ДА ПОМНИМ ЛЕВСКИ: КОЙТО НИ ОСВОБОДИ, ТОЙ ЩЕ НИ ЗАРОБИ

ЦИТИРАМ ЛЕВСКИ:
КОЙТО НИ ОСВОБОДИ, ТОЙ ЩЕ НИ ЗАРОБИ!
А НА ВСИЧКИ РУСОФИЛИ ЩЕ КАЖА - С РУСОФИЛСТВОТО ИЗОБЩО НЕ ПОМАГАТЕ НА РУСИЯ, САМО ВРЕДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЧУЖДОФИЛИ.....

Следва цитат на Иван Ангелов: Въпрос на един от множеството велики духовни пастири на българския народ, който продължава да стои без отговор. В течението на вековете Българската Православна Църква винаги се е борила както за душеспасението, така и за свободата на българите. Защото е казано: „дето пък е Духът Господен, там има свобода“. Мога само да се надявам, че думите на вселенския патриарх, че Българската Екзархия била „дело на Лукавия“ , се дължат на объркване, а не на злоумисъл. Същевременно осъждам опитите на всякави масонски, тамплиерски, архонтски и пр. задкулисни кръгове, произхождащи от комунистическите тайни служби, да използват визитата му и унижението на Светата ни Православна Църква за мерзките си политически цели.


Коментари

  1. МИСЛЯ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ПРЕСТАНЕМ, ОСОБЕНО ДЪРЖАВНИЦИТЕ НИ, С НАСАЖДАНАТА НИ НОРМА, ЧЕ СМЕ "МАЛКА ДЪРЖАВА", ПАРАВАН ЗАД КОЙТО ПРИКРИВАТ ПРОДАЖНОСТТА СИ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ И УГОДНИ- ЧЕСТВО НА Т.Н. "ВЕЛИКИ ДЪРЖАВИ". ВЕЛИКИ ЗАЩОТО ОТ ПОЗИЦИЯ НА ВОЕННАТА СИ МОЩ И ОБИГРАНА ДИПЛОМАЦИЯ ПРЕНАРЕЖДАТ КАРТА- ТА НА СВЕТА. ОЩЕ ОТ ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ, ЧЕ СМЕ БИЛИ, СМЕ И ЩЕ БЪДЕМ -"ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ", БЕЗ ДА ИМАМЕ АПЕТИТИ ДА СМЕ ИМПЕРИЯ. И ТАЗИ ИСТОРИЧЕСКА, ИСКОННА ИСТИНА ТРЯБВА ДА Е ОСНОВНА НИШКА В ЦЯЛОСТНОТО НИ ПОВЕДЕНИЕ И СЪЩНОСТ - ОБРАЗОВАНИЕ, ПРОФЕСИОНАЛНА РЕАЛИЗАЦИЯ, ОБЩЕСТВЕ НО-ПОЛИТИЧЕСКА ПОЗИЦИЯ. САМО ТАКА С ГОРДОСТ, ПОЗНАВАЙКИ ИСТОРИЯТА СИ НЯМА ДА СЕ ДЪРЖИМ КАТО МИШОЦИ ПРЕД ЧУЖДЕНЦИТЕ, А И ЩЕ Е ОТПРАВНА ТОЧКА В БОРБАТА НИ СРЕЩУ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ.
    ВРЕМЕ Е ДА НИ УПРАВЛЯВАТ НЕ СТРОИТЕЛИ НА ПЪТИЩА, И МИНИСТРИ НАЗНАЧАВАНИ ОТ ПАРТИЙНИТЕ ЛИСТИ, СРЕЩАНИ ПО КРЪСТОВИЩАТА, А УМНИ И ДУХОВНИ ХОРА, РОДОЛЮБЦИ И ПАТРИОТИ, А НЕ /ПОПУЛИСТИ И БАБАИТИ-ПСЕВДО-ПАТРИОТИ/; НЕ ТАКИВА, КОИТО ЗАЯВЯВАТ - "ВИЕ СТЕ ПРОСТИ И АЗ СЪМ ПРОСТ И ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ", "ЧОВЕК ОТ НАРОДА". ДЪЛГИ ГОДИНИ НИ УПРАВЛЯВА ТАКЪВ "ЧОВЕК ОТ НАРОДА", СЕГА НИ УПРАВЛЯВА БОДИГАРДА МУ, КОЙТО БЕ ТАКЪВ И НА МОНАРХА /ЦАРЯ/. ДОЖИВЯХМЕ В ЕФИР, ЧУЖДЕНЦИ НАБЛЮДАТЕЛИ НА ИЗБОРИТЕ ДА НИ ПОДКАНЯТ - "БЪЛГАРИ, СЪБУДЕТЕ СЕ".
    ЗАЩОТО ЗАБРАВИХМЕ МНОГОБРОЙНИТЕ ВЪЗРОЖДЕНЦИ, ПОБОРНИЦИ ТЕ ЗА СВОБОДА И ЕДИНЕНИЕ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ, ВЕЛИКИ ВОЕННО- НАЧАЛНИЦИ, МЪДРИТЕ ИМ СЛОВА, ЗАЩОТО ЗАБРАВИХМЕ ВЪЗРОЖДЕН- СКИТЕ ПЕСНИ НА ДОБРИ ЧИНТУЛОВ - "СТАНИ, СТАНИ ЮНАК БАЛКАН- СКИ, ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕ СЪБУДИ..." ЩЕ ДОЖИВЕЕМ ЛИ УТРОТО НА ПРОБУЖДАНЕТО СИ???

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар