вторник, 9 януари 2018 г.

Наш екип с революционно откритие: Защо Борис Първи е бил император на Българската и на Римската Империя

Монограмът му е продаден на търг в Хамбург преди месец

Поредното откритие на интердисциплинарния екип Руните говорят 2 променя изцяло написаното в официалната българска история. Откритият монограм на Михаил III Император на Източна римска империя, но очевдното в случая е, че на него пише Дуло – името на древния царски род на българите.
Най-тъжното е, че този важен за българската история артефакт не е изложен в музей в България, а е продаден на търг в Хамбург съсвсем скоро - на 16.11.2017 г., на срамната цена от 118 евро. Линк към аукциона - ((https://www.coinarchives.com) .
От екипа задават един единствен въпрос към Цариградската патриаршия (включително и нейните правоприемници) , към Ватикана, към редакторите на Библията и към „академичната “ общност в България:
АКО НЕ СА ЕДНО И СЪЩО ЛИЦЕ БОРИС I И МИХАИЛ III, КАКВО ПРАВИ ДУЛО ТАМ!?
Пусната е и първата информация от печата, която показва рода и потеклото на Царя на Царете Борис –Михаил. Интересното е, че този текст е написан на Вати с български руни, комбиниран с азбуката на Тот, позната днес като коптска и близка до днешната българска азбука, според американските лингвисти. Същите руни бяха открити и преведени от трите пъстена на царя на царете Кубрат и на канонизирания Тервел.
Ето и превода от монограма на Борис-Михаил:
„Тия са от Управляващият Род, Звездите! Борис от Управляващия Род на Учителите е! От А*Тила Вуйчото! От Бащата Котис потече, от виждащите в Пулии (обл. Пулия, Италия). От Дома на Вълка построен (Рим) , от заровените сити!”.
От екипа коментират още: „Този печат налага да се пренапише онази част от историята, която се отнася за Царя на царете Борис I на Българската империя и познат като Император на Източната римска империя под името Михаил III. Велик български владетел, който никога не е бил побеждаван от Източната римска империя – това е първо. Това покръстване, за което е писано толкова много, е само във фантазиите на болните мозъци от Цариградската патриаршия (съчинено по време на османското робство)“.
Сред първите мисионери на ранното християнство при тиреите Св.Карп и Св.Ерм са подкрепяли Учението на Исус с това на Орфе(й). Съществувала е икона на Св. Орфе(й), но след Първият вселенски „християнски” събор иконата на Орфе(й) е била премахната. Забранено е било дори да се произнася името на Орфе(й), но тиреите в Римската империя скришом пеели песните му. Епископ Никита Ремесиански е покръстил бесите през 396 г. Евангелията от Учението на Исус, които разпространявал Никита Ремесиански, са написани с думите на Орфе(й):
„Люби ближния си!”; „Не убивай!”; „Аз съм пътят, истината и животът.”
Приемането на християнството е една вековна традиция в Българската империя. Чрез Познанието и вярата са присъединявали пристигащите племена.
Фалшификацията на черноризците е била необходима, за да си припишат несъществуващи заслуги към българският народ и неговите велики владетели. Има ред други неща, които са ни известни за управлението на Царя на царете Борис I. Предстои тяхното публикуване.
"Най-важното е, че имаме безспорни доказателства за лъжите на „трите демона“ и е време да си понесат заслуженото!", допълва екипът в състав: Борислав Стамов, Мила Салахи, Патриция Кирилова,  Стефан Ганев, Николай Иванов и Даниел Калчев. 1 коментар:

  1. Благодарим на екипа на VIP COMMUNICATION за неуморната работа по популяризирането на нашата дейност и специално на нашата Патриция и господин Дончо Георгиев! Те са до нас от първите ни стъпки и следят нашето развитие,! Няма да забравя, когато помолих Патриция да помогне за популяризирането на работата ни и нейната безкористно:
    " С вас сме!"
    Респект и поклон към екипа ви!

    ОтговорИзтриване

НАШИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ СЪС СЕНЗАЦИОННИ РАЗКРИТИЯ ЗА ДРЕВНАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ

Интердисциплинарният изследователски екип „Руните говорят 2“ с ново откритие, което показва какви вреди нанася иманярството върху бълга...