ГОЛЯМАТА ИЗМАМА "БЕЖАНЦИ ОТ СИРИЯ" ИЛИ КОЙ ЦЕЛИ УНИЩОЖАВАНЕ НА ЕВРОПА

Правителството на Унгария първо изнесе данни за манипулацията, наречена "Бежанци от Сирия". Сега всички световни медии сочат нас и унгарците за убийци на хората в автобуса. Всички умни хора осъзнават, че това си е чиста проба ислямско преселение в християнска Европа - единственият континент,който през вековете многократно е атакуван от тези неясни по произход хора. България има огромен принос с битката на Тервел през 8 век за спасяването на Европа от тези набези.
Мои познати скоро се върнаха от Сирия и казаха, че това, което виждаме в медиите, там изобщо не е така. Война няма.
Днес разбирам, че и други мои приятели отиват към Сирия, дано да имам повече информация за реалната обсновка.
Освен това, нещо много по-важно: МОИ ПОЗНАТИ НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА СА КАТЕГОРИЧНИ, ЧЕ ОГРОМНА ЧАСТ ОТ МИНАВАЩИТЕ ПРЕЗ ПУНКТОВЕТЕ УЖ БЕЖАНЦИ ИЗОБЩО НЕ СА ОТ СИРИЯ! ЗАЩО? КАКВИ СА? АФГАНИСТАН, АЗЕРБАЙДЖАН, ДРУГИ СТРАНИ НА СТАН И ДЖАН, НО НЕ И ОТ СИРИЯ?
Освен това много пъти вече наши анализатори питаха: ЗАЩО "БЕЖАНЦИТЕ" БЯГАТ ВСЕ КЪМ ЕВРОПА? ИДВА ЗИМА. ТЕЗИ ХОРА НЕ ПОЗНАВАТ СТУДОВЕТЕ, А В ЕВРОПА ТЕПЪРВА ТОВА ГИ ЧАКА. КАК ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ В СТУДОВЕТЕ? НЕ Е ЛИ ПО-НОРМАЛНО КАТО БЯГАТ, АКО ИЗОБЩО БЯГАТ ОТ НЕЩО, В СЪСЕДНИ НА ТЯХ СТРАНИ С ПОДОБЕН КЛИМАТ И С ПОДОБЕН МАНТАЛИТЕТ?
ОТ ЦЕЛИЯ ЦИРК, В КОЙТО НИ ВКАРВАТ ОНЕЗИ, КОИТО ДИРИЖИРАТ СВЕТА, ЩЕ ПОСТРАДАТ И ЕВРОПА, И "БЕЖАНЦИТЕ". 

Преди повече от година, един от най-успелите българи в Щатите пращаше информация до всички политици в България с копие до мен. Той сигнализира за реализиране на дълго подготвян план с преселение на над 60 милиона араби в Европа. Днес това вече е факт.  

ДАНО ДА СЕ ПОСЪБУДЯТ СПЯЩИТЕ... ЗАЩОТО ТАЗИ ИДЕЯ СТРАТЕГИЧЕСКИ Е ПОДГОТВЯНА ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ И ОТ ХОРА, КОИТО ДОБРЕ ЗНАЯТ КАК ДА УНИЩОЖАВАТ НЕ ЦЕЛИ НАРОДИ, А ЦЕЛИ РАСИ...

Ето и родоначалието на тази идея, която зад завесите на уж добронамереното обединяване на Европа, да няма граници и държавите да нямат собствена позиция за опазване на суверинитета, както навремето е било с Тервел, когато Европа не е била обединена и това преселение сме го спрели, макар и с месеци водене на тежки битки, сега ЕС постига една от унищожителните си цели: 



Коментари

  1. Още по времето на Кадафи - някъде 2011 година броят на арабите в Европа беше 52 милиона и човека изказа задоволство че до 20 години ще са мнозинство. Каза го в очите на италианският министър председател, който отвърна с едно голямо...нищо. Значи, проектът е стартирал много преди това, десетилетия по - рано, и днес наблюдаваме решителната му ( и заключителна ) фаза. Въпросите които изникват, са два : 1. Докъде се планира да се стигне с ислямизацията - пълно унищожение на Европа или само умъртвяване на Франция и Германия ( със съседните на тях Австрия, Белгия, Дания...)? И 2. Кои държави ще останат извън прицела на новото атомно оръжие - исляма ? За момента такива са Испания, Полша, Швейцария, Румъния. Въпроси 1 и 2 ни водят към точка 3 - къде да бягаме, когато 500 - те милиона мюсюлмани заприиждат на орди насам ?

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар