В ДЪЛГ СМЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ - ДА ПОДКРЕПИМ КНИГАТА ЗА ИЗУЧАВАНЕ НА КОРЕНИТЕ НИ



Рано или късно всеки българин осъзнава, че е в дълг към Майка България и към светите ни предци, създали днешната цивилизация, предали дух, слово и знания по цялото земно кълбо.
В дълг сме и към нашите деца, които предстои да поведат света към Третото духовно хилядолетие на човечеството, по думите на руския академик Д. Лихачов.
Както и преди хилядолетия, така и днес, българите, наричани Словени - хора на словото, предават знанията, които ни водят към духовен разцвет в свят, в който материалното намира нужния баланс в изследователите на човешкия дух.  
Книгата "Тракийският език тръгва по света" на Ренета Джунова и Мила Салахи ни дава ключа към знанията на предците ни и към техните послания. Двете изследователки дават методиката за изследване на древните знаци, правилата и дериватите на руните, за да стигнем до скритата истина за древната ни история и да покажем какво сме дали на света.  Авторките от години разработват методиката, допълвайки знанията си с преводи и сравнителни анализи чрез  бохарски, албански, френски, италиански, македонски диалект, ползват също английски, испански и руски език. Ренета и Мила работят упорито и налагат новата методика, която дава яснота върху вечните спорни точки в древната история. Техните трудове често биват копирани от т.нар. официални историци, които стана повод за тяхната категорична позиция, изразена преди няколко дни: 

"Бих искала да попитам всички учени, които уж работят: Докога ще копират проучвания и разработки на така наречените "лаици" и всички наши колеги при условие, че от години работят по този въпрос? Елица Димова, Павел Серафимов, Александра Делова и още знанйни и незнайни българи. Всички тези факти, за които те говорят, са разработени, преведени от авторите на Руническите надписи-тайната история, от нас- Ренета Джунова и Мила Салахи. Публикувани са в интернет пространството, а те чинно си затварят очите за нашата методиката, по която се правят самите преводи, въпреки многобройните апели от наша страна!".

Днес всеки от нас, който се чувства българин, може да стане част от мисията ни, да сме духовни будители на човечеството. Всеки българин по света, който чува сърцето си, има възможност да подкрепи издаването на книгата "Тракийският език тръгва по света" на Ренета Джунова и Мила Салахи. Ето и първите, които я подкрепиха и откриха сметка, за да може книгата да стигне до всички българи по света. Благодарим на Николай Узунов от Пловдив и на неговата фирма  Nikole Collection за предоставената набирателна сметка.








Коментари

  1. Находката от Рибен ще бъде докладвана пред научната общност от ръководителя на археологическата експедиция на националната конференция на Археологическия институт на БАН през февруари-март догодина......минаха 9 месеца !!! Срамота за БА на Неуките !!!

    ОтговорИзтриване
  2. здравйте, дали я има тази книга?

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар