ПОЛИЦИЯТА ВЕЧЕ ИМА ВЕРСИЯ ЗА УБИЙСТВОТО - ЩЕ ИМА ЛИ ПОНЕ ЕДИН ОСЪДЕН ЗА ПОСЕГАТЕЛСТВО НАД ЖУРНАЛИСТИ?


   
 Версията за познат интимен човек, който е извършил убийството на телевизионната водеща от Русе, все повече се поднася като официална в медиите. Според полицията на този етап  най-малко вероятна била версията, че работата на журналистката Виктория Маринова е свързана с жестоката й смърт. Това заяви пред медиите Николай Кожухаров, шеф на Криминална полиция в Русе.
още в първите часове след откриването на тялото полицаите са започнали да работят по версията, че убиецът е някой, който е имал интимни отношения с Виктория Маринова. За това говорел начинът, по който е извършено убийството и неговата бруталност.
Убийството на журналистката от Русе е извършено през деня - в 14 ч. Без никой да чуе виковете й и да помогне? Едва ли е било безшумно? Едва ли сам човек е бил? Едва ли, за да й вземе телефона и ключовете от колата? В България за първи път ли посягат физически на журналисти? НЕ! Арестувани има ли? Осъдени? НЕ! А сега ще има ли?
Срещу мен също има заплахи за убийство от психопати. Вече 22 години. Подала съм жалби къде ли не. 
А това се случва ежедневно с много журналисти у нас. 
И какво следва? 
Нищо! И така ще е, докато си мислим, че някой трябва да кацне от Луната и да оправи сбърканата ни система. В която човешкият живот няма никаква стойност изначение! 


Коментари