четвъртък, 5 юли 2018 г.

Книгата "ЗАВЕТЪТ" прочиства лъжите в българската история


Предстои премиерата на книгата ”Заветът” – разказ за славната битка на нашите предци за опазването на Древното Познание.
Книгата разкрива истината за приемането на християнството под скиптъра на Царя на царете Кубрат в Стара Велика България - в днешна Украйна и Русия.
Събитието е на 9 юли (понеделник) от 19 ч. в галерия-музей Класика - ул. Юрий Венелин № 32.

Изследователският екип "Руните Говорят", който вече направи преводи от българските руни и изнесе истинските факти от българската история, оставени от нашите предци за поколенията след тях, представя книгата "Заветът" на 9 юли в Галерия-музей Класика в София...
"Хубаво е да има и други извори за сравняване на информацията освен българските руни, но в повечето случаи се вижда, че чуждите извори противоричат на написаното от нашите предци, затова само по изключение цитираме чуждите хроники и летописи. А именно те са в основата на повечето популярни анализи и коментари за българската история до днешна дата. Пък и доста системно са унищожавани български писмени извори и не малко артефакти. Затова е нужно да си изготвим собствен анализ, свое разкриване на причинно-следстените връзки, свои коментари на текстовете, писани от предците ни", казват авторите на книгата Борислав Стамов, Мила Салахи, Патриция Кирилова, Стефан Ганев, Николай Иванов и Даниел Калчев.
Изследователският екип "Руните Говорят" е автор и на фотоизложбата „Неразказаната приказка на българската история“, дебютирала в Националния Музей на Образованието и след това в Кърджали и подкрепена от Посолството на Кралство Мароко в РБългария, начело с Нейно Превъзходителство г-жа Закиа ел Мидауи, припомня ВИП Комюникейшън. Изложбата премина през Кърджали, а сега гостува в галерия ТРАКАРТ в Пловдив. Тя бе част от програмата на международния фестивал за тракийска култура.

4 коментара:

 1. как може да се поръча книгата?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. С ваш номер на ЛС и удобен офис на Еконт, където да я изпратим

   Изтриване
 2. Здравейте,може ли да поръчам книгата

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Може да я поръчате, като оставите адрес на удобен офис на Еконт и телефон за връзка. Както и двете имена.
   Поздрави!

   Изтриване

А ЗА БЕДНОСТТА НА ДУШИТЕ НИ КОЙ ЩЕ ПРОТЕСТИРА?

Новината за деня, която няма да чуете от нито една медия е, че докато протестираме срещу високите цени, никой не се сеща да протести...