понеделник, 4 януари 2016 г.

КАК ДА СПАСИМ ТЯЛОТО СИ ОТ НЕЛЕЧИМИ БОЛЕСТИ? С БИЛКИ ОТ ПРИРОДАТА

Нелечимите болести всъщност са лечими, както и всички останали.
Проблемът е в спадналия имунитет на човеците, подложени на ежедневен геноцид от производителите на вредни храни, бомби с безброй Е-та, лекарства  и хранителни добавки, изобилстващи от химични смеси, вредни за организма ни.
Грамотното отношение към храненето и напитките, които също са пълни с оцветители, подсладители и Е-та, може да помогне на здравето ни.
Нашите баби не са боледували от рак, нито от други нелечими болести, защото храната и напитките им са били от природата. Не от химичните лаборатории.
Днес не можем да спрем на 100 % вредните храни и напитки, но може да намалим вредата им, като балансираме наличието на киселинни храни (причинители на болестите) с алкални ястия и напипки.
В сайтовете вече има изобилие от природни рецепти за алкализиране (изчистване и намаляване киселинността) в организма.
Содата е един чудесен начин да алкализираме тялото. Както и капките йод. Рецептите със смляно ленено семе или елда, добавени в кисело мляко, дават също добър ефект.
Прилагам и карта с алкални и киселинни храни:И още една карта за баланс на храните:Защо ни вредят паразитите в тялото?
Ето цитат:
Все повече учени са на мнение, че туморът представлява разплодила се колония микропаразити и може сама достатъчно бързо да изчезне без операция чрез вътрешно приемане на капки йод или Луголов разтвор, водороден прекис, клюква (северно блатисто растение) и други антипаразитни средства. Микропаразитите се явяват главна причина за мъжкото и женското безплодие и импотентност (поразяване на пикочополовата система с колонии паразити), помятанията (организмът изхвърля атакуващите плода паразити, а заедно с тях и самия плод), преждевременните раждания, детската смъртност, болестите, физическите и умствени отклонения, лошата успеваемост, алкохолизма, наркоманията и т.н. Хората, които са се избавили от паразитите, губят влечението си към спиртните напитки, бирата, пушенето, кафето, месото, наркотиците: чистият организъм, чистата клетка на човека ги отхвърля. Всичко това го изискват паразитите.
http://www.kvantov-prehod.org/article/526/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8

РЕЦЕПТИ ЗА ОБЕЗПАРАЗИТЯВАНЕ
Тибетска рецепта при възпалителни процеси в белите дробове:
1 супена лъжица сок от лук се смесва с 1 супена лъжица мед. Тази комбинация се взема 3 пъти на ден, но само в дни, когато Луната расте.
***
Зелени орехи, събрани преди 24 юни, се прекарват през месомелачка, смесват се 1:1 с мед, сместа се излива в бутилка, затваря се и се оставя да престои един месец на тъмно прохладно място. Съдържанието на бутилката периодично се разклаща.
Приема се по 1 чаена лъжичка, 3 пъти на ден преди ядене.
Показания. При чернодробни и белодробни полокистози, при всякакви заболявания на черния дроб, стомашно-чревния тракт, а също и всички болести свързани с инфектиране. Силно повишава имунитета на организма. Целогодишната му консумация помага за лекуване на кожни болести, срещу които ортодоксалната медицина е безсилна. Пречиства кръвта, изхвърля паразитите от тялото, лекува базедова болест. Ефективно е при парадонтоза, карбункулоза и фурункулоза Срок на лечение - 40 дни.
***
Орехов ликьор
Продукти:
1 литър ракия,

