ДА СЕ ОТНЕМЕ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО НА МЕКЕРЕТО ОТ ДОСТ, СМЕНИЛО ЕТНОСА НА НАРОДА НИ!

За такива безродници трябва да има доживотна присъда, защото смениха етноса на българите-мохамедани - особено в пограничните райони.
Турски етнос НЯМА! Както няма Американски етнос! Турция е сбор от над 100 етноса, тъй като е остатък от бивша империя и е събирала всякакви народи. Преди Османската империя, там са били градовете на не една и две други империи. Включително Римската и Персийската, както и Византия.
Та какви са турците днес, като такава нация има едва от 100 години? И ако не беше Ататюрк да ги изведе от каменната ера, още щяха да живеят като скотове.
Ако не беше Ататюрк, нямаше да има и държава Турция днес. Та нали той им казва: "Турция е последната държава, освободена от османската империя". Защото османската империя е управлявана от много етноси, но не и от турци!!!
В Турция днес живеят милиони евреи, които реално са управлявали империята, милиони българи и гърци, милиони кюрди, милиони араби, милиони персийци, арменци, сирийци и т.н.
Ето и цитат от думите на този предател на българския етнос, който вече би трябвало да е с отнето българско гражданство и без достъп до границите на България!
Неговите съпартийци да му предадат, че може би той ще е първия етнически турчин, защото досега такъв не е открит. И ако бяха грамотни тези, които тръгват към депутатските ни места, щяха да знаят, че българският род е толкова древен, колкото още само един в световната история. За турци се говори в средновековието, а българските гени са открити във Варненския некропол, датиран 6 хилядолетия преди Христа.

За Българи се говори в хрониките на Троянската война.
За Българи се говори във всички древни хроники - защото това е народът на БОГ!
Нашият произход е в името ни - АРИ, от арийската раса.
БОГАРИ - арите, народът на БОГ, драги Стоянчо!





Коментари

  1. Стоянчо иска да каже че има бял чернокож и е прав ! Не сте ли виждали бял негър ?!

    ОтговорИзтриване
  2. И той, като много други, не прави разлика между тюркски и турски.
    Друг е въпросът, че тази теза вече претърпя фиаско.

    ОтговорИзтриване
  3. Пати, Престани да ги убеждаваш. В последните месеци си пролича, чеи точният човек за тебе съм аз - красив, умен, паралия / който да те заведе на Канарските острови /.Остави разните там НЕ чели О чебник за мъжге, дето не знаят какво е това Г- точка и мини на наша стрлана : Т.е. РАЗБИРАЧИТЕ, коитож 9 часа ще те целуват по всички части на тялото, без да им омръзне и без да се питат:" Защо така, като обичаме и Цветето едновременно, и Г-ца Салаяхи...................

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте Патриция, ама то е пълно с подобни на този тролове във Фейсбук! Например, има един Ахмед Ватансевер, който е доста зле с българския език, но непрекъснато дращи някакви глупости за това, че сме древни тюрки/турци и пр. глупости, които дори не си правя труд да запомням. И да е само той ами те са много! За мен това си е платена кампания от турските власти, т.е. ердоганска. Мога ли да ти поискам един съвет - как да си създам и аз блог, в който да си публикувам мои материали свързани с историята на българите? Дано не те затруднявам с такова питане, защото бих искал и да ми се помогне евентуално в създаването на този мой блог. Благодаря предварително!
    С почитания
    Дядо Владимир Помаков

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар