КАКВО СКРИХА ЗАД ВИРУСА Covid-19? РАЗКАЗВАТ СВИДЕТЕЛИТЕ НА ЗАРАЗАТА

Втори месец питам:
Кога военни и полиция са ни пазили от зимните вируси и грипове - свински, птичи, луда крава, бясно куче? НИКОГА! 

Щом при епидемия щабът е с униформи, при военно положение трябва да е 
с бели престилки😄 
Това написа в профила си преди дни политикът Иван Сотиров

В същото време на третата седмица от карантината в страната ни - 2 април 2020, дойде новина от господаря на света - Дони Тръмп, която ни даде отговор на въпроса: Защо генерали във военни униформи (вместо специалисти-вирусолози) ни определят мерките за защита от този лек вирус - както го характеризират лекари от цял свят.
Какво ни казва Тръмп в момент на  световната психоза от смърт, причинена от вируса: 
Операция "Коронавирус" всъщност е война срещу трафика и картелите. А по време на извънредната си  пресконференция американският президент обявява, че мобилизира военновъздушните и военоморските сили. За Ковид-19 почти не става дума в изявлението му. Но става ясно, че военните действия са съгласувани с още 22  държави.
За такава операция особено важно е да спрат гражданските полети, хората  практически са под домашен арест,  движат се с разрешение на властите, определят им се контролируеми маршрути - от дома до работното място.
При такива ограничения дори хора, разполагащи с огромен финансов ресурс, няма как да си осигурят методите на трафик, които са ползвали до този момент.
Не бяха логични и огромните глоби за събиране открито и особено в паркове, затварянето на големите търговски центрове, училища и университети - защото няма логика в парка да се заразим с вируса, а в градския транспорт и в болницата, където дори и медиците бяха заразени, да е безопасно за нас. 
Това е възможна превенция срещу очаквани терористични актове в държавите, съгласували със САЩ военните действия срещу картелите.
А Тръмп говори за кокаин. Анализатори на думите му заговориха за "адренохром".
Дали България е една от тези 22 държави - всеки сам може да прецени.

В същото време вече втори месец и аз, като журналист, който се доверява само на информация от първа ръка, се питах - защо политици и военни се занимават с медицински проблем, като ежедневно умират над 56 хиляди човеци в цял свят от много по-сериозни болести, но никой не им обръща внимание. 
Още повече, че водещи специалисти в цял свят се измориха да повтарят, че  мерките са безмислени и няма да попречат на вируса. А като падне карантината за короната, ако не е минала през 70 % от човеците, тя пак ще тръгне. Както тръгнаха и много други вируси, които бяха нови за човеците. Но нямаше такава дирижирана психоза и ги забравихме!
"За да спасим 30, които НЕ умират от вируса, а от други заболявания, ще умрат 2200, лишени от нормалния си живот!", категоричен е водещият немски вирусолог проф. Сухарит Багди.
https://www.globalresearch.ca/12-experts-questioning-coronavirus-panic/5707532?fbclid=IwAR0MQfE9be4TVDLZ5-03pixQDWFzBYj2cyQ2gxq_UQIg6e19SZOxshM6ZPw


На всичкото отгоре всеки ден имаме доказателства, че този вирус се лекува. Светът изживя много по-тежки свински и птичи грипове, от които умряха и млади хора с имунитет. Но нямахме намеса на НАТО, нали?
НЕ Е НУЖНО ДА СТЕ МЕДИЦИ, ЗА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ВИРУСИТЕ НЕ ВЪЗНИКВАТ ПРЕЗ МАРТ! А ПРЕЗ ЗИМНИТЕ МЕСЕЦИ, КОГАТО СМЕ ЛИШЕНИ ОТ СЛЪНЦЕ!
На 7 март обявиха, че ЕС ще прави фонд за помощ срещу вируса и на 8 март ние се сетихме, че има корона?!???
"България ще получи общо 812 милиона евро от обявената от ЕС сума за борба с коронавируса, става ясно от разчетите за страните членки.
В петък Еврокомисията съобщи, че е готова да увеличи на 37 милиарда евро сумата за тази цел.
Част от сумата ще бъде отпусната като ликвидност, а друга част – от съответния бюджет на ЕС. България ще получи съответно 122 милиона и 690 милиона евро."

