ЯСНОВИДКА №1: ЧАКА ЛИ НИ ФИНАНСОВА КРИЗА И ЩЕ НИ ПОДМИНАТ ЛИ ПРЕДСТОЯЩИТЕ СВЕТОВНИ КАТАКЛИЗМИ



Финалистката от предаването "Ясновидци" - Ивелина Христова, разкрива своята дарба  като дете. Още в ранните си години тя нашумява и започват да я търсят както за прогнози, така и за хора, които имат нужда от помощ. 
В предаването "Ясновидци" тя успява да докаже пред масовата публика своите качествата и възможностите си гадателството и така печели голямата награда. 
В интервю за Патриция Кирилова тя дава прогнозите си за новата 2020 година.

- Ивелина, предстои една доста провокативна 2020 година - както за всеки от нас, така и за България. Какви изненади може да очакваме през следващите 12 месеца?
- Голямата активност и предприемчивост от страна на хората се губи, което се дължи на липса на мотивация, страхове и трудности. Битовизмите и  личният живот заемат преднина пред важните цели и дългосрочните дейности. Хората правят за себе си краткосрочни бъдещи проекти. Етап на приключване на стари планове, заключения.
Обстоятелствата и събитията през 2020 г. са следствие от свършената (или несвършената) работа през миналите две години.
Емоционални ограничения и зависимости от външни обстоятелства - те налагат повече търпение, смиреност и предпазливост.

- Астрологично предстои съвпад на Юпитер със Сатурн по време на зимното слънцестоене, като последния подобен е бил през 1800 г. Какво може да се случи?
- Разширяването и изобилието на Юпитер са ограничени от Сатурн - учителя, това се тълкува като поучаване от емоциите ни. Постигаме късмета си чрез доста изпитания, от които взимаме уроците на живота. А именно това, че научаваме какво да искаме от живота си, как да постигнем хармонията и оптимизма, да избягаме от разочарованията, за да сме спокойни. Привличане между половете, преданост към дома, връщане към старите традиции. Политически промени, финансови също. Очаква ни и преселение.

- Какви промени да очакваме тази години?

 - Нови открития, финансови алтернативи, нови парични единици и загуби.
Катаклизмите няма да ни засегнат, но климатът се изменя, сезоните променят своите характеристики. Бури и необичайни валежи, за сметка на сегашното безводие. Нерадостна година.

- Може ли да очакваме в България някакви кардинални промени през годината и какви са те?
- Нещата следват хода си - населението продължава да намалява като численост, бизнесът е под контрол, но това отчасти е първа крачка към изсветляването му, което ще сложи в ред в неуредиците. А това ни доближава до Европейските изисквания.
Стачките и недоволствата във всички сектори ще се увеличават, поради факта, че има преобразуване и промяна на закони и ред.
Възможно разклащане на борда ще доведе до инфлация, но това за един по-следващ етап.
Хубавото, което ни очаква - няма да ни засегнат сериозни катаклизми. Доброто и стратегическо географско разположение ще предизвика интереса на инвеститори, които обаче на по-късен етап ще реализират свои планове.

- Кой е най-важният проблем в картата на България за 2020?

- Има проблеми, които обаче няма да нарушат границите ни, въпреки нечии апетити, те си остават на картата.

- Мнозина астролози вещаят трудни три години за премиера Бойко Борисов - като правят връзка с планетите Плутон и Сатурн в Козирог, които аспектират неговия знак Близнаци?
- Трудни ще са, защото въпреки задачите, поставени за изпълнение през неговия мандат. Ще среща доста съприкосновения дори на енергийно ниво - с хора и организации, с народни маси и недоволството им от политиката, която се случва. Планетите също го показват. Нека да не вещаем само мрачни прогнози - много договори ще бъдат сключени, промени в закони, които ще са в полза на обществото, но на по-късен етап.

- Очаквате ли промени в политиката на България - и в нейните лица?

- Да, но не тази година. Лицата и да се променят, политиката си е водена на друго ниво, зависима от големите сили. Народът тук и да има някакво участие и желание за промени, няма как да противодейства. Поне през 2020 г.

- Много ясновидци предвиждат, че руса жена ще оправи държавата ни. Какво е вашето мнение и коя може да е тя?
- Няма да е руса жена, мъж ще управлява. Засега няма как да бъде по-лежерна политиката и няма как да бъде отстъпена на женско управление. 


- Може ли да се очакват нови политически лица на обществената сцена в България и какви ще са те? 
- Да, ще има нови лица, които обаче няма да са на челни позиции в политиката. Нещо като прдставители на народа, които няма да имат сила и глас, но ще се появят на политическата сцена.

- В международен план кои са най-значимите промени, които предстоят?

- Борба срещу климатичните промени и обсъждане на стратегии за справяне с глобалното затопляне. Нови лекарства срещу неизлечими болести започват да се появяват на пазара. Предстои технологически разцвет и нови открития, нови виртуални валути, нови превозни средства, нови проекти за възобновяеми източници на енергия. Ще има миграция и катаклизми, но далеч от нас. Труден период за многочислените държави с многомилионно население, поради факта, че ще са засегнати от болести и вируси, земетресения и природни бедствия. Среща на силите, сигнал или знак от космоса.  Някъде са прекалили с намесата в Божиите работи!
Година на Възмездието! 
Едно интервю на Патриция КИРИЛОВА

Коментари