понеделник, 13 март 2017 г.

ДА СЕ ОТНЕМЕ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО НА МЕКЕРЕТО ОТ ДОСТ, СМЕНИЛО ЕТНОСА НА НАРОДА НИ!

За такива безродници трябва да има доживотна присъда, защото смениха етноса на българите-мохамедани - особено в пограничните райони. 
Турски етнос НЯМА! Както няма Американски етнос! Турция е сбор от над 100 етноса, тъй като е остатък от бивша империя и е събирала всякакви народи. Преди Османската империя, там са били градовете на не една и две други империи. Включително Римската и Персийската, както и Византия. 
Та какви са турците днес, като такава нация има едва от 100 години? И ако не беше Ататюрк да ги изведе от каменната ера, още щяха да живеят като скотове. 
Ако не беше Ататюрк, нямаше да има и държава Турция днес. Та нали той им казва: "Турция е последната държава, освободена от османската империя". Защото османската империя е управлявана от много етноси, но не и от турци!!!
В Турция днес живеят милиони евреи, които реално са управлявали империята, милиони българи и гърци, милиони кюрди, милиони араби, милиони персийци, арменци, сирийци и т.н. 

Ето и цитат от думите на този предател на българския етнос, който вече би трябвало да е с отнето българско гражданство и без достъп до границите на България!  
Неговите съпартийци да му предадат, че може би той ще е първия етнически турчин, защото досега такъв не е открит. И ако бяха грамотни тези, които тръгват към депутатските ни места, щяха да знаят, че българският род е толкова древен, колкото още само един в световната история. За турци се говори в средновековието, а българските гени са открити във Варненския некропол, датиран 6 хилядолетия преди Христа. 
За Българи се говори в хрониките на Троянската война. 
За Българи се говори във всички древни хроники - защото това е народът на БОГ! 
Нашият произход е в името ни - АРИ, от арийската раса. 
БОГАРИ - арите, народът на БОГ, драги Стоянчо! 
1 коментар:

  1. Стоянчо иска да каже че има бял чернокож и е прав ! Не сте ли виждали бял негър ?!

    ОтговорИзтриване

ЗА ПОЛИЦАИТЕ, ЛАНЦИТЕ И СБЪРКАНОТО НИ ОБЩЕСТВО

Не, не грешите! Това не е кметът на Галиче... Това е разследващият полицай на едно от най-бруталните убийства не само у нас. И то ...