неделя, 9 август 2015 г.

УЧЕБНИК ЗА МЪЖЕ В АВАНС
Тази мъдра мисъл с 1000 % важи и за мъжете, с тази разлика, че една жена никога не харесва мъжа с очите, а само с ушите.
 Не за друго, а заради нивото на еволюция, което при мъжете още липсва и още скачат на първични сигнали...
Така че - като не става за разговор, значи за нищо не става :))
Достойно за книгата УЧЕБНИК ЗА МЪЖЕ smile emoticon Ако някой е срещал такъв, да си признае wink emoticon И да сподели с останалите, които са убедени, че такова чудо няма.


Жена-мечта за всеки мъж :))) Особено за нашите Ганьовци wink emoticon До крехката ми 30-годишна възраст, когато от един брак се озовах в друг подобен, се налагаше да крия новите обувки и рокли, които при това купувах със собствените си пари.... Не ги криех от стеснителност, а за да си спестя писъците - за какво са ми толкова рокли и обувки :)))


Наскоро се появи във фейсбук доста споделяна статия със заглавие-цитат - НИКОГА НЕ СПЕТЕ С ТОЗИ, КАТО КОГОТО НЕ ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ - Лиза Чейс Патерсън

Такааа.... По тази логика като не искам да приличам на никого от тези, които познавам,  няма и да спя с тях :))))  Тази статия провокира много специалисти по темата и коментарите протекоха забавлително и поучително: 
Няма коментари:

Публикуване на коментар

КАК АРХЕОЛОГЪТ КРАСИМИРА ЛУКА СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ НА ЮНЕСКО И СЕ ОКАЗА НЕУДОБНА

   Археологът Красира Лука е заръвшила  археология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2000 г. е председател на Българско...