РУШИТЕ ВЕЧЕ КУПИЛИ ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ? САМО ТУХЛИТЕ, БЕЗ ЗЕМЯТА ОБАЧЕ


Новината на деня в нашите медии: Руски депутат: Ще купим цяла България, 1/2 от крайбрежието вече купихме изключително ме развесели. 
"Пьотр Толстой, едно от най-популярните лица на най-гледания и финансиран от държавата Първи телевизионен канал, направи скандално изказване пред журналист на БНТ, съобщава в. 24 часа.

 "Нужна е дълбока реформа на Европейския съюз, смяна на ръководството му и отказ от политиката на присъединение на страни, които влизат в зоната на национален интерес на Русия", заяви Пьотр Толстой, който става депутат от "Единна Русия" - партията на Путин, която спечели изборите със смазвощо мнозинство.. Кореспондентът на БНТ му пожелава, ако влезе в Думата, да води доброжелателна политика към България, на което Толстой отговаря: "Разбира се. Просто ще я купим цялата. Половината от крайбрежието вече купихме". Пьотр Толстой е далечен родственик на руския писател Лев Николаевич Торстой. От 1996 година е на екран – започва като водещ в ТВ6 на Борис Березовски, когото по-късно Владимир Путин прогонва от Русия", край на цитата.

Толкова са гениални рушите ,че чак ме забавляват. Докато те наливат пари в България, което за нас не е проблем, тъй като им продаваме тухлите, не земята - този явно не е завършил и основно, но пък хора като мен обясняват на руснаците че са българи и те рано или късно ще го осъзнаят. Не че милиони от тях вече не са с чужди паспорти и нямат идея да остават в Рушата, по обясними еволюционни причини. Цяло лято си говоря с рушите, а те не спират да ни хвалят, колко е хубава България, прекрасен климат, вкусни храни - за разлика от техните, хубаво вино и ..... големи стаи в апартаментите. "У нас комуналки очень маленкие" - оплакват се московчани, които още живеят в комунизма. В огромните блокове в Москва имаж комуналки - една стая за цялото семейство, с обща баня и кухня на етажа, които делят с още няколко семейства.    
Друго, което съм им подготвила за изненада е връщането на земите на Велика България към днешна България - това са териториите от Яркутск - всичко що беше СССР, чак до Будапеща. Единствената Империя без робство преди рушите с хазарите да я унищожат.

Коментари