НОВА ОПАСНОСТ ЗА СПЕСТЯВАНИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ - ГОТВЯТ НИ ИЗНЕНАДА

Нова шокова банкова бомба се подготвя на най-високо ниво в държавата, след успешното разграбване на натрупаните депозити в банката на Цветан Василев. Вместо да си вземат поука, българите още по-масово започнаха да трупат депозити, въпреки зачестилите информации, че се подготвя преминаването от левова в еврова финансова система. 
Което означава, че при новини за достигане на 45 милиарда лева депозити в сметките на българите, 5-те милиарда от банката на Цецо Василев ще ни се видят като светъл лъч. 
Да не говорим за ширещите се внушения за криза и за ежедневните медийни съобщения как поредната баба е хвърлила 10,20 или 100 хиляди лева през балкона на телефонните измамници.

Сред многото сценарии за ограбване на спестените депозити, освен вече разиграния сюжет с фалиране на банки - очакванията са до месеци да гръмне отлаганата от години катастрофа с Първа инвестиционна - има и нов сценарий, който ще повтори схемата на Иван Костов. Прехвърляне в еврова финансова система, който двойно да повиши цените, а в периода по преминаването в евро, падане на Валутния борд и обезценяване на лева, за да може натрупаните депозити вместо в еврова равностойност, да бъдат превърнати в жълти центове и така да се ограби отново населението. 
Изходът е - превенция чрез еврови депозити. 







Коментари