МЕРКЕЛ СЕ ГОТВИ ЗА ВОЙНА! А НИЕ - МОЖЕМ ЛИ САМИ ДА ПАЗИМ БЪЛГАРИЯ

По повод последните заглавия - "Меркел иска повече сигурност, Германия се готви за война" и "Мини среща на върха проведоха Ренци, Меркел и Оланд, на която канцлерът призова за по-голяма безопасност" се питам - А НИЕ?

Знаете ли в случай на въоръжен конфликт какво се случва с България? Чака НАТО?! След около седмица може да се отзоват на помощ. А през това време? Не мислим за това, защото ни се вижда невъзможно, но фактите показват друго. 
Ние сами трябва да сме готови да пазим България. Никой няма да ни помогне... Както е било през цялата история на държавата ни. И жени с оръжие - това е най-голямата опасност за ислямската радикална вълна. Учат ги, че ако се гръмнат сами отиват в Рая, но гръмне ли ги жена - директно път към ада. Затова сирийската армия е от жени.
Моля и всички българи в чужбина да не спят зимен сън като мечки, а да се готвят да се върнат, ако се наложи.
Да си спомним как при първата и втората световни войни Германия отчита рекордните за Европа 50 % мобилизирани германци, а България ги шашка с над 100 % - отзовали са се не само мобилизираните българи, но и наши емигранти, които не са били задължени да воюват. Както и инвалидите. Един от тях е великият ни поет Димчо Дебелянов. .
И още нещо:
В момента у нас има бум на желаещи да извадят разрешително за оръжие. Съветвам всеки, който има време, да изкара курсовете. Жените - най-вече. Българите се подготвят за нещо, което явно предстои. Мои близки вече взеха разрешително - курсовете не са нищо сложно, по-лесни са от шофьорските курсове. 
Самите инструктори съзнават, че това ни е необходимо и помагат всячески да се вземат изпитите.



Коментари