40 броя малки зелени орехчета,
1 литър червено вино,
1 кг захар.
Зелените орехчета се заливат с ракията. Изчакват се 40-50 дни, след което се прецеждат. Прибавят се червеното вино и захарта и се разбърква. Налива се сместа в бутилка и енергично се разклаща от време на време през първата седмица. После се оставя 1 месец да се получи утайка, присипва се и е готов за консумация.
***
Настойка от зелени орехчета
Млади зелени орехчета, набрани в началото на юни месец, се нарязват на четвъртинки и се заливат с ракия или водка - 1 литър на 40 орехчета. Оставят се да престоят 40 дни на светло. След това се прецежда получената настойка и се съхранява на тъмно.
Приемане: на гладно се изпива 1/2 супена лъжица от настойката в продължение на 7 дни.
***
Листа на маслина
Листът на маслина се приема като отвара, на прах или извлек, за да се убият всички видове микроби. Активният компонент е олеропеин. За предпочитане е използването на 1000мг. олеропеин дневно, като част от антимикробната програма. Изсушеният лист от маслина има приблизително 30мг. олеропеин, поради което се приемат 30гр. или 5 пълни ч.л. на ден. Тъй като отварата е горчива, можете да приемате част от него на прах, разбъркан в сок. Варете на тих огън 30гр. изсушени листа на маслина в 1л. вода за 1-2 часа. Изцедете охладете и пийте от 3 до 5 чаши дневно. Не е известно наличието на токсичност от листата на маслина или олеропеина при хората. При опити с животни с високи дози, като 1г/кг. тегло, приемани в продължение на 7 дни, не се установява никаква токсичност. Олеропеинът е толкова безопасен, че изследователите не успяха да определят смъртоносна (LD50) или токсична доза. Изследванията също така показали, че екстракта от лист на маслина не убива здравите лактобактерии в нашите черва.
Еленоликовата (elenolic) киселина – един от хидролизните продукти на олеропеина, унищожава или спира растежа на много видове паразити като – кръгъл червей, кукести глисти (анткилостома), тения и плосък червей, в доплънение към бактериите, вирусите и гъбите. Екстрактът от лист на маслина е водещ и широко се използва при болните от ХИВ и СПИН.
***
Пелин
Пелинът е ефикасен срещу най-много микроби, включително бактерии, вируси, паразити и особено гъби. Най-използваният е artemisia bsintium, но също може да се използва и artemisia annua или sweet annie (вид сладък пелин). Всички те имат различни активни вещества и за това може и дори ще бъде по-добре да се използват като смеси. Те не бива да се използват по време на бременност и да не се вземат в големи дози за повече от един месец.
За да се избегне горчивия вкус на пелина, смесете пълна чаена лъжичка прах, в малко студена вода или сок и пийте веднага. Вземайте 1 чаена лъжичка три пъти дневно. Горчивите качества на чая от пелин, стимулират храносмилателната система (стомах, черен дроб, панкреас и жлъчния мехур). Поради това му качество пелинът се използва и за лечение на жълтеница. Затова, в допълнение към приема на пелин в студена вода, част от него може да се пие и като отвара по време или след хранене. Направете пелинов чай, добавяйки 1 пълна чаена лъжичка от билката (или  1ч.л. с връх прах от пелин) към 1 чаша кипяща вода и оставете да се накисне за 10-15 минути. Може да го подсладите със стевия и да добавите малко мента. Най-добре е да го изпиете на един дъх, а след това да изпиете нещо по-приятно на вкус. Децата и свръхчувствителните към вкуса му могат да използват пелин на прах в капсули (от 3 до 5 капсули, 3 пъти дневно) или само сладък пелин (sweet annie).
***
Разтвор на Лугол
Ако имате причина да смятате, че другите средства не са унищожили паразитите от кръвта или вътрешните тъкани, вместо с едно от прочистващите билкови средства, можете да направите курс с разтвор на Лугол. Именно така д-р. Трус лекува първоначално своите пациенти.
Разтворът на Лугол е вътрешен йоден разтвор, предназначен за отстраняване на кандида, вируси и микроби в кръвта. Вземате 100мл. разтвор на Лугол (наречен също „воден йоден орален разтвор” от химиците).
