ГОЛЯМАТА ИЗМАМА ЛЪСНА: ПЛЪХОВЕ ОТ КИТАЙ ИЛИ НОРКИ ОТ ХОЛАНДИЯ? ТЕСТОВЕТЕ - ЗА КОРОНА ИЛИ ЗА КОВИД19?

На 4 декември 2020 г. едно "гениално" заглавие на мисирките (ни в клин, ни в ръкав както винаги) е, че фермите за норки изпреварват пенсионери и полицаи за Ковид-ваксините у нас?!? Без да става ясно, как от март ни пробутват китайските прилепи, а сега изведнъж някакви норки, за които аз пиша от юни месец, а СЗО и български експерти сигнализират за норките още от март и април?!!!
Кога  мисирките ще се научат да задават въпроси, а не да повтарят като папагали информация, спусната им като на слугинаж? Още март стана ясно, че в Европа вирусът е от фермите за норки в Холандия и Дания, а не от Китай! Сега някой ще пита ли каква е връзката с тези норки, като трябва да са китайски прилепи, според 9-месечните простотии, изписани и изговорени в медиите ни? След като още в първите дни на кризата започнаха проверки за вируса и в нашите ферми за норки, поне според някои медийни заглавия, които съм цитирала тук още юни т.г.
Цитирам: Потенциален риск за разпространение на коронавирус ли са фермите за норки у нас?
Не е нужно да сме завършили медицина, достатъчно е да сме средно интелигентни, което се оказа мисия невъзможна за 90 процента от населението не само на България, но и на света, за да си зададем няколко въпроса, свързани с манипулацията тестове, вируси, корони и Ковид 19. 
Първи въпрос: След като вирусите от група КОРОНА са над 40 или повече и са добре известни на медицината, за кой вирус са тестовете, с които ни плащат медии и коремни хирурзи във военни униформи вече трети месец?
Втори въпрос: Носители на вируси от група Корона са милиони хора по света - това е добре познат вирус на медицината и не е свързан само с дихателните пътища.
Защо за нас това са нови вируси и защо ни се внушава, че е толкова непознат, опасен, смъртоносен, обещават ни чували с трупове и хладилни камиони за Великден, а истината е различна?
Ето и изобилието от коронавируси според медицината:
През януари 2020 г. семейството включва 40 вида, комбинирани в две подсемейства:[2]Семейство Коронавируси
Подсемейство Letovirinae
Род Alphaletovirus
Подрод Milecovirus
Вид Microhyla letovirus 1
Подсемейство Ортокоронавируси (Orthocoronavirinae, Coronavirinae)
Род Алфакоронавируси (Alphacoronavirus)
Подрод Colacovirus
Вид Bat coronavirus CDPHE15
Подрод Decacovirus
Вид Bat coronavirus HKU10
Вид Rhinolophus ferrumequinum alphacoronavirus HuB-2013
Подрод Duvinacovirus
Вид Човешки коронавирус 229E (Human coronavirus 229E, HCoV-229E)
Подрод Luchacovirus
Вид Lucheng Rn rat coronavirus
Подрод Minacovirus
Вид Ferret coronavirus
Вид Mink coronavirus 1
Подрод Minunacovirus
Вид Miniopterus bat coronavirus 1
Вид Miniopterus bat coronavirus HKU8
Подрод Myotacovirus
Вид Myotis ricketti alphacoronavirus Sax-2011
Подрод Nyctacovirus
Вид Nyctalus velutinus alphacoronavirus SC-2013
Подрод Pedacovirus
Вид Porcine epidemic diarrhea virus
Вид Scotophilus bat coronavirus 512
Подрод Rhinacovirus
Вид Rhinolophus bat coronavirus HKU2
Подрод Setracovirus
Вид Човешки коронавирус NL63 (Human coronavirus NL63, HCoV-NL63)
Вид NL63-related bat coronavirus strain BtKYNL63-9b
Подрод Tegacovirus
Вид Alphacoronavirus 1
Род Бетакоронавируси (Betacoronavirus)
Подрод Embecovirus
Вид Betacoronavirus 1
Подвид Човешки коронавирус OC43 (Human coronavirus OC43, HCoV-OC43)
Вид China Rattus coronavirus HKU24
Вид Човешки коронавирус HKU1 (Human coronavirus HKU1, HCoV-HKU1)
Вид Murine coronavirus
Подрод Hibecovirus
Вид Bat Hp-betacoronavirus Zhejiang2013
Подрод Merbecovirus
Вид Hedgehog coronavirus 1
Вид БИРС коронавирус (Middle East respiratory syndrome-related coronavirus, MERS-CoV) - причинител на БИРС
Вид Pipistrellus bat coronavirus HKU5
Вид Tylonycteris bat coronavirus HKU4
Подрод Nobecovirus
Вид Rousettus bat coronavirus GCCDC1
Вид Rousettus bat coronavirus HKU9
Подрод Sarbecovirus
Вид ТОРС коронавирус (Severe acute respiratory syndrome-related coronavirus, SARS-CoV) - причинител на ТОРС
Щам Нов коронавирус 2019 (SARS-CoV-2)
Род Гамакоронавируси (Gammacoronavirus)
Подрод Cegacovirus
Вид Beluga whale coronavirus SW1
Подрод Igacovirus
Вид Avian coronavirus
Род Делтакоронавируси (Deltacoronavirus)
Подрод Andecovirus
Вид Wigeon coronavirus HKU20
Подрод Buldecovirus
Вид Bulbul coronavirus HKU11
Вид Coronavirus HKU15
Вид Munia coronavirus HKU13
Вид White-eye coronavirus HKU16
Подрод Herdecovirus
Вид Night heron coronavirus HKU19
Подрод Moordecovirus
Вид Common moorhen coronavirus HKU21

