ЛЪЖАТА НА ВЕКА - ВЕЛИКО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА НАРОДИТЕ ИЛИ БЕЖАНСКИ ВЪЛНИ?

Европа издъхва от напора на бежанци от всички части на Близкия Изток. В София някой ултраинтелект организира шествие в подкрепа на бежанците у нас.
Пита се: Само аз ли виждам предимно мъже от снимките на бежанците? Защо ни убеждават, че това  са майки с деца? Защо  майките с децата ги няма, те не бягат ли?  Логично е, че щом ни говорят за война в Сирия и мъжете бягат, значи майките с децата са останали да се бият там? Иначе за каква война говорим? Кой с кого воюва? 
Бежанците са в Европа вече, кой брани страната им? 
Българите по време на война се връщат от цял свят, за да пазят родната земя! Тези бягат??? Абсурдно е!
По световните закони бежанците са със статут на такива, като бягат само в съседните страни, а не на други континенти. Това вече се нарича преселение. 
Днес - 13 септември 2015-та, видяхме да пореден път как уж "бежанци"-сирийци, които живеят в България от години, се порят с ножове посред бял ден в самия център на София. 
Българите, които живеят в съседство с тези "бежанци", стават свидетели на ежедневни маймунски разправии между тях. И то само на 30 метра от държавните институции - МС и Президентство. 
И да приемем това за нормално ли?
В същото време лидерът на ГЕРБ прави откриване на кметската кампания и навлиза в темата за бежанците, намесвайки българската история и кланетата тук. Този човек няма ли съветници? Да му кажат, че българите-бежанци не бягат от османските кланета в Африка и Азия, а в държави, населени с българи, с нашата вяра и с нашия език. Каквито са били тогава Бесарабска и Таврийска България в днешната Украина и Молдова. 
Това са бежанци - те отиват при свои в съседни земи. Когато отиват в други континенти, това вече не се нарича бежанци. А нашественици - ако погледнем само битието им тук прези последните 20 години ще видим, че освен с наркотици и контрабанда, те с друго не се занимават. И то не в гета в покрайнините, а под носа на президент и премиер! И това ли е нормално?




Коментари