НАВЛИЗАМЕ В НОВА ЕПОХА, ИМА РАЗПАД НА СТАРАТА СИСТЕМА ПРЕЗ 2020 - СЕНЗАЦИОННА ПРОГНОЗА НА РУСКА АСТРОЛОЖКА


Три цикъла на планетите, които започнаха от началото на 2020 г. показват, че старата система ще започне постепенно да се разпада, но новата ще дойде с борба, защото и старата не иска да си тръгне без бой - тоест време е за социални катаклизми. Това казва още през декември 2019 г. руската астроложка Ирина Абдраимова, която е член на Международната асоциация на астролозите.
"През април ще бъде истински пик на психозата с коронавируса. Но постепенно през лятото той ще отшуми. Този месец започва със силно влияние за активни събития и катаклизми, които ще продължат до края на годината. Месецът ще донесе агресия, губи грешки, терористични актове, проблеми със самолети и въздушното пространство. Бунтове и конфликти на всички нива. Старайте се да не реагирате на грубостите около вас. Религиозни спорове също са възможни. Сложен период за козирог, овен, везни и рак - да избягвате конфликтите. Може да се стигне до банкрут на авиокомпании, катастрофи. От 13 април - да се пазим от безпорядки, митинги, улични демонстрации, възможни са терористични актове. Към 26 април - да се избягват пътувания", анализира месеца тя. 
С удивителна точност Абдраимова описва събитията, които вече се случват през първите три месеца на годината - включително "ареста" на огромна част от световното население под предтекст, че трябва да бъде спасено от коронавируса. Но всъщност звездите ясно показват, че битката не е за здравето ни, а за живота ни и светът ще бъде изцяло променен. 
 2020 година не може да бъде обикновена като предишните, казва астроложката. Тя води до глобална смяна и дори до смърт на политическите лидери, оттегляне от геополитическата карта на света на някои страни, срив на държавите, смяна на властта. Битката ще бъде сериозна, време на големи политически обрати. Най-трудното време - януари, март, юли, август, ноември 2020 г. Банкови кризи, дори закриване на банки, нови световни финансови отношения и валути.

"Нека започнем с основните астрологични събития, на които си струва да се обърне внимание. 2020 г. е високосна година, 6-те затъмнения са над нормата. Преломният момент на големите промени в света ще започне с декемврийското затъмнение, което ще настъпи на 26 декември и 11 януари 2020 г. Всички събития, които ще бъдат заложени в този период, ще продължат до почти март 2021 г. Отбелязваме основните три цикъла на планетите, които ще бъдат през 2020 г. и ще дадат развитие на следното: На 13 години - Юпитер - Сатурн, 20 години - Юпитер - Плутон, 34 години - Сатурн - Плутон.", коментира събитията през тази наистина различна година астроложката.
"Юпитер, Сатурн, Плутон ще се срещнат в студения, сух и структуриращ знак Козирог. През 2020 г. ще бъде направен последния опит за оптимизиране на живота според старите правила - както за един човек, така и за държави, асоциации, лидери на държави", посочва Абдраимова. 
Януари ще бъде много труден - от 5 януари и почти до края на месеца аспектът на Сатурн във връзка с Плутон ще действа. "Тази връзка води до големи сътресения, финансови кризи, масови трагедии, природни бедствия, преврати, масови демонстрации", казва астроложката.
И тя започва да разказва всичко, което преживяхме последните седмици с удивителна точност: 
"Хората ще изпитват необяснима тревожност, вълнение, огорчение, страх, преувеличаване на опасността, обвинения. Това е време на съмнителни постъпки, безнадеждност, депресия, агресивност... В този аспект, чийто ефект ще се усеща през цялата година, хората може да загубят работата си, близките си, ще има ликвидация или реорганизация на предприятия, сблъсък с властите, ограничаване на свободата - или поради болест, или поради сблъсък с представители на властите. От 25 януари до 10 февруари в света са възможни безредици и местни конфликти. Въпреки че февруари е по-спокоен в сравнение с другите месеци от идващата година", прогнозира Абдраимова в края на м.г.
И допълва пак с удивителна точност, че последните дни на февруари и март ще нарастват цените, ще се увеличават разходите, ще се развият икономически претенции не само на хората един срещу друг, но също така и между държавите. Ще има срив на банки, реорганизации или асоциации на големи предприятия, това може да се отнася и за големи авиокомпании, скокове на валутата. Това е тотална криза на капиталистическата система, категорична е тя.
Ако локални войни започнат от края на март до 10 април, те ще продължат  до две години. В цикъла Юпитер - Плутон ще наблюдаваме действието на аспекта до края на годината. Точните връзки са април, юни и ноември. Това е време на преразпределение на собствеността, промени във финансовата система. През май Плутон, Юпитер, Сатурн ще преминат към ретроградно движение. 
"През май всички проблеми, които те се опитаха да избегнат, ще трябва да бъдат решени. В края на юли и почти целият август ще бъдем в трудна ситуация, енергиите ще бъдат много разрушителни. Това е още един период на трансформация на всеки човека и властта. През септември ще настъпи период, в който ще бъде възможно да се постигне съгласие и да се стигне до споразумения между конфликтните страни. Дали ще стигнат до съгласие или не, социалните процеси ще трябва да бъдат променени. В края на годината Юпитер и Сатурн преминават в знака на Водолей и това е времето, когато ще започнат нови социални процеси за следващите 13 години. И това е време на промяна, време на криза, което винаги настъпва, когато една програма свърши, а друга започва. Време за унищожаване е всичко, което стои на пътя на еволюционната промяна", отчита астроложката.
И допълва, че след 2020 - 2021 година навлизаме в съвсем нова епоха. Тя прогнозира, че много държави ще започнат да се отдалечават от влиянието на САЩ. От една страна ще расте желанието на държавите да контролират хората чрез чипизация, ще се ускори процесът на дигитална трансформация - цялостна промяна на формата на бизнеса в контекста на дигиталната реалност, базирана на данни (нови бизнес процеси, новата цифрова икономика). Основната цел ще бъде да се повиши ефективността на използването на клиентски данни, отдалечаване от паричните средства. От друга страна хората ще получат по-пълна свобода на движение, избор на пол, светоглед и ценова система, обобщава Ирина Абдраимова.
Цялата прогноза за годината може да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=7fCoqYKZBwI
#corona #virus #covid19 

Превод Патриция КИРИЛОВА


Коментари

  1. Тези идеи с изборът на пол, бяха на глобалистите сатанисти. Забравете ги. Ето го най-добрия стролог https://blitz.bg/daydzhest/nepokazvani-prorochestva-na-astrologa-predrekl-uzhasa-prez-2020-ta_news736089.html

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар