вторник, 7 февруари 2017 г.

НАПИСАХ НА ТРЪМП: ГОРДА СЪМ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СПАСЯВАТ ЕВРОПА ОТ ХАЛИФАТ ПРЕДИ 1300 ГОДИНИ


Първото ми съобщение до президента на света Тръмп е по повод неговия статус във фейсбук днес: The threat from radical Islamic terrorism is very real, just look at what is happening in Europe and the Middle-East. Courts must act fast!
Уважаеми г-н Доналд Тръмп, точно преди 1300 година бе първият историческия опит за ислямизацията на Европа. През 717 г.  българският император Тервел, заедно с едва 30 000 елитни войници, спират похода на над 100 000 араби към Европа. Заради този свой  героизъм Тервел е канонизиран от Ватикана. Днес - ние, българите, сме горди, че сме спасили Европа от халифат. Днес ние сме готови да направим същото! Пиша всичко това като наследничка на друг голям български император - Калоян, който е признат от папа Инокентий през 13-ти век за наследник на древен царски род, създател на Рим!
Тоест нямам колхозния произход на днешните български политици, които от ляво и дясно се надпреварват да се излагат с 1300 години България. Като още френският президент Митеран е казал: БЪЛГАРИЯ Е ЛЮЛКА НА ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ! Каква ще е тая люлка само на 1300 години, другари??? И ВИ НАПОМНЯМ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ВЕЛИКА САМО КОГАТО НАЧЕЛО Й СА БИЛИ ПРОСВЕТЕНИТЕ И ПОСВЕТЕНИ БЪЛГАРИ! 
 Тъй като е президент на света и верен почитател на жени от българо-словенски произход (докато сме били царска държава са ни наричали както БОГАРИ, така и СЛОВЕНИ, което е едно и също), само той може да ме чуе и да ни помогне. Както преди векове Калоян е искал от папата да ни върне величието на България след двеста години робство, така и аз днес  имам пълно основание да си искам връщането на имперската корона и жезъл на България!
Скоро ще му пиша и за величието на българската империя, достигаща територия на три морета. Когато българите са били царе не само на българите, но и на гърци, ромеи, власи, сърби и всичко, що е на Балканите!
Ето и пълния текст на посланието ми до Тръмп: 








Няма коментари:

Публикуване на коментар

ЗА ПОЛИЦАИТЕ, ЛАНЦИТЕ И СБЪРКАНОТО НИ ОБЩЕСТВО

Не, не грешите! Това не е кметът на Галиче... Това е разследващият полицай на едно от най-бруталните убийства не само у нас. И то ...