понеделник, 17 октомври 2016 г.

ПОСЛЕДНИТЕ ЩЕЛИ ДА СТАНАТ ПЪРВИ?! АМИ ТЕ СТАНАХА!Този цитат на партиен лидер стана тема за коментар дни наред дни преди президентските избори. Цитирам:   NO-COMMENT.BG  17 ОКТ 2016 10:00 3318
 "Който излезе на втори тур срещу Цачева, той ще стане президент на България" - казва в сутрешния блок на Нова ТВ Радан Кънев и за повече цвят описва как опозицията трябва да се обръща към премиера. 

Всеки път казвам - трябва да се чете вечната книга. Не за друго, за да не сме изненадани постоянно, след като ни е дадена основата преди повече от 2000 години :) 
Като ни е казано: Последните ще станат първи - те ги те! 
Едни без образование, други без възпитание, трети - без всичко. 
Все от тези, последните. 
Защото имаме и достойни, образовани българи, обявени за светила в цял свят. Но те не се бутат с цената на всичко за власт и пари. Защото не са първични и едноклетъчни. 
А тези, които са в бюлетините, вместо в паднелата, просто оправдават написаното в Библията...
И ако живеехме в нормална система, щяхме да плащаме билети по 10 лева, да им гледаме палячовщините. Вместо по 100 милиарда годишно - пак за същия цирк.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

КАК АРХЕОЛОГЪТ КРАСИМИРА ЛУКА СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ НА ЮНЕСКО И СЕ ОКАЗА НЕУДОБНА

   Археологът Красира Лука е заръвшила  археология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2000 г. е председател на Българско...