https://bnr.bg/horizont/post/101241123/balgaria-poluchava-812-mln-evro-ot-fonda-na-es-za-borba-s-koronavirusa?showNotActive=1&fbclid=IwAR0NLK3wY9lw0-slW39UmSL8wDnjSYT8XKXFxQTrt4Y2h-CoZGk03C6O1Aw

Мислещите хора забелязаха и друга манипулация - вирусолози обявиха, че в Италия 88 % от смъртните случаи, обявени за корона, са лъжа!
Цитирам:
Данните за броя на починали „от Ковид19“ в Италия вероятно ще бъде преизчислен, защото той е директна причина само на 12 % от случаите на починали „с Ковид19“, при останалите 88 % причината е друго предшестващо заболяване. Британският вестник „Телеграф“ започна да публикува серия от материали и нови научни доклади, които показват, че тиражирания брой на стотици починали „от коранавирус“, всъщност може да се окаже в пъти по-малък от реалния.

https://www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/have-many-coronavirus-patients-died-italy/

В България има също такива случаи - като мъж, починал в благоевградска болница, с два отрицателни теста за корона, но обявен в национален ефир за болен от вируса. До опровержение се стигна след като близки на починалия заляха социалните мрежи с възмущение и питаха: Кой тиражира тези лъжи:
https://www.actualno.com/blagoevgrad/myjyt-ot-bansko-ne-e-pochinal-ot-koronavirus-news_1447597.html

Мисирките не е зле да попитат щаба знае ли, че този вирус е в България от декември - пикът му беше през януари. Много мои близки също го изкараха.
И като питам - ПОЗНАВАТЕ ЛИ БОЛЕН ОТ ВИРУСА?, отговорът е: Изкарахме го още януари! А българи в чужбина споделят какво се случва с техни близки, заразени с вируса. Общо взето се лекуват за 5-10 дни.

Мисирките също да питат щаба, при голям брой заразени с вируса в наши болници, както беше и в Италия, ще има ли глоба от 5000 лв за посещение на болница? Защото в парк още никой не се е заразил!
"Новите регистрирани четири случая на коронавирус в Пещера са трима медици от вътрешното отделение в местната болница и един пациент, контактен с досегашните трима с доказан коронавирус. Така общо заболелите от Covid-19 в община Пещера стават седем".

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/zarazeni-medici-v-peshtera-zategnati-li-sa-merkite-sreshtu-virusa-v-grada.html

Мисирките също да питат при толкова примери от Италия и Китай за зарази, тръгнали от болници, защо не се вземат интелигентни мерки, както в посочените две държави и заразените да бъдат изолирани, а не да заразяват цялата болница, заедно с медиците и с другите пациенти?
https://www.mediapool.bg/kitai-postroi-samo-za-10-dni-bolnitsa-za-zarazenite-s-noviya-virus-news303023.html

Мога да продължа с абсурдите, за коите мисирките - поради природния си "интелект", не се сещат да питат и да търсят отговори. Но обществото трябва да знае какво се случва - защото паниката е много по-опасна от този вирус!
И ще нанесе поражения за поне 10-годишен период.
Ето и един пример от Германия по тази тема:
Финансовият министър на германската провинция Хесен Томас Шефер се е самоубил заради коронавируса. Той бил "дълбоко разтревожен" от икономическите последствия от пандемията, съобщи премиерът на Хесен Фолкер Буфие, цитиран от Франс прес. Шефер е бил на 54 години, женен, с две деца. Тялото му е намерено вчера близо до железопътна линия.
https://trafficnews.bg/sviat/finansov-ministar-se-samoubi-zaradi-koronavirusa-173828/?fbclid=IwAR3hEiFwnAnyZF3pOoTY5yitXhmbFprLA73btKN9umnXbix4qJBKl-MHkwA

