събота, 5 март 2016 г.

НЕ ЧАКАЙТЕ НА МЪЖЕТЕ - САМО ЗАГУБИ НИ НОСЯТ ТЕ

Като журналист с 20 годишна практика съм се срещала с всички видове двукраки - политици, бизнесмени, звезди с реална слава, пишман-звезди с изнасилена слава и какво или още не.
В едно вярвам - Бог е дал на всеки това, което заслужава! 
И всеки трябва да благодари за всичко, което му е дадено!
САМО ЕДИН СЪВЕТ ЩЕ ДАМ, ПАК БЕЗПЛАТНО, НА ДАМИТЕ ОТ НАЙ-ДРЕВНАТА ПРОФЕСИЯ - Не познавам нито една миска-компаньонка, която да е постигнала нещо след 2,3,4 петилетки усилен магистрален труд. НИТО ЕДНА! 
Напротив - докараха се до там, че нито един нашенец да вече не иска да ги вземе в къщата си. Защото е баджанак с целия свят.
Много от тези мъже, които след среща с вас, после се правят, че не се познавате, показват ужасни ваши снимки в телефоните си, за които дори не знаете. На мен също са ми показавали - ей, така, да ви унижат. Това ги забавлява.
Моят съвет е - работете и си изкарайте  парите сами. Трудно е, но не е невъзможно. 

Без да чакате на мъжете. Който е чакал на тях, нищо хубаво не е видял. Само загуби.
Да не давам примери с НГ, ИО, НЛ и т.н.
И още нещо - познавам много момичета, които не забравят кои са. И това е достойно за уважение. Но компаньонки, тръгнали да внушават в медиите, че са със синя кръв - няма по-смешно и жалко от това... ВЕрвайте ми!
Няма коментари:

Публикуване на коментар

НАШ ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ЕКИП ДОКАЗА: ПРЕДЦИТЕ НИ СА ИМАЛИ ЛЕК ЗА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ

Екипът "РУНИТЕ ГОВОРЯТ" направи серия от изследвания на базата на древни български руни, които дават нов прочит на древната н...