ИЗДАТЕЛ НА УЧЕБНИЦИ ПОРУГА БЪЛГАРСКИТЕ БУКВИ И СЛАВНАТА НИ ИСТОРИЯ

Издател на учебници за деца пропагандира във фейсбук  лъжи за българските букви, каквито дори най-големите врагове на България не са измисляли за нас. 
Името на този достоен за съд човечец се вижда в коментарите, които написа в пост на моя колежка във фейсбук и които публикувам тук.
В профила му гордо стои, че е директор на издателство Архимед. В сайта му са изброени учебниците, които са издадени от този антибългарски пропагандатор. Как е възможно нашите деца да учат от учебници, издадени от човек, който води войни в социалната мрежа, за да убеждава, че ние българите нямаме писменост, нямаме дори история, тъй като дори от комунистическите 1300 години България, половината векове не сме били държава? Взели сме буквите на гърците, които са създадени за славяните, не за нас? И всичко това съвсем публично се прави? Без този човек да е съден и без да е закрито това издателство? Но иначе се хвали, че е първото издателство у нас, което прави учебници и за Щатите. Как? Като пропагандира антибългарски лъжи? И затова е награден с още поръчки? 
Ето и снимки от коментарите му срещу всичко българско, което трябва да кара децата ни да се гордеят. И което дължим на предците ни!





Коментари