понеделник, 14 ноември 2016 г.

БЪЛГАРИЯ Е В ПИКА НА АБСУРДА - СИНИТЕ ГЛАСУВАТ ЗА ЧЕРВЕНИ ИЛИ КРАЯТ НА СИСТЕМАТА

Вече имам отвращение да чета и пиша за политиците ни, но все пак - всички сини и тъмносини, които нямат нищо против да гласуват за боядисани ДС-активисти - докато има такива хора в политиката и в партиите, никой не трябва да гласува.
А то други няма там :)
Как може 27 години да чакаме да се роди нещо читаво от брат и сестра, например? В природата няма как да е здрав човек от един и същ генетичен материал. Нападаме се взаимно кой за кого гласувал, като то е едно и също. 
Децата ни го виждат вече по-добре от нас! И ни се чудят на акъла. Заради тях трябва да изчистим системата, за да не ни е срам утре. С нас или без нас, те ще го направят съвсем скоро.
Системата е сбъркана. А система не се сменя с избори - исторически доказано!


1 коментар:

  1. Отдавна в интернет пространството битува неписаното правило да се автоцензурират мръсни и вулгарни думи като п*тка, х*й, еб@не, чрез използване на маскиращи символи. Мисля, че същото правило е абсолютно наложително за мръсните думи, като: п*лит!к, деп*т@т, мини$тър и т.п.

    ОтговорИзтриване

КАЦАЛ ЛИ Е ХРИСТОС С КОСМИЧЕСКИ КОРАБ И КАКВО КРИЯТ УНИКАЛНИТЕ ИКОНОПИСИ В БЪЛГАРИЯ

Преди няколко дни черквата в село Добърско , в която Христос е изобразен с приличащата на космически кораб сияеща аура - меркаба, официал...