Източници:
И. Хайдушка, М. Атанасова, В. Кирина, З. Кълвачев. Медицинска Микробиология. Лакс Бук, 2016. ISBN 978-954-9806-82-3. с. 357.
Таксономия вирусов. // International Committee on Taxonomy of Viruses (ICTV), 19 юли 2019. (на английски)

Трети въпрос: В специализираната медицинска литература има редица изследвания на Coronaviridae - някой от щаба направил ли си е труда да се запознае с това. Защото със сигурност при обучението по коремна хирургия не винаги се налага да се изучава същността на коронавирусите?
Ето и медицински помагала в помощ на щаба - със сигурност не са чували, че още през 1995 г. американски учени пишат на тема коронавируси.
Gonzalez, J.M., Gomez-Puertas, P., Cavanagh, D., Gorbalenya, A.E. & L. Enjuanes 2003. A comparative sequence analysis to revise the current taxonomy of the family Coronaviridae. Arch. Virol.. 148: 2207–2235.
Ismail, M.M., Tang, Y. & Saif, Y.M. 2003. Pathogenicity of turkey coronavirus in turkeys and chickens. Avian Diseases 47: 515–522.
Siddell, S.G. (ed.) 1995. The Coronaviridae. Series: The Viruses, (H. Fraenkel-Conrat and R.R. Wagner, eds), Plenum Press, New York.
Четвърти въпрос:
Наясно ли са членовете на този щаб, който видимо няма понятие от вируси, че в държави като Холандия - например, изобщо не става дума за прилепов вирус, дошъл от Китай, а за вирус от норки, които са отглеждани във ферми и са причина за заразата?
Според "гениите" от СЗО, които доказаха, че също толкова разбират от вируси, колкото и нашите "гении", начело с коремния военен хирург, цитирам:
"СЗО: Първите известни случаи на предаване на Covid-19 oт животни на човек са във ферми за норки в Холандия

