ОФИЦИАЛНИТЕ ИСТОРИЦИ ОКРАДОХА ТРУДА НА "ЛАИЦИТЕ" ЗА СЛАВА И ПАРИ



Официалните историци в България достигнаха върховата фаза на безнаказана кражба на интелектуален труд след откриването на най-древната писменост -  т.нар. плочка от село Рибен, Плевенско.  Докато още чакаме тази плочка, а ни показват фрагменти от съд с твърдението, че това е откритата "плочка", виждаме как археолози и историци от държавните музеи се надпреварват да изказват мнения и да анализират тази писменост, предшестваща Шумер и Египет. Нещо, което го каза още охуленият от тях Стефан Гайд и куп други изследователи, обявени за "лаици". 
И докато "лаиците" от години наред повтарят, че тук, по нашите земи е развита най-древната цивилизация, че Балканите са люлката на световната цивилизация, много преди траките на Фол и славяните на комунистическите историци, официалните  отричат всичко, доказано от неофициалните изследователи. За да може след време да повторят думите им като техни открития, с които да защитят поредната си научна степен. И да ползват поредните привилегии.
Време е "лаиците" да се обединят и заедно да търсят правата си. И истината за древната ни история. Защото тя принадлежи на всички българи! Принадлежи на света! Не е за лично ползване и за частни облаги. 
Неофициалните изследователи не получават милиони бюджет от държавните пари, тоест от нашите данъци, както официалните като Овчаров. Който от години нищо съществено не е показал. "Лаиците" се борят срещу лъжите, тегнещи върху родовата ни памет и върху Райската ни земя. Търсят истината, за да я дадат на всички нас без да чакат нищо в замяна. 
По този повод ще цитирам коментар  в страницата на две изследователки - РУНИЧЕСКИТЕ НАДПИСИ-ТАЙНАТА ИСТОРИЯ: "Бих искала да попитам всички учени, които уж работят: Докога ще копират проучвания и разработки на така наречените "лаици" и всички наши колеги при условие, че от години работят по този въпрос? Елица Димова, Павел Серафимов, Александра Делова и още знанйни и незнайни българи. Всички тези факти, за които те говорят, са разработени, преведени от авторите на Руническите надписи-тайната история, от нас- Ренета Джунова и Мила Салахи. Публикувани са в интернет пространството, а те чинно си затварят очите за нашата методиката, по която се правят самите преводи, въпреки многобройните апели от наша страна!".





Коментари