събота, 29 август 2015 г.

ГОЛЯМАТА ИЗМАМА "БЕЖАНЦИ ОТ СИРИЯ" ИЛИ КОЙ ЦЕЛИ УНИЩОЖАВАНЕ НА ЕВРОПА

Правителството на Унгария първо изнесе данни за манипулацията, наречена "Бежанци от Сирия". Сега всички световни медии сочат нас и унгарците за убийци на хората в автобуса. Всички умни хора осъзнават, че това си е чиста проба ислямско преселение в християнска Европа - единственият континент,който през вековете многократно е атакуван от тези неясни по произход хора. България има огромен принос с битката на Тервел през 8 век за спасяването на Европа от тези набези.
Мои познати скоро се върнаха от Сирия и казаха, че това, което виждаме в медиите, там изобщо не е така. Война няма.
Днес разбирам, че и други мои приятели отиват към Сирия, дано да имам повече информация за реалната обсновка.
Освен това, нещо много по-важно: МОИ ПОЗНАТИ НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА СА КАТЕГОРИЧНИ, ЧЕ ОГРОМНА ЧАСТ ОТ МИНАВАЩИТЕ ПРЕЗ ПУНКТОВЕТЕ УЖ БЕЖАНЦИ ИЗОБЩО НЕ СА ОТ СИРИЯ! ЗАЩО? КАКВИ СА? АФГАНИСТАН, АЗЕРБАЙДЖАН, ДРУГИ СТРАНИ НА СТАН И ДЖАН, НО НЕ И ОТ СИРИЯ?
Освен това много пъти вече наши анализатори питаха: ЗАЩО "БЕЖАНЦИТЕ" БЯГАТ ВСЕ КЪМ ЕВРОПА? ИДВА ЗИМА. ТЕЗИ ХОРА НЕ ПОЗНАВАТ СТУДОВЕТЕ, А В ЕВРОПА ТЕПЪРВА ТОВА ГИ ЧАКА. КАК ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ В СТУДОВЕТЕ? НЕ Е ЛИ ПО-НОРМАЛНО КАТО БЯГАТ, АКО ИЗОБЩО БЯГАТ ОТ НЕЩО, В СЪСЕДНИ НА ТЯХ СТРАНИ С ПОДОБЕН КЛИМАТ И С ПОДОБЕН МАНТАЛИТЕТ?
ОТ ЦЕЛИЯ ЦИРК, В КОЙТО НИ ВКАРВАТ ОНЕЗИ, КОИТО ДИРИЖИРАТ СВЕТА, ЩЕ ПОСТРАДАТ И ЕВРОПА, И "БЕЖАНЦИТЕ". 

Преди повече от година, един от най-успелите българи в Щатите пращаше информация до всички политици в България с копие до мен. Той сигнализира за реализиране на дълго подготвян план с преселение на над 60 милиона араби в Европа. Днес това вече е факт.  

ДАНО ДА СЕ ПОСЪБУДЯТ СПЯЩИТЕ... ЗАЩОТО ТАЗИ ИДЕЯ СТРАТЕГИЧЕСКИ Е ПОДГОТВЯНА ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ И ОТ ХОРА, КОИТО ДОБРЕ ЗНАЯТ КАК ДА УНИЩОЖАВАТ НЕ ЦЕЛИ НАРОДИ, А ЦЕЛИ РАСИ...

Ето и родоначалието на тази идея, която зад завесите на уж добронамереното обединяване на Европа, да няма граници и държавите да нямат собствена позиция за опазване на суверинитета, както навремето е било с Тервел, когато Европа не е била обединена и това преселение сме го спрели, макар и с месеци водене на тежки битки, сега ЕС постига една от унищожителните си цели: 1 коментар:

  1. Още по времето на Кадафи - някъде 2011 година броят на арабите в Европа беше 52 милиона и човека изказа задоволство че до 20 години ще са мнозинство. Каза го в очите на италианският министър председател, който отвърна с едно голямо...нищо. Значи, проектът е стартирал много преди това, десетилетия по - рано, и днес наблюдаваме решителната му ( и заключителна ) фаза. Въпросите които изникват, са два : 1. Докъде се планира да се стигне с ислямизацията - пълно унищожение на Европа или само умъртвяване на Франция и Германия ( със съседните на тях Австрия, Белгия, Дания...)? И 2. Кои държави ще останат извън прицела на новото атомно оръжие - исляма ? За момента такива са Испания, Полша, Швейцария, Румъния. Въпроси 1 и 2 ни водят към точка 3 - къде да бягаме, когато 500 - те милиона мюсюлмани заприиждат на орди насам ?

    ОтговорИзтриване

НАШИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ СЪС СЕНЗАЦИОННИ РАЗКРИТИЯ ЗА ДРЕВНАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ

Интердисциплинарният изследователски екип „Руните говорят 2“ с ново откритие, което показва какви вреди нанася иманярството върху бълга...