Световната здравна организация (СЗО) обяви, че холандски работници са се заразили с коронавирус от норки и това може би са първите известни случаи с предаване на заразата от животно на човек, информира АФП.  Миналата седмица холандските власти обявиха, че норките могат да заразяват хората с коронавирус."
В страницата на Агрозона.бг също има информация за тази зараза от норки. Цитирам: Потенциален риск за разпространение на коронавирус ли са фермите за норки у нас?
"В България по данни на БАБХ се отглеждат близо 130 000 норки в две ферми. Проучване на БАН от 2019 г. показа 108 случая на избягали норки в района около най-голямата ферма у нас. Тя се намира до с. Маджерито, Старозагорско. У нас обаче липсва програма за заразните заболявания при норките. “Изследвания в заразените ферми показват, че симптомите включват ‘храносмилателни и дихателни’ проблеми и могат да са смъртоносни за животните. Норките могат също да прихванат вируса без да проявяват симптоми. Затова, освен призовавайки за забрана на фермите за норки, ние призовавме българското правителство да предприеме незабавни мерки за изследване на потенциалното разпространение на заразата от COVID-19 във фермите за норки в България. Да проведе задължително тестване във фермите като публикува възможно най-скоро резултатите, както и да въведе специални мерки за повишена биосигурност при третиране на труповете.“, коментира Петя Алтимирска, председател на сдружение КАЖИ.", край на цитата от АГРОЗОНА.БГ. 

И най-важен пети въпрос:
ЗА КОВИД 19 - МИКРОСКОПИЧНА ЧАСТИЦА НА КОРОНАТА, НЯМА ТЕСТОВЕ!!! ЗАЩОТО Е НАНОРАЗМЕР И НЯМА КАК ДА СЕ УСТАНОВИ БЕЗ ОГРОМЕН ЛАБОРАТОРЕН РЕСУРС.

ТЪЙ КАТО МИСИРКИТЕ НЕ СА НАЯСНО ЗА ТЕМАТА, КОЯТО ТРЕТИ МЕСЕЦ ВИ ПРЕДСТАВЯТ, НАПРАВЕТЕ СИ ТРУДА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ТЕСТ ЗА КОРОНА И ТЕСТ ЗА КОВИД 19!!!!!
С ТЕСТ ЗА КОРОНА МОЖЕ ВСЕКИ ОТ НАС ДА Е ПОЛОЖИТЕЛЕН! С ТЕСТ ЗА КОВИД - НЯМА КОЙ ДА ВИ ГО НАПРАВИ.
СВЕТЪТ Е ПЪЛЕН С ВИРУСИ И НАД 80 ОТ ТЯХ СА В ГРУПА КОРОНА!!! НОРМАЛНО Е, ПРИ 1 МИЛИОН ТЕСТА ДА ИМА 1 МИЛИОН ПОЛОЖИТЕЛНИ! НО НИТО ЕДИН ОТ ТЕЗИ МИЛИОН НЕ Е БОЛЕН. ТОВА Е ОСНОВНОТО, КОЕТО НИКОЙ НЕ КАЗВА, ОСВЕН ДОЦ. МАНГЪРОВ.
ДА ПРАВИШ СЕКС С ВИРУСА Е ЕДНО - ТОЕСТ ДА ГО НОСИШ, А ДА ЗАБРЕМЕНЕЕШ ОТ ВИРУСА ИЛИ ДА СИ БОЛЕН ОТ НЕГО, Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО!
Затова нека не сме изненадани, ако с правенето на повече тестове за коронавирус у нас има и ръст на заразените....
Може и милион на ден да ни сервират в следващите седмици. Докато текат политически и икономически интриги, новият фашизъм на тези с маските - както го нарекоха по-будните от нас, ще тържествува с една зле скалъпена измама.
Разчитайки само на неграмотната и немислеща част от населението.
Но пък тя е мнозинство! И дирижира целия процес на измамата вече НЯКОЛКО месеца в цял свят.



Коментари

  1. Много добре сте разгледали медицинската страна на въпроса, но според мен трябва да се разгледа цялостната дейност на фондация Рокфелер и говорителят му Бил Гейтс срещу когото подписката в Белия дом вече е около 600 000 и е обвинен в геноцид и престъпление срещу човечеството, той е "човекът" който каза при добра работа с ваксините можем да съкратим човечеството от 10 до 15 %. Както казва един умен човек вкарайте 50 -те най-богати фамилии в затвора и войни няма да има (добавка от мен и пандемии). Хубавото от цялата манипулация е че умните хора започнаха да разбират че това което се наричаше Теория на конспирацията вече е "конспиративна практика"

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар