вторник, 9 януари 2018 г.

Наш екип с революционно откритие: Защо Борис Първи е бил император на Българската и на Римската Империя


Монограмът му е продаден на търг в Хамбург преди месецПоредното откритие на интердисциплинарния екип Руните говорят 2 променя изцяло написаното в официалната българска история.  Откритият монограм  на  Михаил III  Император на Източна римска империя, но очевдното в случая е, че на него пише Дуло – името на древния царски род на българите.
Най-тъжното е, че този важен за българската история артефакт не е изложен в музей в България, а е продаден на търг в Хамбург съсвсем скоро - на 16.11.2017 г., на срамната цена от 118 евро. Линк към аукциона - ((https://www.coinarchives.com) .
От екипа задават   един единствен въпрос към Цариградската патриаршия (включително и нейните правоприемници) , към Ватикана, към редакторите на Библията и към „академичната “ общност в България:
АКО НЕ СА ЕДНО И СЪЩО ЛИЦЕ БОРИС I  И МИХАИЛ III,  КАКВО  ПРАВИ   ДУЛО ТАМ!?
Пусната е и първата информация от печата, която  показва рода  и потеклото на Царя на Царете Борис –Михаил. Интересното е, че този текст е написан на Вати с български руни, комбиниран с азбуката на Тот, позната днес като коптска и близка до днешната българска азбука, според американските лингвисти. Същите руни бяха открити и преведени от трите пъстена на царя на царете Кубрат и на канонизирания Тервел.
Ето и превода от монограма на Борис-Михаил:
„Тия са от Управляващият Род, Звездите! Борис от Управляващия  Род на Учителите е!  От А*Тила Вуйчото!  От Бащата Котис потече, от виждащите в Пулии (обл. Пулия, Италия).  От Дома на Вълка построен (Рим) , от заровените сити!”.
От екипа коментират още: „Този печат налага да се пренапише онази част от историята, която се отнася за Царя на царете Борис I на Българската империя и познат като  Император на Източната римска империя  под името Михаил III. Велик български владетел, който никога не е бил побеждаван от Източната римска империя – това е първо. Това покръстване,  за което е писано толкова много, е само във фантазиите на болните мозъци от  Цариградската патриаршия (съчинено по време на османското робство)“.  
Сред първите мисионери на ранното християнство при тиреите  Св.Карп  и Св.Ерм са подкрепяли  Учението на Исус с това на Орфе(й). Съществувала  е икона на  Св. Орфе(й),  но след Първият вселенски „християнски” събор иконата на Орфе(й) е била премахната. Забранено е било дори да се произнася името на Орфе(й), но тиреите в Римската империя скришом пеели песните му. Епископ Никита Ремесиански е покръстил бесите през 396 г. Евангелията от Учението на Исус, които разпространявал Никита Ремесиански, са написани  с думите на Орфе(й):
„Люби ближния си!”; „Не убивай!”; „Аз съм пътят, истината и животът.”
 Приемането на християнството  е една вековна традиция  в  Българската империя. Чрез Познанието и вярата са присъединявали пристигащите  племена.
Фалшификацията на  черноризците е била необходима, за да си припишат несъществуващи заслуги към българският  народ и неговите велики владетели. Има ред други неща, които са ни известни за управлението на Царя на царете Борис I. Предстои тяхното публикуване.
"Най-важното е, че имаме безспорни доказателства за лъжите на „трите демона“ и е време да си понесат заслуженото!", допълва екипът в състав: Борислав Стамов, Мила Салахи, Патриция Кирилова, Поли Паскова, Стефан Ганев, Николай Иванов и Даниел Калчев. 
1 коментар:

  1. Благодарим на екипа на VIP COMMUNICATION за неуморната работа по популяризирането на нашата дейност и специално на нашата Патриция и господин Дончо Георгиев! Те са до нас от първите ни стъпки и следят нашето развитие,! Няма да забравя, когато помолих Патриция да помогне за популяризирането на работата ни и нейната безкористно:
    " С вас сме!"
    Респект и поклон към екипа ви!

    ОтговорИзтриване

В ТОЗИ ЧЕРЕН ПЕТЪК МИЛИОНИ БЪЛГАРИ КУПУВАХА НЕНУЖНИ ВЕЩИ, А СТОТИНА - ПОМОГНАХА ЗА ДЕТСКОТО ЗДРАВЕ

Обзети от истерията на безсмисленото пазаруване в черния петък може би не разбрахте, че около стотина българи превърнаха петъка в с...