СВЕТЛИ ДА СА КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ


 Скъпи приятели, 
Пожелаваме ви Светли Коледни празници и
Благодатна Нова година!
Нека тези приказни дни
донесат много топлина в домовете ни,
светлина в душите и сърцата ни!

Очакваме ви след празниците - на 25 януари 2019 г., да отпразнуваме заедно Новогодишната Гала-вечер на ПР-агенция VIP Communication
На прага на своята 13-та годишнина агенция за публични комуникации
VIP COMMUNICATION  продължава да насочва усилията си към все по-широкото представяне на значими постижения в различни сфери на бизнеса, туристическата индустрия, здравеопазването, образованието, международните отношения и други сфери от обществения живот.
Новият календар на агенцията за 2019-та – със снимки на призьорите от престижните церемонии през изминалата година, ще бъде представен по време на традиционната новогодишна вечер на 25 януари в най-новия и изискан клуб на столицата – Diligence Club (бившата легендарна Ла Страда). 
През изминалата година VIP COMMUNICATION получи поредно признание – Организацията на Обединените Българи съвместно със Салон Журналист към СБЖ връчи отличие за Родолюбиви каузи „Будител 2018“ на управляващите съдружници на агенцията  PATRICIA KIRILOVA  и Дончо Георгиев. Военни организации отличиха агенцията с почетен плакет „Шипка“ за популяризиране на вековната ни история сред подрастващото поколение.
 За поредицата си от инициативи, свързани с популяризирането сред бизнеса на кампанията за съхраняване на човешкия ни ресурс и поощряването на младите хора, които искат да останат в България, управляващите съдружници на агенцията станаха Коледна корица на сп. ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ, медиен партньор на събитията ни през годината.
По традиция VIP COMMUNICATION стартира събитийния сезон с церемонията Balkan BUSINESS AWARDS 2019. Тя ще отличи най-значимите постижения на компаниите, които усърдно работят и допринасят за развитието и инвестират в бъдещето на икономиката на Балканите. Подробности в нашия сайт - http://vipcompr.com/.

Коментари