МИГРАНТИ ОТ АЗИЯ И АФРИКА НАЛАГАТ ЗАБРАНА ЗА СВИНСКО, ВИНСКО И ВСИЧКИ ЧОВЕЩИНИ В ЦИВИЛИЗАЦИЯТА

Добрата новина е - Коледните прасета остават в нашето светло минало. 
Пришълците и тяхната религия не приемат свинското и то е пагубно за тях. Ракията, виното и бирата - също. Те не питат ние какво мислим. 
Не че са вярващи, просто са фанатици. А свинското месо е най-приемливо за човешкия организъм и най-богато на хранителни вещества, заради храната, която ядат. Защото не са на трева. А както знаем, природата ни дава пример за всичко в нашия свят - разнообразното хранене на животните, води и до по-разумен живот. Тревата явно не ни храни пълноценно.
 Някой си е направил майтап с тях да не ядат свинско, а да набиват овнешко - и затова вонят... И ще затъваме във воня, докато приемаме тяхната маймунска интервенция за нормална...
И тук ще цитирам  Мариела Нордел, която е в епицентъра са събитията:
"Бежанците", които всъщност са нашественици по всички закони в света, са изпратили вече петиция до Кмета на Мюнхен за отменяне Октобер фест, тъй като противоречал на техните релюгиозни виждания! Почна се! Сега е време дойчовете не само да изритат нашествениците, но и наглите си политици предатели! Шут в дърташките бюрократични задници и като толкова им харесва, да се изселват в Мароко, Сауди и където си изберат в Близкия Изток.



Коментари