И малко цифри за истинските пандемии, отнели живота на милиони човеци - и то в последните 60 години. Без никой да е въвеждал безумието здрави хора да не работят и да си стоят по къщите:
При Азиатския грип през 1956-1958 г. г. умират близо 2 млн. души, при Хонконгския грип от 1968-1969 г. г. - 1 милион, включително 15 на сто от населението на Хонг Конг, но въпреки това никой не говори за самоизолация на страните и прекратяване на стопанската дейност. 
При испанския грип с живота си се разделят около 100 милиона душа, а само в Италия са починали над 600 000. Птичият и свинският грип,  лудата крава, които бяха сравнително скоро, бяха също сериозни като мащаб, но не предизвикаха такава психоза.
Днес паниката около коронавируса се разпространи най-вече от правителствата и средствата за масова информация. Безусловно интензивността и деструктивността на тази паника е предизвикана от дивотията както на съвременния Запад, така и на неговия елит.
http://glasove.com/categories/na-fokus/news/pandemiyata-kato-instrument-za-preobrazuvane-na-chovechestvoto?fbclid=IwAR02uo44PszfKn0SwLnKlgZ900BUjZRnR7dudT4snfvOy1IQq25R67CILhY

В седмиците на карантина направих анкета с въпрос:
ПОЗНАВАТЕ ЛИ БОЛЕН ИЛИ ЗАРАЗЕН С ВИРУСА?

Ето какво ми писаха българи от цяла Европа:

Димитри Б - Англия:
Заразени с корона вирус са бившият ми зет, жена му и четирите им деца.  Те са с положителни проби, но без симптоми. Бащата е с течащ нос. Утре им е 7 ден. Той е на 60 г.,  жена му на 45 г., а децата на 18, 16, 12 и 8 г. Те живеят в Антверпен, Белгия. Преди седмица са се прибрали от ски в Италия, но той казва, че е хванал вируса в частната болница в Белгия, на която е шеф. Зет ми казва, че това ще е естествен подбор. Който го - изкара. Той работи и за НАТО, има доста информация, но не иска да говори.
Сега се върнах от St.Georges hospital - бях за други изследвания. Болницата е празна. Вчера ми звъннаха да питат дали имам симптоми за корона. Днес пак. Стоях 20 минути и чак тогава ме извикаха за изследването. Никой от лекарите, сестрите, рецепционистите не беше с маска. Когато ги попитах: Защо? Казаха: Всичко дезинфекцираме. 


Оля Т.-К. - Разлог:
Имам познат с потвърдена диагноза - близък на семейството ми.
Разви пневмония - за момента се подобравя.
Цялото му семейство е под карантина. В тях ходиха полиция и прокуратурата и последните хора, с които е общувал, също са под карантина. От Разлог е - на 55 г. Преди вируса беше много добре, той е спортна натура.

Мария М - Германия:
Аз съм в Германия... и въпреки, че работя на място, където ни се казва, че има болни от корона....все още не съм ги видяла лично ... както и никой не е умрял. Но виждам всеки ден как страхът се разпространява като вирус и ни държи в плен. Според мен се създава хаос, от който да се въведе нов ред.

Маргарита Г. - Италия:
Познавам двама носители на вируса. Единият е един от шефовете на мъжа ми, който е бил в Бергамо преди 20 дни и веднага се е затворил вкъщи, за да изчака инкубационния период. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ДАЛ ПОЗИТИВЕН РЕЗУЛТАТ и е настанен в болница. Другият е негов приятел, който с първия тест излезна положителен, след лечение с пеницилин и кислородна маска е вън от опасност, но продължава да е с кислородна маска. Единият е спортист и треньор на 52 г., другият е на 60 г.
Днес приеха и моя много близка със съмнения, но нямам още новини.
Близката ми, за която ни споменах, е на 80 години, свежо бабче - с чувство за хумор, но с....високо кръвно. 

Стефан М.: 
Майка ми снощи говорѝ със своя приятелка от Белгия, която споделила - синът й бил в карантина като преносител. Младежът работи в Тв студио.

Няма как да не видим и очевадното поредно разделение на българите - някои от тях ги обхвана паниката и страха от вируса. Други - запазиха присъствие на духа и заляха мрежите със сатирични колажи. А на тях се смее и водачът на Щаба, ген. Мутафчийски - по негови признания. Ето част от тях.














#corona #virus #covid19 









Коментари