вторник, 20 септември 2016 г.

СКЪПИ БОЙКО, ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ Е РАЗРУШЕНА ОТ ПРЕДЦИТЕ НА ТОЛСТОЙ


По повод заглавията днес: 

Премиерът бесен на Толстой: Ние сме България от 1300 г. и никой не ни е купил!

След като Петър Москов настоява за нота на Министерство на външните работи и осъжда всякакви претенции за територията ни, понеже сме член и на Евросъюза, Борисов изригва:
"Абе хич да не сме част и от Европейския съюз, ние сме си България от 1300 г. и сме удържали да сме си България. И сме удържали никой да не ни купи. Да, предатели е имало много в историята и ние плащаме за подобно предателство. Но отново показваме, че ние изпълняваме своите законови ангажименти", заявява Борисов. 
Повод да свърже изказването на Толстой и изпълняването на ангажиментите ни е решението на правителството да отпусне 1,2 милиарда лева за плащането към "Атомстройекспорт" за двата реактора на АЕЦ "Белене", пише сайтът Епицентър. 

Скъпи Бойко, 
България не е на 1300 години, защото в рамките на днешна Русия - от Яркутск и в рамките на Източна Европа - до Будапеща, е била границата на най-голямата империя без робство - ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ. Защото Аспарух има баща - Кубрат, който е император на тази империя. Тя е разрушена от тези "гении", които сега ни обясняват, как за изкупили България. 
Благодарение на тези РУШИ, колкото и да не им харесва, така сме ги нарекли, защото са рушили навред, та именно заради тях ние празнувахме само 1300 години България по време на 50-годишен комунизъм.
Защото запитаме ли се - а баща му на Аспарух защо е живял в днешна Русия и Ураина, където е погребан? Защо там е погребан и Аспарух? А дядо му на Аспарух? А прадядо му кои са? И отиваме при Рушите за да търсим корените им!!!
1300 години сме от връщането на Аспарух в корените на всички българи - АРИАНА, а сега БОЛГ+АРИА. Затова сме Арии - нашата земя е наричана така, затова носим името Божии ХОРА.
Ама е крайно време да дойда в парламента, да ви просветя и утре като някой мухло говори срещу България, да го сложите на място и да сме горди наследници на нашите велики предци!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

НАШ ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ЕКИП ДОКАЗА: ПРЕДЦИТЕ НИ СА ИМАЛИ ЛЕК ЗА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ

Екипът "РУНИТЕ ГОВОРЯТ" направи серия от изследвания на базата на древни български руни, които дават нов прочит на древната н...