ИЗМАМНИЦИ ВЪВ ФЕЙСБУК - ПРИМАМВАТ С ОФЕРТИ ЗА СЕРИАЛА ПОД ПРИКРИТИЕ

НА ВНИМАНИЕТО НА НЯКОИ "ОРГАНИ" - ПРЕСТЪПНА МРЕЖА МАМИ ХУБАВИЦИ ВЪВ ФЕЙСБУК УЖ ЗА РОЛИ В "ПОД ПРИКРИТИЕ"

"Главна редакторка" опита да вербува журналистката и ПР Патриция Кирилова за цели 3 епизода с еротични елементи
Престъпна мрежа с лов на хубавици отново атакува фейсбук, след като преди година по същия начин измамниците използваха името на твводещата Наталия Симеонова, за да зарибяват с роли в нов сериал на БТВ красавици от цялата страна. Тогава критиците направиха разследване, в което се включи и журналистката и ПР Патриция Кирилова.
През лятото на 2013 с нея се свърза красивата варненка Х.А., която първончално бе вдъхновена, че във фейсбук "лично" Наталия Симеонова й е направла предложение за роля в новия сериал на БТВ. Но когато е трябвало да добави като приятел съмнителен младеж, който е започнал да й уговаря срещи в различни градове, за да "репетират" еротичните сцени, тя разбира, че измамата е повече от опасна.

"Тогава се свързах с Денис Ризов, продуцент и съпруг на Наталия Симеонова, който ми каза, че тя никога не е имала фейсбук профил. Но от нейно име тези престъпници са събирали месеци наред пари за болни деца по всевъзможни сметки. Наталия разбрала за измамата, когато благодетели, превели пари по каузите в нейния профил, я попитали, дали е получила сумите. Денис още тогава каза, че съответните органи работят по случая, но нямаше информация, че от същия профил се зарибяват и момичета за еротични сцени в нов сериал. И сега, година по-късно, се оказа, че тази престъпна мрежа не е спряна, напротив.... С целия си късмет тия измамници попаднаха точно на мен. За жалост много други момичета няма да са наясно, че това е измама и дори няма да разберем какво се е случило с тях", категорична е Патриция, която засне написаното от двата различни профила, които се опитаха да я вербуват са "скъпоплатена роля" в популярния сериал на БНТ. Критиците питат: ДЪРЖАВА ИМА ЛИ И ЗАЩО ЕДНА ГОДИНА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ТЕЗИ НЕГРАМОТНИ ИЗМАМНИЦИ, КАКТО СЕ ВИЖДА ОТ НАПИСАНОТО В ДИАЛОЗИТЕ ИМ С ПАТРИЦИЯ КИРИЛОВА?






Коментари