четвъртък, 5 януари 2017 г.

МУРГАВ МАКЕДОНЕЦ ЗАПЛАШВА БЪЛГАРКИ ВЪВ ФЕЙСБУК

НА ВНИМАНИЕТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ 
На вниманието на Главния прокурор!

Като журналист с 20 годишна практика не веднъж съм била заплашвана за написаното от мен. Което е напълно нормално и се случва ежедневно на милиони журналисти по света.
Недопустимо е обаче в 21 век мургави македонци, получили незнайно защо българско гражданство, въпреки че от самолет личи, че този мургавелко няма европейски, тоест български произход, да заплашват българки във фейсбук. Това, че на мен ми се е случило днес, не значи че няма да се случи и утре на други българи. 

ПИТАМ ВИ - КОЙ ДОПУСКА В БЪЛГАРИЯ ДА ВЛИЗАТ ХОРА И ДА РАЗВИВАТ БИЗНЕС ТУК, НА НАШ ГРЪБ, С НЕЯСЕН ЕТНОС И ПРОИЗХОД, ПРЕДСТАВЯЩИ СЕ ЗА АНТИЧКИ МАКЕДОНЦИ, А ВИДИМО С ДАЛЕЧЕН ОТ ЕВРОПА ПРОИЗХОД, КАКТО ИЗГЛЕЖДАТ???
КОЙ ДОПУСКА ТЕЗИ ХОРА ДА ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ И ДА ПРОПАГАНДИРАТ АНТИБЪЛГАРСКИ ИДЕИ, ДОРИ ДА ЗАПЛАШВАТ ХОРА КАТО МЕН И ЯВНО НЕ САМО МЕН?!? ВИЖТЕ ДУМИТЕ НА ТОЗИ МАЙМУН - БИЛ МНОГО ЦЕНЕН МАКЕДОНЕЦ ЗА ТЯХНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, МОЖЕЛ ДА МЕ ИЗНАСИЛИ НАСРЕД СОФИЯ И НЕГОВИТЕ УПРАВНИЦИ ВЕДНАГА ЩЕЛИ ДА ГО СПАСЯТ ОТ ЗАТВОРА?!?
КАКВО Е ТОВА, Г-ДА УПРАВЛЯВАЩИ?!?
ИМА ЛИ ДЪРЖАВА ТУК?!?
ТОЗИ НЕ ТРЯБВА ДА МИНАВА ПРЕЗ ГРАНИЦАТА!!!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

НАШ ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ЕКИП ДОКАЗА: ПРЕДЦИТЕ НИ СА ИМАЛИ ЛЕК ЗА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ

Екипът "РУНИТЕ ГОВОРЯТ" направи серия от изследвания на базата на древни български руни, които дават нов прочит на древната н...