ЗАЩО СМЕ БОЛГ+АРИИ И БОЖИЙ НАРОД








Във връзка с честите запитвания ЗАЩО СМЕ БОЖИЙ НАРОД, 
прилагам тук цитат, която най-ясно описва кои сме и защо сме такива.
В развитието на света има два народа - БОГАРИ (БЪЛГАРИ, БЛАГИ И ОСЪЗНАТИ БОЖИИ ХОРА, КОИТО СА В РАЯ) И ИЗРАЕЛТЯНИ (ИЗЛЕЗЛИ ОТ РАЙ, НО ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ТАМ ВСЕ НЯКОГА): 
"Българин не се раждаш! Българин ставаш! Българите не лъжат, не завиждат, не лицемерничат, не мразят другите. Българин означава осъзнат, светъл и духовно буден човек.
Мнозина се наричат българи, но не са такива.
Те са самодоволни хорица, които живеят само в материалния свят, за тях съществуването е издигнато в култ.
Те живеят, за да задоволят своето его, интересува ги единствено храната, властта, славата, нагонът, парите.
За тях най-важното нещо е оцеляването, а когато не са застрашени, те отчаяно се забавляват, опитвайки да забравят страха, самотата и слабостта си.
Да си Българин е призвание до което всеки човек трябва да стигне.
Думата Българин означава Божи хора , Благи хора.
Всеки човек в света може да стане Българин, стига да го поиска.
Иманата на днешните Държави България и Израел не са само имена на държави и нации.
Израил са всички хора по земята днес.
Това са хората, които са Извън Рая, Из Рая, Израел, Българин е човек стъпил на последното стъпало в еволюцията чрез прераждания и инкарнация, преди да достигне до състоянието Рай.
А Рай не е само митична земя, Рай е и състояние на Духа.
Мисията на всеки човек е в един човешки живот от Израил да стане Българин.
Просто Вярвайте, че Красива и Вълшебна приказка започна за България и Човечеството, още не го знаят хората и не разбират какво се случва , но всичко с времето си". 

"БОЖИЯТ НАРОД , БлагАрите - Благите хора" I , II , III - част ВИДЕО http://news7.bg/%D0%9C%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B8-%D0%B8-%D1%84%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8_l.bh_b.5488.html

ПОТОПЪТ В ЧЕРНО МОРЕ И ПРЕСЕЛЕНИЕТО НА НАШИТЕ ПРЕДЦИ В АЗИЯ И ДНЕШНА РУСИЯ ВОДЯТ ДО ЦИВИЛИЗАЦИЯТА НА НАРОДИТЕ ТАМ ДНЕС -


Това е филм за интересни научни изследвания на български изследователи за потопа в Черноморския басейн, потенциалната му връзка с Потопа описан в Библията, шумерския епос Гилгамеш и други древни ръкописи.
Пионерските изследвания на екипите на Софийския Университет "Св. Кл. Охридски" и на секцията по Морска геология и археология на Института по Океанология на БАН в тази област са допълнени с данни от археологически разкопки на древните обитатели на Черноморието.
Обобщаването на независимите резултати от изследвания на двата екипа показва, че според геоложки данни Библейския сценарий за Потопа описва доста добре природен катаклизъм станал в Черноморския басейн в далечното минало.
Според филма представените резултати сочат, че европейската цивилизация е възникнала по нашите земи. Филмът показва миграциите на древните българи от Черно Море до Индия с карти на очертанията на древни държави получени чрез прецизно нанасяне на топоними произлизащи от българските етноними на географската карта на база на обработка на над шест милиона топонима и хидронима от целият свят и прецизното нанасяне на установените български етноними на картата на Евразия.
Получените карти очертават мащабните преселения на древните българи инициирани от Потопа в Черно море - https://www.youtube.com/watch?v=S5no6Y-RHgQ


На картата горе: Така изглежда Европа през IX-X век, в учебниците по История в Алглия. Как изглежда Европа от този период в нашите учебници? И кой има интерес децата ни да учат лъжи и опорочаващи истината за славния ни род излишльотини?

Коментари

  1. Иде ми да ти целуна ръцете за това,което си написала...колко вярно е то...колко точно показва филосфията,която трябва да имаме...колко сили ми дава да продължа да се развивам и да следвам не лекият път,по който съм тръгнал.Радвам се,че има хора като теб!

    ОтговорИзтриване
  2. абе , тоя път ни беше очертан допреди 30 години, ама за сега надделяха други. Очакваме промяна!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар