КОИ СА ПЪРВИТЕ БЕЖАНЦИ ОТ АЗИЯ И АФРИКА В ЕВРОПА? И КОЯ Е ЧЕРНАТА АТИНА - СПОРЕД СВЕТОВНИТЕ УЧЕНИ


Да водиш спор по история и произход на народите на Балканите в социалните мрежи с нашите съседи е повече от забавно.  Всеки си има негова версия, която обаче издиша, стигнем ли до хроники и научни аргументи. За хора, които са наясно с тези аргументи, спорът е забавление. Но за другите - се оказва, че е обиден и бързо приключва. 
Не че искам да ги обиждам, напротив. Ако истината не се харесва на съседите ни, това не е наш проблем. 
Кое население населява земите ни последните 8-10 000 години вече видяхме от ДНК-изследванията на проф. Кременски. Нашите мъже по Y-хромозомния анализ, са наследници на първата човешка цивилизация, открита от учените във Варненския некропол. 
Тази цивилизация се е развивала тук, по земите ни, хиляди години преди гърците да нахлуят от юг - Етиопия и Египет. 
А нашите славни предци - въпреки катаклизмите през тези хиляди години, остават тук на тези земи, приемат външните набези, като изоставят южната част от полуострова, но и днес пак са тук. И пак ни готвят нови мигрантски вълни. 
Ако дойдат с мир, част от тях може и да останат. 
За да кажат след няколко хиляди години, че те са дали всичко на света. Както днес правят съседите ни....
И когато някой грък ми пише, как в Гърция морето е топ, аз отговарям така:

  • Patricia Kirilova
    15:18
    Patricia Kirilova


    Защото съм била на топ - Но не в гърция
  • Panagiotis Peitsidis
    15:18
    Panagiotis P


    Hahaha. Mai4e Ne znaes za Greece. Ima naihubavoto more I plazove
  • Patricia Kirilova
    15:21
    Patricia Kirilova


    Била съм в Гърция - Дядо ми е от Кавала. Там е била България
  • Panagiotis Peitsidis
    15:26
    Panagiotis P


    Ok. Da ti me ubizdas. Polovinia sviat e bil Greece do india.
  • Patricia Kirilova
    15:35
  • Patricia Kirilova
    15:41
    Patricia Kirilova


    Знаеш ли през кой век гърците идват на Балканите и от коя държава?

    Световната наука ясно показа кои са гърците, няма нужда да фантазираме
  • Patricia Kirilova
    15:45
    Patricia Kirilova


    Мартин Бернал, британец, професор в университета Корнел, САЩ, в книгата си "Черната Атина - афроазиатските корени на класическата цивилизация" - пише за семитския произход на гърците. - http://www.youtube.com/watch?v=o4maNtzhL9Q
    Според проф. Бернал над 50% от лексиката на гръцкия език е с неустановен произход, а към 25% от нея е със семитски корени.
  • Patricia Kirilova
    15:46
    Patricia Kirilova


    Гърците бягат от Етиопия и Егиет заедно с юдеите - идват на Балканите от Африка и превземат земите на местното население. Кое е то, знаеш ли? Моите предци - тракийско племе, те са с арийски произход. Тракия се е казвала Ариана - земята на Арите. Затова в нашето име има две думи - БОГ+Арии.
Докато аз ползвам аргументи в този спор, Панайотис или както му е името (по професия лекар?!) започва да обижда, ядосва се и бълва поредната щуротия: Българите идвате от Монголия. 
На въпроса ми - Приличам ли на монголка, той вади следващата щуротия: Приличаш на рускиня, щото българите се смесват със славяните. По пътя на логиката го питам: Щом дядо ми е от Кавала, висок, рус и синеок, той какъв е. Следва още по-забавния отговор: Те истинските гърци са такива - високи и руси?!? Следва моя логичен въпрос: Тогава защо ти нито си висок, нито рус и синеок? Явно не си грък? 
И това донесе порой от обиди какви били българките - как заработвали хляба си с най-древната професия, а българите - само крадяли в Гърция и т.н.... Чудо!!! 
А аз продължих с научните аргументи -  древните хроники, не са писани от българи, защото българските хроники са крадени и горени, за да нямаме знания за славния произход на предците ни:







Коментари

  1. Гърците никога няма да си признаят истината.Та нали заради измислената им история цяла Европа ги дондурка.А и как да си признаят, че всъщност са най-големите крадци на история.И как да си признаят,че са унищожавали хилядолетия нашата история,само и само да се изтрие завинаги спомена,че са я откраднали.Дори името им, "елини",е Тракийско.Както и всички хидроними и топоними в държавата им.Нищо че ИЗКУСТВЕНО им сменят имената чак през 19-20 в.И прословутите им богове са тракийски,а не техни.А само това ли?!?Изобщо,всъщност,кое от древността е тяхно постижение,а не крадено от траки и пелазги?

    ОтговорИзтриване
  2. ОБИЧАМ ТЕБ БЪЛГАРИЯ !!!
    ОБИЧАМ ТЕБ НАРОДЕ МОЙ !!!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар