неделя, 28 юни 2015 г.

ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО ИЛИ ЗАЩО ЛЕВСКИ Е ПАЗЕН САМО ОТ 3 ЗАПТИЕТА

ПРЕДИ 140 ГОДИНИ БЪЛГАРИТЕ ПРЕДАДОХА СВОИТЕ ГЕРОИ, КОИТО ИСКАХА КРАЙ НА СИСТЕМАТА И КРАЙ НА ПРОДЖБАТА НА НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ. 
БОТЕВ, КАРАДЖАТА, ЛЕВСКИ, ХАДЖИ ДИМИТЪР, ПЕТЛЕШКОВ - ПРЕДИ 140 ГОДИНИ И ТЕ СА СМЯТАНИ ЗА МЛАДИ ХОРА, КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ. 
С РАЗЛИКАТА, ЧЕ ТОГАВА Е ИМАЛО ДАЛАВЕРА ОТ ТЪРГОВИЯТА С ТУРСКАТА ИМПЕРИЯ, БОГАТИТЕ СИНЧЕТА НА ЧОРБАДЖИИТЕ СА УЧИЛИ В ЧУЖБИНА, А С ПРИХОДИТЕ ОТ МИЛИОНИ ПАТРИОТИТЕ-БОГАТАШИ СТРОЯТ ЧИТАЛИЩА, УЧИЛИЩА, ВКЛ. СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ НА БРАТЯ ГЕОРГИЕВИ.
ДНЕС - НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО.
НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ - НЯМА. БРАНИТЕЛИТЕ НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ - НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА ЧУЕ ЗА ТЯХ. ПРЕДАТЕЛИТЕ СА НА ПОЧИТ.
И ПАК ОТ НАС ЗАВИСИ ДА ПРОМЕНИМ ТОВА!
'-Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха САМО ТРИ заптиета?
- Не знам, ага.
-АЗ така заповядах!!! Можех да пратя 300, аз обаче пратих трима! И знаеш ли защо? За да могат твоите апапи да им скочат отгоре и да те освободят. Видя ли, никой не ти помогна, а се кълняха в теб. Ха сега, да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш.''


Няма коментари:

Публикуване на коментар

КАК АРХЕОЛОГЪТ КРАСИМИРА ЛУКА СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ НА ЮНЕСКО И СЕ ОКАЗА НЕУДОБНА

   Археологът Красира Лука е заръвшила  археология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2000 г. е председател на Българско...