четвъртък, 5 януари 2017 г.

КАК МЪЖЕТЕ НИ КАРАТ ДА ВАДИМ КЪРПИЧКИТЕ

Не е нужен на мъжете много интелект, за да схванат още в ранна възраст, че жените се впечатляват най-много от... красивите думи. Дори и жена с повече интелект лесно може да падне в този капан, стига мъжът да е почти на нейното мисловно ниво.
Когато обаче не е - резултатът е нулев.
Но разбира се това не означава, че мъжете трябва да спират да ръсят красиви думи и обещания, защото все пак светът е оцелял точно заради този техен талант :)))
С риск да насълзя в този хубав почивен ден четящите, ще споделя поредното мелодраматично четиво, което имаше амбиция да ме вкара в роля в някой сапунен сериал. Но за да има роли, трябва да има и добри сценаристи.
""Ще Ви кажа нещо, което сигурно би ви било смешно, но преди седмица Ви видях на живо и останах изумен. До сега по телевизията никога не съм обръщал внимание когато са давали нещо с Вас,но като ви видях и унемях (авторът отговаря за правописа) една минута гледах после в една точка и нямах думи. Не знам как се казва това нещо, предпочетох да ви го кажа защото една седмица аз си мисля за това. Сигурно се излагам пред Вас в този момент но сте една МНОГО КРАСИВА ЖЕНА и аз се радвам че ви видях.
Извинявам се ако съм Ви натоварил с това.
Имам си приятелка, но се влюбих от пръв поглед. Сигурно изглаждам смешно но е така. Извинявам се пак
аз не съм такъв по принцип. Надявам се някои ден пак да ви видя.............""
Вадете кърпичките :))

Няма коментари:

Публикуване на коментар

КАЦАЛ ЛИ Е ХРИСТОС С КОСМИЧЕСКИ КОРАБ И КАКВО КРИЯТ УНИКАЛНИТЕ ИКОНОПИСИ В БЪЛГАРИЯ

Преди няколко дни черквата в село Добърско , в която Христос е изобразен с приличащата на космически кораб сияеща аура - меркаба, официал...