ЗАЩО ДУХОВНАТА ЙЕРАРХИЯ Е ПРОТИВОПОЛОЖНА НА ЗЕМНАТА ВЛАСТ


Не е нужно да сме изследователи на духа и тялото, за да осъзнаваме все по-често, че колкото и да сме затънали в материалния свят, не губим баланса с духовната си същност. Защото в нашите тела сме само за един миг, според Вселенските понятия за време, а душата ни е вечно с нас. 
Не всеки от нас си спомня дългия път на своята душа в различни епохи и цивилизации, но срещайки някои хора за първи път, имаме усещането, че ги познаваме вечно. Към едни усещаме обич, без да разбираме защо, към други - непоносимост, друго необяснимо чувство.
Лично аз от години осъзнавам и друга емоционална памет на моята душа, която е обяснена от мъдреците с четирите нива на еволюция на душите ни: 
1. Материално ниво - власт, пари его, 
2. Емоционално ниво - любов, омраза, палитра от чувства. 
3. Интелектуално ниво - стремеж за натрупване на знания и 
4. Духовно ниво - осъзнаване на вечните Вселенски закони и прилагането им в материалния свят. 
Като журналист с 20-годишна практика се е налагало да се срещам с хиляди политици, бизнесмени, всякакви играчи, за които ясно се вижда, че са в това първо ниво на еволюцията - власт, пари и его. Хора като мен, които са били техен коректор години наред, нямат уважение към такива същества, едва достигнали първото си ниво на еволюция. Мога да кажа с чиста съвест, че за тези 20 години и тези хиляди срещи, не изпитах респект към нито един от тях. Напротив - идваше ми да ги дърпам за ушите като малки, непослушни деца в детската градина, направили поредните бели. И често съм го правила по всякакъв начин. 
 Те пък, политиците, от своя страна, изпитват необясним респект към мен. Забелязала съм го същото и при  героите от подземния свят. За тяхно успокоение ще им кажа - няма нищо странно в това. Просто в духовната йерархия местата ни са други. И всички ние имаме памет за това и някакво осъзнаване. 
Духовните учители чертаят една мнооого интересна картина на предстоящия (буквално до дни) Квантов или друг преход - всички ще усещат на 100 % мислите и чувствата на другите. Лъжата и лошите мисли ще стане си личат от далече. Ето и подробности от скорошната промяна: 
""МАТЕРИАЛНИЯТ свят е школа за излизане в огромния ДУХОВЕН свят. Коренната разлика между двата свята е в наличието на карма , липсваща в Духовния свят.
Защо я няма там? Защото СЪ-знателните субекти не нарушават законите – всяко нарушение в Духовния свят води до саморазрушение. За да се подготви СЪ-занието за живот на това ниво на Мирозданието, трябва да се живее ЧЕСТНО – което значи АБСОЛЮТНА ОТКРИТОСТ. Ето защо всички всички мисли и контакти стават всеобщо достояние. Хората постъпват в Университет, където трябва да се научат:
- да уважават и Обичат Законите на Пространството
- да имат пълен контрол върху себе си.
Едва тогава могат да преминат в Духовния свят."







Коментари