вторник, 14 април 2015 г.

ОТБЕЛЯЗВАМЕ 810 Г. ОТ ПОБЕДАТА НА ЦАР КАЛОЯН НАД КРЪВОПРОЛИТНИТЕ ПОХОДИ НА ПАПАТА

Преди 810 само българският цар КАЛОЯН успява да спре кръвопролитните походи на малоумните католици. Докато преговаря с папата да върне на българския цар имперския жезъл и корона.
Но търпението му свършва, когато вижда как разюзданите пратеници на жадния за власт и пари папа опожаряват и разрушават града на българските царе още от времето на Велика България - ЦАРИГРАД.
Да четат и тези, които днес плащат не малки годишни такси, за да се правят на тамплиери, рицари и други смешни карикатури.  А ЗАЩО ЗА ВАС КАЛОЯН НЕ Е СВЕТЪЛ ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖАНИЕ! БАТИКАН И ДО ДНЕС Е  АНТИХРИСТИАНСКА СЕКТА, ПО-БОГАТА ОТ НАЙ-БОГАТИТЕ ФИРМИ В СВЕТА. ТОВА, СРЕЩУ КОЕТО Е БИЛ И ХРИСТОС - ТЪРГАШИТЕ И ЛИХВАРИТЕ ДА СТОЯТ В ХРАМА И ДА ПЕЧЕЛЯТ ОТ МЪКАТА НА БЕДНИТЕ И БОЛНИТЕ.
НАЛИ ПРАЗНУВАТЕ ВЕЛИКДЕН? ВСИЧКИТЕ НИ ЦАРЕ СА БИЛИ БОГОМИЛИ И СА БИЛИ ПРОТИВ ЛАКОМИЯТА НА ЦЪРКВАТА ЗА ВЛАСТ И ПАРИ.
ДНЕС В ЦЪРКВАТА ИМАМЕ ЕДИН БОГОМИЛ - ОТЕЦ ИВАН. ТОЙ ДАВА НА БЕДНИТЕ И БОЛНИТЕ, А НЕ ИСКА ОТ ТЯХ!
БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ, ХОРА!!!
Днес 14 април се навършват 810 години от битката при Одрин, в която войската на българския цар Калоян разгромява рицарите на Латинската империя...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

НАШИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ СЪС СЕНЗАЦИОННИ РАЗКРИТИЯ ЗА ДРЕВНАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ

Интердисциплинарният изследователски екип „Руните говорят 2“ с ново откритие, което показва какви вреди нанася иманярството върху бълга...