хората биват хвърляни в затвора, ако не носят маска или не я носят правилно, както указват властите, а във Филипините хората, които не носят маска или не я носят правилно, биват простреляни в главата.
Според адвоката дефиницията за пандемия била променена тихомълком преди 12 години. Дотогава за пандемия се говорело когато една болест се разпространава по цял свят и води до много сериозни здравни последствия и смъртни случаи. Внезапно и по причини, които никога не били обяснени, сега за да се обяви пандемия, вече не се изисквали показатели като сериозни вторични усложнения и множество смъртни случаи.
„Благодарение на тази промяна, СЗО, която е тясно преплетена с глобалната фармацевтична индустрия, успя да обяви пандемията от свински грип през 2009 г., в резултат на което ваксините се произвеждаха и продаваха по целия свят въз основа на договори, които до днес се пазят в тайна. Тези ваксини се оказаха напълно ненужни, тъй като свинският грип в крайна сметка се оказа лек грип. И никога не се превърна в ужасяващата чума, за която фармацевтичната индустрия и свързаните с нея университети непрекъснато вещаеха. Те заплашваха, че ни очакват със сигурност милиони смъртни случаи, ако хората не се ваксинират. Тези ваксини също доведоха до сериозни здравословни проблеми: около 700 деца в Европа се разболяха нелечимо от нарколепсия и са завинаги тежко увредени" - разказва във видеото Фулмич.
Според него PCR-тестовете са напълно безполезни, системите на здравеопазване никога не са били в опасност да бъдат претоварени от COVID-19, а даже напротив - болниците били празни, смъртността от коронавирус е еквивалентна на смъртността от сезонен грип и дори снимките от Бергамо и Ню Йорк били манипулирани и умишлено подвеждащи. Населението било целенасочено и умишлено подтиквано към паника от политици и медии.
Фулмич даде глас официално на факти, за които целия свят говори под сурдинка - че на лекари и болници по целия свят са били плащани пари за обявяване на починал човек за жертва на COVID-19, вместо да се запише в смъртния акт истинската причина за смъртта.
Чрез международна адвокатска мрежа, която с всеки изминал ден се разраства, германската група адвокати предоставя безплатно на всички свои колеги във всички други страни цялата необходима информация за това как те могат да подготвят и групират исковете за обезщетение на своите клиенти, така че и те да могат да водят дела в съдилищата на техните държави или да се включат в колективния иск.
Линк към темата: 
https://spisanie8.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%BE/2020/1025/%D0%B0%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%B8%D1%81%D0%BA-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B4%D0%B0.html?fbclid=IwAR2HGerbcK68xd092c42exOh8Er5NrtYY11GctxUMTtpX1vCBg59jBSxK-U

Бизнес ли е световната пандемична идиотия Ковид 19? Да, това личи и от малкия здрав разум, запазен в родната журналистика - Генка Шикерова разкри бизнеса "Ковид": Средната надценка за тест е 50 лева. Печалбата на ден е над 350 хиляди лева
9038 теста в петък. 120 хил. лв плаща държавата за тестове (по Борисов). Държавната цена е 60 лв. (НЗОК). Това би трябвало да значи 2000 теста, платени от държавата. За останалите 7038 се предполага да са платени по “пазарни” цени между 90-120 лв. При надценка средно от около 50 лв. Това прави печалба от над 350 хил. лв. на ден.
Това коментира на страницата си във фейсбук журналистът Генка Шикерова.
 
