четвъртък, 15 декември 2016 г.

ЗА ИНТЕГРАЦИЯТА НА "БЕЖАНЦИТЕ" - НЕУСПЕШНИТЕ ОПИТИ ОТ ВЕКОВЕ ПРОДЪЛЖАВАТ


През последните дни България отново влезе в международните новини, но не с умните и талантливи деца, които наистина са българчета и печелят всички медали по всички световни олимпиади.
В новините сме с един мургавелко от варненската циганска махала. Представен в световните информационни емисии като българин.
Българин е колкото тези в лагера в Харманли... Утре като им дадем на афганистанците български паспорти и те ще станат българи и ще ни ги показват в световните новини.
Преди да забравим кои сме, е имало стари български неписани закони кой може да се нерече българин. Тогава всеки е искал да идва в България, за да е свободен и да се спаси от робството на Римската импария, но е трябвало да отговаря на изискванията за човещина, за да носи името българин! Днес не е така...

Бежанците от Пакистан, подобно на тези от Афганистан днес, идват по земите ни преди векове. Днес са също толкова еволюирали, колкото и преди идването си на нашите земи с най-древна цивилизация. Тук, при създателите на писменост и култура, дадена от нас на милиони по света, тези не са мръднали от предпотопното си развитие.
Меркел е убедена, че ще ги интегрира в рамките на мандата си? Явно вече има технология за имплантация не само на силикон, но и на мозък:)))Няма коментари:

Публикуване на коментар

КАЦАЛ ЛИ Е ХРИСТОС С КОСМИЧЕСКИ КОРАБ И КАКВО КРИЯТ УНИКАЛНИТЕ ИКОНОПИСИ В БЪЛГАРИЯ

Преди няколко дни черквата в село Добърско , в която Христос е изобразен с приличащата на космически кораб сияеща аура - меркаба, официал...