четвъртък, 5 юли 2018 г.

Книгата "ЗАВЕТЪТ" прочиства лъжите в българската история


Предстои премиерата на книгата ”Заветът” – разказ за славната битка на нашите предци за опазването на Древното Познание.
Книгата разкрива истината за приемането на християнството под скиптъра на Царя на царете Кубрат в Стара Велика България - в днешна Украйна и Русия.
Събитието е на 9 юли (понеделник) от 19 ч. в галерия-музей Класика - ул. Юрий Венелин № 32.

Изследователският екип "Руните Говорят", който вече направи преводи от българските руни и изнесе истинските факти от българската история, оставени от нашите предци за поколенията след тях, представя книгата "Заветът" на 9 юли в Галерия-музей Класика в София...
"Хубаво е да има и други извори за сравняване на информацията освен българските руни, но в повечето случаи се вижда, че чуждите извори противоричат на написаното от нашите предци, затова само по изключение цитираме чуждите хроники и летописи. А именно те са в основата на повечето популярни анализи и коментари за българската история до днешна дата. Пък и доста системно са унищожавани български писмени извори и не малко артефакти. Затова е нужно да си изготвим собствен анализ, свое разкриване на причинно-следстените връзки, свои коментари на текстовете, писани от предците ни", казват авторите на книгата Борислав Стамов, Мила Салахи, Патриция Кирилова, Стефан Ганев, Николай Иванов и Даниел Калчев.
Изследователският екип "Руните Говорят" е автор и на фотоизложбата „Неразказаната приказка на българската история“, дебютирала в Националния Музей на Образованието и след това в Кърджали и подкрепена от Посолството на Кралство Мароко в РБългария, начело с Нейно Превъзходителство г-жа Закиа ел Мидауи, припомня ВИП Комюникейшън. Изложбата премина през Кърджали, а сега гостува в галерия ТРАКАРТ в Пловдив. Тя бе част от програмата на международния фестивал за тракийска култура.

4 коментара:

 1. как може да се поръча книгата?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. С ваш номер на ЛС и удобен офис на Еконт, където да я изпратим

   Изтриване
 2. Здравейте,може ли да поръчам книгата

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Може да я поръчате, като оставите адрес на удобен офис на Еконт и телефон за връзка. Както и двете имена.
   Поздрави!

   Изтриване

НАШИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ СЪС СЕНЗАЦИОННИ РАЗКРИТИЯ ЗА ДРЕВНАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ

Интердисциплинарният изследователски екип „Руните говорят 2“ с ново откритие, което показва какви вреди нанася иманярството върху бълга...