КАК ТЕРВЕЛ ОПАЗИ ЕВРОПА ОТ ИСЛЯМА, А ДНЕС ЕС ИМ ОТВОРИ ВРАТИТЕ


Много често когато говорим за сбърканата система, в която живеем, започват спорове кой е виновен, как и защо? С имена и факти?!?
Тук хората нямат значение, защото самата система е сбъркана не само у нас. В Германия хората също виждат че нещо не е наред, нали? Те не могат да разберат защо данъците им стават все по-високи и отиват за социални помощи на разни мюсюлмански общества. 
Тервел опази Европа от исляма, сега управниците на ЕС имат план да вкарат по мирен път над 60 милиона уж бежанци в Европа. 
За какви имена да говорим? Готви се унищожение на европейците. И защо? 
Защото европейците, които са в голямата си част наследници на нашите предци от Балканите, имат мисия да върнат свободата на човечеството и да премахнат  робството във всичките му форми. Това е глобалният проблем. 
В епохите е бил решаван само временно - докато сме успявали да съхраним Българската империя, единствената в историята на света империя без робство, нали? Та защо ни мразят и то не Европа, не САЩ и Русия. 
Мразят ни тези,които искат да запазят робството.

И тук ще цитирам една статия в мрежата - УНГАРИЯ ПРЕДУПРЕЖДАВА: ТОВА НЕ СА БЕЖАНЦИ, ТОВА Е ПРЕСЕЛЕНИЕ НА НАРОДИТЕ: "От началото на годината до днес в Унгария са пристигнали над 120 000 бежанци. Ако тази тенденция се запази до края на годината, в страната ще пристигнат поне още 250-300 000 души. Това каза началникът на кабинета на премиера Виктор Орбан Янош Лазар, цитиран от БГНЕС.
„Тук не става въпрос за бежанци, а за преселение на народите, което може да застраши европейските ценности и начин на живот“, предупреди още той и поясни: Унгарското правителство не може да разреши само този глобален проблем, но е длъжно да защити националния суверенитет и държавните си граници".
Българите сме играли вече по този сценарий в далечния 8 век. За да спасим Европа от същото това нашествие. Ето малко исторически факти:

В далечната 717 г. Византия е изправена пред страшна опасност - 100-хилядна арабска войска обсажда Константинопол по суша и море!
Византия моли за помощ! И Кан Тервел се отзовава. Той изпраща срещу арабите 30-хиляден елитен конен корпус. Така арабите трябвало да воюват на два фронта - срещу ромеите и срещу българите.
"Българите нападали арабите и ги посичали; тези последните се боели повече от българите, отколкото от ромеите," четем в изворите.
Битката между българи и араби през 718 г. пред стените на Константинопол е отразено в много средновековни извори и макар да се различават в някои детайли, всички те са единодушни, че арабите претърпели нечувано дотогава поражение от българите! Според византийски хроники са избити 22 000 араби, а в някои европейски източници се твърди, че "българите погубили 30 000 сарацини."
Това е една от онези битки, които обръщат хода на историята. Българите спират арабското нахлуване към сърцето на Стария континент, а Тервел е наречен "спасителят на Европа" и е канонизиран за светец! Християнски - нали се сещате,от кои векове сме християни?
Днес кой ще спре нашествието? Защо ЕС отвори широко врати за това преселение с очаквани мащаби над 60 милиона? Какво ще остане от белите хора в Европа? Кой организира този цирк? Каква е крайната им цел? Последен опит да запазят отиващата си система?


И пак се връщаме към системата. Защо е сбъркана и от нас зависи да я променим към човешка и благородна система.
Думите на Марадона са пример за мисленето, което са имали и нашите Богомили, опазващи наистина Божиите закони на Земята.
Сбърканата система - тези, които ни говорят, за демокрация, ни заробват.
Тези, които ни говорят за защита на бедните и болните, се стараят да има все повече бедни и болни.
Тези, които ни говорят за световен мир, подготвят войните.

Кое тогава е наред в днешната система?




Коментари