Направете си тест, като вземете капка воден разтвор, вместо само вода, за да намалите силата на вкуса. Ако това не предизвика алергична реакция, продължавайте да вземате по 6 капки, 4 пъти дневно в течност или смесен с храна, но не заедно с витамините A, C, E, екстракт от семена на грозде или цистеин. Йодът е оксидант и ще бъде добре да намалите приема на антиоксиданти, по време на приема му.
Продължете 3 седмици, но спрете, ако развиете нежелателни реакции. Не вземайте йода повече от 3 седмици, защото той ще се намеси в работата на щитовидната жлеза. Ако е необходимо повторете курса след няколко месеца.
***
Чесново пречистване
Пресният, суров чесън е мощно антимикробно и антипаразитно средство. Дори и в разреден разтвор на повече 1: 1000 той убива бактериите и гъбите. Когато чесънът е счукан, неговите ензими преобразуват устойчивия алийн в алицин.
Алицинът има активен кислороден атом, който убива микробите, като окислява клетъчните стени. Лактобацилите също имат свойството да убиват други микроби с кислород (от водородния пероксид). За да се намалят до минимум неприятните реакции от типа на главоболие, гадене и стомашно-чревен дискомфорт, е желателно да се приема силен лаксатив заедно с чесъна.
***
Студено пресовано слънчогледово олио /шарлан/
Сутрин, преди измиване и пиене на вода, с една лъжица олио се жабурка устата 15-20 минути, като се прекарва бавно между зъбите. Да се внимава да не се поглъща дори капка от олиото при изплакване на устата, защото всеки остатък от олиото съдържа токсични елементи и множество бактерии и вируси. В началото олиото ще е високo вискозно, но след няколко минути то ще започне да става по-“тънкo” и бяло като избелена вълна. След изплюване на олиото се изплаква устата няколко пъти с вода с 4-5 капки йод. След измиване на зъбите четката за зъби се почиства със същия разтвор. С олио терапията се лекуват мигрена, главоболие, бронхит, болни зъби, тромбоза на артериите, хронични заболявания на кръвта като левкемия, също така артрит и свързаните с него заболявания, неврофизиологична парализа, екзема, стомашен ентерит, перитонит, сърдечни заболявания, бъбречни болести, менингит, и хормонални нарушения при жените напълно се отстраняват от организма.
***
Бъзак
Бъзак (Sambucus ebulus) или тревист бъз (още бъзе, бъзовляк, бъзуняк, ниско бъзе) е тревисто многогодишно растение, вид бъз, с дълго, пълзящо, силно разклонено коренище. Зелените плодове са отровни, използват се зрелите ( при децата могат да предизвикат гадене и повръщане). Противоракова настойка
Бере се добре узрелият плод (за да имат лечебни свойства), който прилича на боровинка и е с почти същата големина. Бере се в края на август и началото на септември. Не се мие. Плодчетата се нареждат в буркани, като се редува един ред бъзак, един ред захар, докато се напълни до горе. Последният ред захар трябва да е по-дебел, за да не позволи ферментация. Бурканът се покрива с марля, за да може да "диша". След това се изнася на място, където има слънце, за да може да ферментира. Според народния лечител Петър Димков се поставя на тъмно място и се прецежда след около 40 дни, а според други източници след две седмици се затваря и се слага в хладилника. Последните няколко дни се бърка с дървена лъжица, за да се разтвори захарта. Може да се направят 2, 3 или 4 буркана, но поне два са необходими, за да стигнат до другата година. Взема се по една чаена лъжичка сутрин на гладно 10 минути преди хранене всяка сутрин. Пак Петър Димков описва, че остатъкът от прецеждането му е служил за основа на "бъзово вино", от което е изпивал по чаша-две вечер.
***
Джинджифил
Два по-големи корена джинджифил се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед. Сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка.
Да се ползва само НЕметална лъжица! Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни.
***
Смесват се 3 части органик (био) кленов сироп с 1 част хлебна сода. Сместа се разбърква на слаба температура (не повече от 40 С) в продължение на 5 минути и се приема по 3 ч.л. дневно в продължение на 1-2 месеца.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

НАШ ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ЕКИП ДОКАЗА: ПРЕДЦИТЕ НИ СА ИМАЛИ ЛЕК ЗА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ

Екипът "РУНИТЕ ГОВОРЯТ" направи серия от изследвания на базата на древни български руни, които дават нов прочит на древната н...