вторник, 3 март 2015 г.

Министри и ресорни депутати връчват наградите VIP BUSINESS AWARDS 2015


Две специални награди ще бъдат връчени по време на церемонията за наградите V.I.P. BUSINESS Awards 2015 на 5 март т.г. в хотел Кемпниски София.
Едната ще отличи Министерството на образованието за Учебните тренировъчни предприятия за интегрирането на компетентността „предприемчивост и инициативност“ на децата до 18 години. 
Другата специална награда ще възнагради усилията на местната власт на малките и големи общини в подкрепа на развитието на бизнеса. 
Ресорни министри и депутати ще връчат наградите по време на церемонията. Тя ще отличи компании, постигнали значими постижения в развитието на бизнеса в сферите на хранителната промишленост, рециклирането, тесктилната индустрия, козметичната индустрия, финансовия сектор, строителния и имотния сектор, иновациите в медицината и други.  
Конкурсът ще възнагради успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет.
Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса. 
Партньори на събитието са Българската Търговско Промишлена Палата, Пловдивската Търговско Промишлена Палата, Асоциацията на бизнес експертите, Бизнес Клуб Лондон, Международната организация за икономика и култура IEC и други.

Повече информация и критерии - в нашия сайт: www.vipcompr.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар

НАШИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ СЪС СЕНЗАЦИОННИ РАЗКРИТИЯ ЗА ДРЕВНАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ

Интердисциплинарният изследователски екип „Руните говорят 2“ с ново откритие, което показва какви вреди нанася иманярството върху бълга...