понеделник, 17 октомври 2016 г.

ПОСЛЕДНИТЕ ЩЕЛИ ДА СТАНАТ ПЪРВИ?! АМИ ТЕ СТАНАХА!Този цитат на партиен лидер стана тема за коментар дни наред дни преди президентските избори. Цитирам:   NO-COMMENT.BG  17 ОКТ 2016 10:00 3318
 "Който излезе на втори тур срещу Цачева, той ще стане президент на България" - казва в сутрешния блок на Нова ТВ Радан Кънев и за повече цвят описва как опозицията трябва да се обръща към премиера. 
Всеки път казвам - трябва да се чете вечната книга. Не за друго, за да не сме изненадани постоянно, след като ни е дадена основата преди повече от 2000 години :)
Като ни е казано: Последните ще станат първи - те ги те!
Едни без образование, други без възпитание, трети - без всичко.
Все от тези, последните.
Защото имаме и достойни, образовани българи, обявени за светила в цял свят. Но те не се бутат с цената на всичко за власт и пари. Защото не са първични и едноклетъчни.
А тези, които са в бюлетините, вместо в паднелата, просто оправдават написаното в Библията...
И ако живеехме в нормална система, щяхме да плащаме по 10 лева за билет, та да им гледаме палячовщините. Вместо по 100 милиарда годишно - пак за същия цирк.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

НАШ ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ЕКИП ДОКАЗА: ПРЕДЦИТЕ НИ СА ИМАЛИ ЛЕК ЗА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ

Екипът "РУНИТЕ ГОВОРЯТ" направи серия от изследвания на базата на древни български руни, които дават нов прочит на древната н...