ДРУГАРЮ ГУНДЯЕВ - КИРИЛ, И НИЕ СМЕ ОБИДЕНИ ОТ ЛЪЖИТЕ НА РУСКИТЕ ПОЛИТИЦИ



Другарю Гундяев, агент Михайлов или патриарх Кирил, 
не си представям църквата в ролята на политически и исторически инструмент! 
Още повече с лъжите на един поп, че Украйна е била в пределите на руската империя и затова не трябва да благодарим на украинския народ като празнуваме 3 март?!?
Драги другарю!!!! 
Всички руски народи са били част от империята на Стара Велика България, нали така? Това е историята ни преди Аспарух, не се учи в учебниците по заповед на Москва. Питам се: Москва още ли ни управлява?
Питам също: 
Не е ли грях да съдиш, да обвиняваш политици в друга държава, да ги нападаш? 
Не е ли грях да проповядваш друго, освен смирения и вяра в Бог? 
Не е ли грях, да носиш часовници за 30 хиляди      евро, докато руският народ емигрира във всички посоки и живее все по-бедно?                                                  Снимка със скандалния скъп часовник на Кирил, който и                       изтрит с фотошоп, но се вижда огледално на масата!



Не е ли грях, да размахваш пръст като втори Путин?
Не е ли грях да искаш милиционерите в друга, не в твоята държава, да обикалят домовете на всеки, който е написал, че не харесва идването ти в България? 
Не е ли грях да унизиш български президент и да го принудиш да забрани украински, финландски и други знамена да се веят на Шипка и то на националния празник на България? 
Не е ли грях уж в демократична държава, ако Русия изобщо е такава, да кажеш публично "човешките права са новата ерес"? 
Като говориш за лъжа, защо не кажеш на Путин да спре да лъже, да спре да краде богатите ресурси на Русия, да спре да трупа милиарди и да остави малко хляб на руския народ?
Не е ли лъжа изпускането на твоя колега от КГБ - адашът ти Владимир, но Путин, че от Македония идват буквите на Русия? 
Не е ли лъжа, че наричате волжките Българи - татари? И други милиони наследници на предците ни от Стара Велика България - днес Руска федерация?
Не е ли лъжа цялата история на днешна Русия, скалъпена върху историята на империята на Кубрат - единствена без робство до идването на вашите племена?

Драги другарю,
всичко около вас е лъжа! И докато тънете в милиционерски мъгли, ние се опитваме да не сме част от вашето театро! Трудно ни е, защото влагате много усилия извън Русия - да си купувате агенти и те да ви се надупват в унизителни пози, каквито видяхме на 3 март. 
Поздрави на другаря Путин от онези будни българи, които няма как да купите! 
Защото в сърцата им гори отънят на българския дух!




Малко история за подложените на крепостно робство векове наред руснаци - не от чужди поробители, а от руския цар.

Не случайно по време на руско-турската война Достоевски гневен пише на руския цар: "Защо допуснахте нашите бедни крепостни селяни да отидат да освобождават уж поробени българи, които живеят в огромни къщи, каквито при нас дори мужиците нямат. А трапезите им са отрупани с ядене, каквото не сме виждали"!
Какво се крие зад гневните думи на Достоевски, които показват, че поробените от руснак руснаци са били много по-гладни и бедни от поробените от османци-българи.
И как да чакаме свобода от руски царе, поробили собствения си народ?!?
Руски робини от времето на Царска Русия.
Столетия наред хората в Русия са използвани вместо впрегатен добитък, за да теглят баржи по реките. Станали са известни у нас най-вече от картината на Репин "Бурлаки на Волге". 
Използването на хора е било по-евтино от коне. А използването на жени е било по-евтино, отколкото на мъже. В обявите от 19 век в руските вестници често може да попаднете на обяви от типа "Заменям кон за пет селяни. Да не пият". Крепостните в Русия - близо 90% от населението, не са имали право дори да бъдат кръщавани, а господарите им са ги наричали на имената на домашните си животни. ( Снимка на руски робини в царска Русия).
Крепостничеството е отменено едва през 1861 г.
Точно в тази година великият Георги Раковски издава брошурата си "Руската убийствена политика за българите." В същата година Българската екзархия прави първия си опит за обявяване на независима Българска екзархия в Цариград. По настояване на руския консул княз Лобанов българските владици са заточени в Диарбекир.
По тона време българите, макар и под османско владичество, строят къщи на два, три ката, строят сами, без държавна подкрепа църкви, манастири, мостове, фабрики, училища и гимназии.
По това време мнозина заможни българи търгуват с цяла Европа, Русия и на териториите на цялата Османска империя.
Пак по това време мнозина заможни и не толкова заможни българи изпращат децата си да учат в престижни училища по света.
Много години след отмяната на крепостничеството, милиони руснаци запазват крепостния си манталитет и робска психика.
След идването на власт на руските болшевики , те практически отново станаха крепостни за цели 70 години.
Много от тях и до днес носят манталитета на крепостни и зависими от императора-господар.











Коментари

Публикуване на коментар