събота, 13 август 2016 г.

УРОК № 1 В УЧЕБНИК ЗА МЪЖЕ: НАУЧЕТЕ СЕ НА БЛАГОРОДСТВО


Много рядко мога да дам такъв пример за мъжко благородство, затова ще цитирам този диалог, достоен за книгата "Учебник за мъже".
Само ще допълня, че това е нашият емигрант в Щатите Душко Вълчев, голям патриот, който от 2013-та година пише на всички наши политици да пазят България от мигрантската вълна. Бойко, Кристалина, Роско и Ангел Джамбазки - пишеше им всеки ден какво предстои, ядосваше се, че никой не го чува, заплашваше ги... И само една Кристалина, вместо да активира опазването на България, тя започна да се надупва на Меркел като ни препоръча да обогатим генофонда си с идващите маймуни, Душко я заплаши отново и тя го даде на Интерпол. Момчето лежа месеци наред в ареста.
Да се върнем на диалога ни: Жените ценим най-много в мъжа благородството.
То се изпитва най-добре по време на спор, когато ние с женска емоционалност много често отсичаме:
ЗАЩО СИ ТОЛКОВА ТЪП? А отговорът бе достоен за мъж, изпълнен с благородство, който подминава с усмивка женските изблици в спора - в случая говорим на тема как да си върнем държавата и отново да изградим БЪЛГАРИЯ:
Той:Аz te obicham, uvjavam i te bogotvoria!
Lipsvash mi i mi se iska da te pregurna i razceluvam i da sednem na masa s po chasha chai za men ili vino za teb i da obsudim vsichko.

Chuvstvam te blizka, i tova che se karame, ne znachi che niama da stignem do edin i susht ezultat,tova oznachava, samo che shte izgladim putia, po koito izvurviavame tozi rezultat. Poklon pred deinostta, koiato vurshish.Цитирам в. КАПИТАЛ, който се вижда, че не е запознат с инициативите на Душко и влага доза сарказъм в написаното:
Ето и малко информация за нашия патриот в Щатите - Душко Вълчев, с който години наред обсъждахме как да опазим България от всички световни катаклизми, които се случват и тепърва ще се развихрят. Разбира се, аз като жена, се опитвах да обуздая агресията му, с мотивите, че всеки българин ни е ценен и няма нужда да заплашва никого, за да сасим държавата:


Душко Вълчев живее в щата Мейн на източното крайбрежие на САЩ, в градчето Хултън, с население малко под 5 000 души. Той стана известен с далеч не добродушна изява - американските власти го обвиниха, че е заплашил един от най-високопоставените български политици, а именно - вицепрезидента на Европейската комисия Кристалина Георгиева. На 2 октомври Вълчев , който е натурализиран американски гражданин, получи присъда от шест месеца затвор. Съдията е сметнал, че присъдата е излежана вече, тъй като българинът е в ареста от 29 март, предаде американското издание Portland Press Herald.
На 5 февруари 38-годишният българин е изпратил имейл до еврокомисар Кристалина Георгиева и още няколко служители на ЕК, като е използвал безжичната връзка на съседа си, съобщава още Portland Press Herald. След оплакване от получателите на съобщението, полицията открива следите на Душко и стига до съседа му. Вниманието скоро било пренасочено именно към Вълчев, твърди местният агент на ФБР, защото посланието било написано на български език с главни букви, вероятно за да изглежда по- страшно и заплашително.
Американското издание Main Sun Journal разказва, че заплахите се състояли от разнообразни искания. Те са цитирани преди време отMediapool.bg. Душко искал да бъде изготвен пълен списък на българите, които живеят в Португалия и Англия, като в последствие да им бъде осигурена работа другаде в Европа. В тези искания прозира някакъв странен вид патриотизъм и желание за грижа за българите в чужбина. Страшните му закани обаче включвали следното: "Давам ви две седмици, ще ви прережа гърлата, ще ви обеся, както направих в Париж". Не се знае обаче какво се е случило в Париж. Друга част от съобщенията му гласят: "Който не се подчинява на заповед по време на война, бива осъден на смърт чрез разстрел. Който е получил имейл от мен, е получил целувка от Дявола." Имал и намерение да убие получателите "като пилци". Очевидно Душко Вълчев не бил особено доволен от ЕК и работата й.

Сайтът еurochicago.com припомня, че през 2013г. същият Душко Вълчев е изпратил "настоятелна молба до губернатора на щата Мейн Пол Р. Льо Пейдж", което е довело до обявяването на 3 март за Ден на България в Мейн.

По-рано тази година се твърдеше, че има риск Душко да бъде осъден на пет години затвор и глоба от 250 000 долара. Тази клета съдба, за щастие, се е разминала на патриота от Мейн. Преди да си навлече въпросните неприятности, Вълчев е имал съпруга американка, с която обаче се развел, като съседът му твърди, че сякаш именно това е разклатило психичното му здраве.


http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/imena/2015/10/05/2622165_dushko_ot_mein_koito_ne_haresva_kristalina_georgieva/

Арестуваха за тормоз Душко, плашил Еврокомисията - Блиц


www.blitz.bg › Новини › Свят

1.04.2016 г. - Българинът Душко Вълчев, който живее в САЩ и се прочу, след като ... Емигрант в САЩ плашил с убийство Кристалина Георгиева.


Американски българин плаши да заколи Кристалина Георгиева ...

clubz.bg/16835-amerikanski_bylgarin_plashi_da_zakoli_kristalina_georgieva

31.03.2015 г. - 38-годишният Душко Вълчев пращал заплашителни имейли до ... за закана "да заколи като пиле" еврокомисаря Кристалина Георгиева.


Българин осъден в САЩ за смъртни заплахи срещу Кристалина ...

https://www.24chasa.bg/Article/5025822

5.10.2015 г. - председателя на Европейската комисия Кристалина Георгиева, съобщи ... Българинът с американски паспорт Душко Вълчев е получил ..


Българин ще лежи в US затвор заради смъртна ... - DarikNews.bg

dariknews.bg › Свят

5.10.2015 г. - ... шест месеца в щатски затвор заради смъртна заплаха срещу родния комисарКристалина Георгиева. 38-годишният българин Душко ...
Няма коментари:

Публикуване на коментар

НАШ ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ЕКИП ДОКАЗА: ПРЕДЦИТЕ НИ СА ИМАЛИ ЛЕК ЗА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ

Екипът "РУНИТЕ ГОВОРЯТ" направи серия от изследвания на базата на древни български руни, които дават нов прочит на древната н...