Докато далеч от нас и без връзка с Балканската ни действителност тече третата макар и нестандартна световна война между Китай и Щатите, ние отново влизаме в техния театър, като рискуваме работата и обричаме на глад голяма част от българите.
Според Тръмп след изборите на 3 ноември светът ще забрави за Ковид. Тоест - политиката има пръст в пандемичната истерия. От друга страна всички държави в ЕС като дирижирани въвеждат военни мерки да приберат населението, както през март и април, когато над нас НАСА и НАТО качиха над 3000 сателита с камери и михрофони, включени на максимална мощност, за да разчистят световния трафик на дрога, оръжие, хора и т.н. 
Нито тогава, нито сега проблемът е медицински. Затова и мерките са абсурдни спрямо науката, но напълно адекватни със ситуацията война. И както каза днес в интервю бивш здравен министър - птичият грип беше много по-опасен от ковида, но тогава медицината действаше научно, а политиката не се бъркаше в нея.
Цитирам проф. Гайдарски: 
През 2006 г., когато се разпространяваше птичия грип, е бил създаден пандемичен план с ясни стъпки на действие, както и министерствата,
които да бъдат ангажирани при епидемичен взрив. Този план обаче в момента не се прилага. Това каза в ефира на bTV бившият здравен министър проф. Радослав Гайдарски.
Относно това дали вирусът тогава е бил различен, Гайдарски отговори: "Вирусът си е вирус. Борбата с тях се провежда по един и същи начин. Птичият грип не беше по-малко опасен тогава, отколкото сегашният. Специално в този вирус се намесиха и други сили - тук има вече политически, икономически и финансови претенции и услуги, които виждате какво става".
Проф. Гайдарски коментира и данни, казани му от шеф на една от най-големите лаборатории у нас и това, че на ден в една лабопатория се правят по максимум 120 PCR теста. Лабораториите в страната са общо 60. "Как тогава на ден се обявяват по 11 хиляди теста?", попита той.
Бившият здравен министър заяви, че в момента по отношение на мерките срещу COVID-19 цари хаос в страната.
У нас 300 хиляди са болните от грип и от други респираторни заболявания всяка година, но от март насам вече нямаме други болести освен Ковид. Все пак - до днес доказаните случаи на новия коронавирус в България са общо 37889, активните случаи са 18441, а излекуваните са 18354, според "гениите" в здравното ни министерство.
Да припомним, че през 2017/2018 от грип в Германия от сезонен грип починаха 25 000 души, но никой не затвори градовете, нито държавите....
И да не забравяме - вируси винаги е имало и заради тях имаме имунитет. Няма как да се скрием от вируса - той минава през всички и си заминава. После идва нов - това е медицината. Другото е масов тест за идиоти - а те се оказаха мнозинство 🙂

    И за финал откъс от книга, писана преди около 80 години, но все едно е писана днес: Вяра в КОВОД = САТАНИЗЪМ
C. S. Lewis - ′′ Съветите на стар дявол към по-млад ′′ 
Книга написана през 1941. г.
Млад мъж към дявола: 
- Как успя да пратиш толкова много души в ада?
Дяволът:
- Чрез страха!
Младежът:
- Браво на теб! И от какво се страхуваха? Войни ли? Гладни ли са?
Дяволът:
- Не... Болест!
Младежът:
- Не се ли разболяха? Не умираха ли? Нямаше ли лек?
Дяволът:
-..... се разболяха. Те умряха. Имаше лек...
Младежът:
- Не разбирам...
Дяволът:
- Случайно повярваха, че единственото нещо, което трябва да запазят на всяка цена, е ЖИВОТЪТ!!! Спряха да се прегръщат... Спряха да се поздравяват!!! Оставиха всички човешки контакти.... Оставиха всичко, което беше човешко! Останаха без пари. Загубиха работата си. Но те избраха да се страхуват за живота си, дори ако нямаха хляб да ядат. Вярваха на чутото, четяха вестници и сляпо вярваха, че четат. Отказаха се от свободата. Никога повече не напуснаха дома си. Не са отишли никъде. Никога повече не са посещавали приятели и семейство. Целият свят се превърна в огромен затвор с осъдени доброволци.
Те приеха всичко!!! Всичко това, за да преживеят още един мизерен ден....
Не са живели, умирали са всеки ден!
Беше твърде лесно да отнемат мизерната им душа...
#


Коментари